I ja sam kont'o priviđa mi se da ne bi sina rekoh poludiosimon je napisao/la:Jeli se jos kome osim meni ukazala zastava Sarajeva na tribinama pri dodjeli pehara LP .

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
I ja sam kont'o priviđa mi se da ne bi sina rekoh poludiosimon je napisao/la:Jeli se jos kome osim meni ukazala zastava Sarajeva na tribinama pri dodjeli pehara LP .
Bordaši su budući evropski šampioni, aBd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sekac je napisao/la:AAAAAAAAAAAAA zastava Sarajeva iza igrača Reala na dodjeli pehara ahahahaha![]()
Istisekac je napisao/la:I ja sam kont'o priviđa mi se da ne bi sina rekoh poludiosimon je napisao/la:Jeli se jos kome osim meni ukazala zastava Sarajeva na tribinama pri dodjeli pehara LP .
¸SirAmar je napisao/la:Nemoj da te koka boli jarane.visokohz je napisao/la:Zaboli nas neka stvar sto nas ne mozesSirAmar je napisao/la:Ne mogu vas nikako, al kapa dole za ono "j..o vas Brazil". Neka ste im rekli, firauni su da ih nema gorih.
Meni njih dvojica ko braća , faca ama skoro ista a i visina . Jos su obojica kreatorifkzeljeznicarba je napisao/la:Podsjećal' koga Stojčev na Isca? Fizički, a i igrom. Jest da je noga druga, ali...
Respekt bratu. Još jedan dokaz koliko nas ima na svim stranama svijeta i kolika je ljubav prema gigantu s Koševa.Head je napisao/la:
Ako zele, neka daju taj milion eura i neka ga vode.Bosniacum Lilium je napisao/la:upravo takorammstein je napisao/la: eura da...![]()
![]()
mozda bi amidza i dao repa, ali tesko je dovesti takvog igraca kad ga traze klubovi iz liga peticepisac je napisao/la:Ako zele, neka daju taj milion eura i neka ga vode.Bosniacum Lilium je napisao/la:upravo takorammstein je napisao/la: eura da...![]()
![]()
A onda te pare preusmjeriti na Aleksandra Pesica, jer Jagodina ga nam je ponudila upravo za taj iznos
Prema transfermarktu, Pesic je vec igrac Toulouse-a (800 000 eura )pisac je napisao/la:Provjeren info, nasi se obratili Jagodini, oni rekli moze. Milion eura![]()
Mada, naravno ilizorno je ocekivati da ce igrac kojeg bi uzeli i Partizan i Zvezda, koji ima ponude iz francuske i ruske lige mogao doci kod nas.
visokohz je napisao/la:Zaboli nas neka stvar sto nas ne mozesSirAmar je napisao/la:Ne mogu vas nikako, al kapa dole za ono "j..o vas Brazil". Neka ste im rekli, firauni su da ih nema gorih.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Amcho1, Bing [Bot], boki86, Combattente87, MaroonBjelave, misstianopenaldo, napoleon72, OzmoodPinglewood, rimljanin90, seha77, tajsamja, TETRAPAK, Vanja8, zagorski i 135 gostiju.