FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

franklampard8
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la franklampard8 » 25 maj 2014, 10:06

keramikr je napisao/la:slika
Lijepo vidjeti :)
1946

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 25 maj 2014, 10:58

slika
:clap:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 25 maj 2014, 11:10

BelminM23 je napisao/la:Nego jedno pitanje, Kako se zove ovaj spiker na stadionu ? Jel Vaha ? po glasu mi na njega baca :)
Recite mi, znam da znate :)

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 25 maj 2014, 11:13

BelminM23 je napisao/la:
BelminM23 je napisao/la:Nego jedno pitanje, Kako se zove ovaj spiker na stadionu ? Jel Vaha ? po glasu mi na njega baca :)
" onclick="window.open(this.href);return false; :mrgreen:

Buba00
Kontakt:

Post Postao/la Buba00 » 25 maj 2014, 11:43

HZ NAKLON DO PODA :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: Jedini su koji su se sjetili vise prozvati ove kriminalce od saveza. Pa dajte ljudi sad treba ispasti da je prije samo munib krao i srao.. Pa eto vidi oni svi imaju samo repku u glavi , brazil , i gdje ce sta dobiti. Sta njih briga za ligu , za navijace , za omladince iz BIH!?!?!

Treba prozvati cijelu garnituru od Begica , Bakovica pa do Pilava. Jer ovo sto se desava nije dobro , pola IO je samo tu da piju i jedu i da se druze sa igracima. Dobili su besplatna odjela i to im godi. Al bas nista ne cine za dobrobit fudbala tj Premijer Lige. Dosta je bilo lopova doci ce se i po vas nemojte da se brinete gos. Begicu , vasem lopovluku ce se stati u kraj. Nije reprezentacija sve ... Hocemo i mi da gledamo dobru ligu, dobre igrace i ne da vi stimate sve po svom cejfu... :bih: :bih: :bih: :bih: SAVEZ NAPOLJE , PIC.E LOPOVSKE!!!

DANAS U SAVEZU SUTRA U KAVEZU!!! ( a znamo svi kako je munib zavrsio) :opaopa: :opaopa:

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 25 maj 2014, 11:46

Koliko si ti gluposti napisao :lol:
Čovjek hladno poredi Munju sa gospodinom Begićem :o :crazy:
DRUG NEBI TI PUNCA

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 25 maj 2014, 11:46

Evolution87 je napisao/la:
BelminM23 je napisao/la:
" onclick="window.open(this.href);return false; :mrgreen:
Hvala :)

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 25 maj 2014, 11:55

Buba00 je napisao/la:HZ NAKLON DO PODA :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: Jedini su koji su se sjetili vise prozvati ove kriminalce od saveza. Pa dajte ljudi sad treba ispasti da je prije samo munib krao i srao.. Pa eto vidi oni svi imaju samo repku u glavi , brazil , i gdje ce sta dobiti. Sta njih briga za ligu , za navijace , za omladince iz BIH!?!?!

Treba prozvati cijelu garnituru od Begica , Bakovica pa do Pilava. Jer ovo sto se desava nije dobro , pola IO je samo tu da piju i jedu i da se druze sa igracima. Dobili su besplatna odjela i to im godi. Al bas nista ne cine za dobrobit fudbala tj Premijer Lige. Dosta je bilo lopova doci ce se i po vas nemojte da se brinete gos. Begicu , vasem lopovluku ce se stati u kraj. Nije reprezentacija sve ... Hocemo i mi da gledamo dobru ligu, dobre igrace i ne da vi stimate sve po svom cejfu... :bih: :bih: :bih: :bih: SAVEZ NAPOLJE , PIC.E LOPOVSKE!!!

DANAS U SAVEZU SUTRA U KAVEZU!!! ( a znamo svi kako je munib zavrsio) :opaopa: :opaopa:
Momčino treba imati odgovornosti za ono što se piše i kaže.Za sve treba imati argumente,Vama očito ne gode neke dobre stvari koje su se desile u FSBiH.Treba novca i vremena da se neke druge stvari urade.Brazil je prilika za novac i zato mu u ovom momentu treba posvetiti svu moguću pažnju, doći će i naša liga na red abd.Presaberi se momčino.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 25 maj 2014, 11:56

Samo u slučaju da ta Rijeka iskešira 850 000 € , Stojčev može ići. Toliko mu je obeštečenje i ova info dolazi direktno iz kluba. Njegov ugovor vrijedi do decembra 2015...pa bujrum. Mi nismo kokuzi da bi uprava i jedan euro spustila obeštečenje.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 25 maj 2014, 12:00

fcsforever je napisao/la:Samo u slučaju da ta Rijeka iskešira 850 000 € , Stojčev može ići. Toliko mu je obeštečenje i ova info dolazi direktno iz kluba. Njegov ugovor vrijedi do decembra 2015...pa bujrum. Mi nismo kokuzi da bi uprava i jedan euro spustila obeštečenje.
nije Stojcev upitanju, nego Krste. No svejedno, ne idu ni jedan ni drugi.
Prozivka 20. juna :mrgreen:

Buba00
Kontakt:

Post Postao/la Buba00 » 25 maj 2014, 12:00

FRANK RIBERY je napisao/la:
Buba00 je napisao/la:HZ NAKLON DO PODA :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: Jedini su koji su se sjetili vise prozvati ove kriminalce od saveza. Pa dajte ljudi sad treba ispasti da je prije samo munib krao i srao.. Pa eto vidi oni svi imaju samo repku u glavi , brazil , i gdje ce sta dobiti. Sta njih briga za ligu , za navijace , za omladince iz BIH!?!?!

Momčino treba imati odgovornosti za ono što se piše i kaže.Za sve treba imati argumente,Vama očito ne gode neke dobre stvari koje su se desile u FSBiH.Treba novca i vremena da se neke druge stvari urade.Brazil je prilika za novac i zato mu u ovom momentu treba posvetiti svu moguću pažnju, doći će i naša liga na red abd.Presaberi se momčino.
Dobre hahaha ti se zajeba.as. Pa da Osim nije dosao u komitet ovo bi bilo gore , sve ce biti donekle ok al vidi i osim da to nije to. Kad on umre ili se skroz povuce kad nebude vrsio nadzor druze, znas sta ce to biti . hebo muniba i ekipu kakvo ce to biti marisanje para na privatne racune. Sve su to lopovi i ja stojim iza toga boli me. HZ imaju moju podrsku i nadam se da ce se druge navijacke skupine na ovaj poziv odazvati. A nece sigurno one koje Begic kupuje besplatinim ulaznicama na tekme koje oni kasnije prodaju, nece novinari koji besplatno putuju u Brazil i pisu sto begic govori. Tako da to zaboravi i samo ostro protiv ovih kriminalaca iz Saveza...

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 25 maj 2014, 12:04

sorry, mislio sam da je Stojčev ...a pošto mi je jedan od "čimbenika" nedavno reko njegovu cifru za obeštečenje...rekoh da postavim

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 25 maj 2014, 12:19

A za rubriku vjerovali ili ne, postoji šansa da Jajalo ostane. Mala šansa ali ipak..postoji. Ako se u Italiji ne dogovori u vezi plate..ostače ovu polusezonu. Biće u izlogu u euro tekmama pa bi mogo i bolji ugovor potpisati jer Koeln izgleda više ne računa na njega

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 25 maj 2014, 12:38

fcsforever je napisao/la:sorry, mislio sam da je Stojčev ...a pošto mi je jedan od "čimbenika" nedavno reko njegovu cifru za obeštečenje...rekoh da postavim
Ja sam već rekao da imamo lovu i na to se trebamo navići i početi živjeti s tim, i da znamo da nam se drugi više ne mogu puhati svojom lovom, a ako je drugi imaju previše neka izvole plate obeštečenje i neka vode koga hoće izuzev naše uprave :D . Za Stojčeva se je znalo da je obeštećenje visoko i mene uopšte nećudi i da se kreče 850000 e kao što kažeš. Vrijeme je došlo da počnemo uzimati veću lovu na našim najboljim igračima i ovaj trend će postati standardan i u budućem periodu što se tiće FKS jer i naš klub želi da se razvija na najbolji mogući naćin.
btw.

Nadam se da je Ibraković već počeo ozbiljno raditi svoj posao oko transfera, jer ipak pretkola nisu daleko valja spremiti igrače za evropu i psihički i fizički i da ako bog da naguramo bar do playoff-a.
SRETAN BROJ - 1725

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 25 maj 2014, 12:42

fcsforever je napisao/la:A za rubriku vjerovali ili ne, postoji šansa da Jajalo ostane. Mala šansa ali ipak..postoji. Ako se u Italiji ne dogovori u vezi plate..ostače ovu polusezonu. Biće u izlogu u euro tekmama pa bi mogo i bolji ugovor potpisati jer Koeln izgleda više ne računa na njega
Sanse su 5%.
1946

KEC
Kontakt:

Post Postao/la KEC » 25 maj 2014, 12:44

Imal gdje da se odgleda cijela utakmica s celikom
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2

keramikr
Kontakt:

Post Postao/la keramikr » 25 maj 2014, 12:51

KEC je napisao/la:Imal gdje da se odgleda cijela utakmica s celikom
Do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo!

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 25 maj 2014, 13:01

Da @Head u pravu si...5% ..ali ipak postoje. Sam Jajalo je upravi rekao da se vraća ako se ne dogovori u Italiji.
Nema više prodaje igraća u bescijenje pa npr Dupovcu je obeštečenje 600 000 eura i da ne nabrajam dalje. Imamo pare i sve obaveze prema igračima se izvršavaju na vrijeme , tako da smo u mogučnosti zadržati one koji nam trebaju i dovesti one koji su nam "interesantni". U finansijsko-organizacionom smislu odmakli smo baš onu svjetlosnu god od drugih klubova a time i postali magnet za igrače i njihove menadžere. Pa tako npr u decembru 2013 ...sam nam se nudio Muminović. Nismo zainteresovani za njega (to znam) i vjerobatno ga i sada nećemo dovesti..a možemo ako hoćemo

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 25 maj 2014, 13:30

Koeficijent nam je 5.500, a moguce protivnike mozete vidjeti ispod
slika

PerryFred
Kontakt:

Post Postao/la PerryFred » 25 maj 2014, 13:35

Kukësi ;)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 22 gosta.