Club Atletico de Madrid
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- NoName
- Kontakt:
Re: Club Atletico de Madrid
Daj Raule slomi mu nogu, majku mu Argentinsku 
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
i Godin za 1-0

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Da je bilo jos samo 2 minute izdrzati
, bit ce svega u produzecima
Zasta 5 minuta..Ovo se igralo dok Real ne zabije...
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
Nema veze nisam tuzan svaka cast momcima za ovu sezonu ipak je primera bila prioritet ujedno i najteze takmicenje za osvojit.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Niste srece imali a ni snage u ovim produzecima.
Ne treba previse srat o igri Atletika.
Borili su se junacki i zasluzuju svaku pohvalu za ovu utakmicu i posebno sezonu.
Real je ipak zasluzeno uzeo. Napadali su drugo poluvrijeme i posebno u produzetku.
Borili su se junacki i zasluzuju svaku pohvalu za ovu utakmicu i posebno sezonu.
Real je ipak zasluzeno uzeo. Napadali su drugo poluvrijeme i posebno u produzetku.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
- Contentissimo
- Kontakt:
Svaka Vam cast ljudi, jbg niste imali srece, nazalost para je pobijedila veceras onu dobru stranu nogometa
Bravo jos jednom

Bravo jos jednom
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Zasluzen debakl i ono ponašanje nije trebalo Simeoneu.Ne možeš biti trener i ponašati se ko kabadahija u finalu CL.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- PatrickBateman
- Kontakt:
Zanima me samo kako će sudija opravdati ovih 5 minuta nadoknade? 5 izmjena, nijedan gol i nijedna povreda...
- Donnie Darko
- Kontakt:
I čekanje do 92:30 da se produžiPatrickBateman je napisao/la:Zanima me samo kako će sudija opravdati ovih 5 minuta nadoknade? 5 izmjena, nijedan gol i nijedna povreda...
Igra se dok real neda gol 
Baš tako. Gledam i ne vjerujem cekao skoro 3 minute da odredi koliko ce se igrat do kraja hahah.Donnie Darko je napisao/la:I čekanje do 92:30 da se produžiPatrickBateman je napisao/la:Zanima me samo kako će sudija opravdati ovih 5 minuta nadoknade? 5 izmjena, nijedan gol i nijedna povreda...
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
hahahahaha zar jos neko moze osporavati ovako zasluzen trijumf Reala ? Sretan da, ali zasluzen.
Nadoknada je bila u potpunosti opravdana jer su se igraci Atletica od 80e valjali kad su stigli, sjetite se samo onog faula Morate nad Gabijem kad je on lezao pa zatim se Luis povrijedio, i tu su otisle sigurno 2 minute.
Uostalom gol je pao u 93. minuti.
Ali kome se ja ovdje opravdam hejteri nek hejtaju, to vam je i zadatak.
Atleticu cestitke na sjajnoj utakmici i sezoni.
Nadoknada je bila u potpunosti opravdana jer su se igraci Atletica od 80e valjali kad su stigli, sjetite se samo onog faula Morate nad Gabijem kad je on lezao pa zatim se Luis povrijedio, i tu su otisle sigurno 2 minute.
Uostalom gol je pao u 93. minuti.
Ali kome se ja ovdje opravdam hejteri nek hejtaju, to vam je i zadatak.
Atleticu cestitke na sjajnoj utakmici i sezoni.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Ma milina gledati ovakve trenere,,Saurman je napisao/la:Zasluzen debakl i ono ponašanje nije trebalo Simeoneu.Ne možeš biti trener i ponašati se ko kabadahija u finalu CL.
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.