FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

čamac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la čamac » 16 feb 2010, 10:36

Hamo je napisao/la:neko mi je govorio da probam osnovat TM 87 Livno koliko je potrebno clanova i ostale inf. ako neko zna u vezi toga neka mi kaze,jer kada skontam lakse je i na tekme i sve ostalo :)
Što više članova to bolje. Upoznajte se malo bolje. Sjedite ponekad na kahvu, pogledajte kakvu staru tekmu. Uvedite neku simboličnu članarinu, napravite trans, nabavite malo rekvizita preko Udruženja i tako to.
Ne treba ti nikakva papirologija nećeš urbanističku i građevinsku ganjat'. Stupi u kontakt s ljudima iz našeg udruženja, malo se povežite. Ukratko, malo se organizujte da vam bude lakše.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 16 feb 2010, 11:08

čamac je napisao/la:
Hamo je napisao/la:neko mi je govorio da probam osnovat TM 87 Livno koliko je potrebno clanova i ostale inf. ako neko zna u vezi toga neka mi kaze,jer kada skontam lakse je i na tekme i sve ostalo :)
Što više članova to bolje. Upoznajte se malo bolje. Sjedite ponekad na kahvu, pogledajte kakvu staru tekmu. Uvedite neku simboličnu članarinu, napravite trans, nabavite malo rekvizita preko Udruženja i tako to.
Ne treba ti nikakva papirologija nećeš urbanističku i građevinsku ganjat'. Stupi u kontakt s ljudima iz našeg udruženja, malo se povežite. Ukratko, malo se organizujte da vam bude lakše.
HVALA za inf. :geek:
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

TeroweNth
Kontakt:

Post Postao/la TeroweNth » 16 feb 2010, 13:31

Hoce li proraditi vise fkzeljeznicar.com ?
Receno je 15. da ce biti u funkciji :shock:

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 16 feb 2010, 13:33

Ne mogu da vjerujem da niko ne komentarise da nam je Carlos stativu zdrmao :mrgreen:

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 16 feb 2010, 13:38

boccaccio je napisao/la:zna li se sastav koji je igrao protiv slobode...znam da je izmijenjao sve,ali nigdje ne vidim da pisu sastavi i ko je igrao a ko je koga mijenjao
Radosevic, Radovanovic, Bajic, Kerla, Sejo, Visca, MBeslija, Svraka, Mesanovic, Bekric, Lazo.....pa Sehic, Petkovic, Faric, Mesic, Pedja, Perak, Kovacevic, HBeslija, Daka, Bajro-ha-ubica, Mehic

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 16 feb 2010, 14:42

Neka me neko ispravi ako griješim ali mi se čini da je Lazar u prvih 15 kola + pripremne utakmice dao ukupno 1 gol, možda mi je jedan promakao( u pripremnim, naravno) :shock:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 16 feb 2010, 15:06

nikad_izvini je napisao/la:Neka me neko ispravi ako griješim ali mi se čini da je Lazar u prvih 15 kola + pripremne utakmice dao ukupno 1 gol, možda mi je jedan promakao( u pripremnim, naravno) :shock:
Ma prosrat ce Lazu :mrgreen: da opet u jednoj tekmi zabije za pobjedu meni dosta :mrgreen:
Al njegovo je ocito da spusta loptu i da navlaci na sebe dvojicu, jer jedan mu ne moze nista sto se snage tice...kad ih izmori onda stupa na scenu Bajro-ha-ubica :mrgreen:

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 16 feb 2010, 15:07

nikad_izvini je napisao/la:Neka me neko ispravi ako griješim ali mi se čini da je Lazar u prvih 15 kola + pripremne utakmice dao ukupno 1 gol, možda mi je jedan promakao( u pripremnim, naravno) :shock:
promakno ti je u pripremnim al ne ovim nego na pocetku sezone :D
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

C.Ronaldo_9
Kontakt:

Post Postao/la C.Ronaldo_9 » 16 feb 2010, 15:16

Seyo_TM je napisao/la:
Ma prosrat ce Lazu :mrgreen: da opet u jednoj tekmi zabije za pobjedu meni dosta :mrgreen:
Al njegovo je ocito da spusta loptu i da navlaci na sebe dvojicu, jer jedan mu ne moze nista sto se snage tice...kad ih izmori onda stupa na scenu Bajro-ha-ubica :mrgreen:

Ja cisto sumnjam da ce biti neke koristi od Lazara :D

Nego zna li neko sta je sa Mulalicem je li se oporavio??
IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........

ANER KASAPOVIC 1979-2005

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 16 feb 2010, 17:21

Jel moguće da nema nikakvih klipova navijanja na Poljudu osim Sejinog :?:

pile, loše sam se izrazio, mislio sam na ovogodišnje pripremne utakmice :mrgreen:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

Željoman
Kontakt:

Post Postao/la Željoman » 16 feb 2010, 17:34

C.Ronaldo_9 je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:

Ja cisto sumnjam da ce biti neke koristi od Lazara :D

Nego zna li neko sta je sa Mulalicem je li se oporavio??
jos nije skroz dobar, pouzdani izvori :mrgreen: :mrgreen:
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO

umene zeljo
Kontakt:

Post Postao/la umene zeljo » 16 feb 2010, 19:52

ZADROOOOOOO....... :D :D :D :D

ko je bio u busu (u onom sto se pokvario) zna o cemu pricam... :D :D :D :D :D

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 16 feb 2010, 20:51

De se ti malo pohvali da si isao u Split ;)
010 ISN'T JUST A CODE

harinjo
Kontakt:

Post Postao/la harinjo » 16 feb 2010, 21:00

zna li iko kad je izvlačenje kupa :?

rexxxoNa_
Kontakt:

Post Postao/la rexxxoNa_ » 16 feb 2010, 21:45

RK Gradacac je napisao/la:De se ti malo pohvali da si isao u Split ;)
Tebi krivo sto nisi isao ? :mrgreen:
... daj zaigraj, zaplesi na terenu, zabi tom kretenu da bude ludnica ...

umene zeljo
Kontakt:

Post Postao/la umene zeljo » 16 feb 2010, 22:23

RK Gradacac je napisao/la:De se ti malo pohvali da si isao u Split ;)
imam se cime i pohvalit.... :D :D :D

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 17 feb 2010, 08:26

Mladi veznjak iz Banovića odlično se snašao na Grbavici:
Edin Višća - najveće pojačanje Želje
slika
Edin Višća u utakmici protiv Hajduka bio jedan od najboljih igrača Želje

Iako je u Željezničar stigao još tokom ljetnog prelaznog roka, mladi veznjak Edin Višća nije imao pravo nastupa u jesenjem dijelu iz dva razloga. Prvi je što njegov nekadašnji klub nije na vrijeme dostavio ispisnicu, a drugi je povreda. Međutim, 19-godišnji Višća je tri mjeseca vrijedno trenirao i strpljivo čekao pravo nastupa, a prema izvještajima sa pripremnih utakmica plavog tima, ovaj mladi igrač mogao bi biti i Željino najveće pojačanje na proljeće.

"Prije dolaska na Grbavicu bio sam na probi u Hajduku i CSKA iz Moskve, gdje nisam razočarao, ali nisam završio posao. Nakon toga sam stigao na Grbavicu, gdje sam potpisao ugovor na tri godine", kaže nam Višća i dodaje kako se super snašao u plavom timu, te da su ga suigrači odlično prihvatili.
Prema pisanju hrvatskih medija, Višća je bio jedan od najopasnijih igrača Želje na Poljudu.
"Shvatio sam ozbiljno pripreme i za sada sve super ide. Postigao sam i nekoliko pogodaka, a protiv Hajduka sam imao i motiv više, jer sam im htio dokazati da su pogriješili što me nisu zadržali."

Srećom po Željezničar, Višća nije prošao probu u Splitu, a u telefonskom razgovoru iz Međugorja, gdje se Željo priprema za nastavak sezone, dodaje kako igra protiv Hajduka treba biti smjernica za igre u Premijer ligi BiH.

"Motiv, želja i htijenje koje smo pokazali protiv Hajduka trebamo pokazati odmah u 1. kolu i protiv Čelika. Imamo kvalitet i to smo i dokazali i uvjeren sam da Željo može izboriti Evropu. Imamo priliku u Kupu, a ni prvenstvo nije izgubljeno", smatra Višća, koji se nada kako će igrama u Željezničaru uspjeti izboriti i mjesto u mladoj selekciji BiH.

"Cilj mi je bio izboriti mjesto u početnih 11 Želje, jer to nije nimalo lako, s obzirom na jaku konkurenciju. Ipak, moram raditi još i više, ako želim sačuvati mjesto u ekipi, koje sam izborio, a nadam se da će moje kvalitete prepoznati i u mladoj reprezentaciji. Ne volim o tome pričati kroz štampu, već ću se probati dokazati na terenu."

Višća nam je na kraju priznao da mu gode pohvale trenera Amara Osima, kojeg smatra jednim od najboljih bh. stručnjaka, te priznaje kako nikad nije gubio nadu da će uspjeti izboriti mjesto u sastavu Željezničara, koji bi ovom momku mogao biti odskočna karijera za neki evropski klub.
http://www.****/index.php?id=5272

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 17 feb 2010, 08:37

Nogometaši Želje remizirali sa Tuzlacima:
Sloboda nas je spustila na zemlju
slika
Semir Kerla: Željo je protiv Slobode morao bolje odigrati

Srećom, prva ekipa protiv Slobode je brzo izašla sa terena, eto, toliko su dobri bili, priznao nam je Osim u svom stilu, te dodao kako su njihove zamjene bile dosta bolje • Sutra protiv Rudara

Nakon 0:0 protiv Hajduka u subotu, Željezničar je u jučerašnjem susretu protiv Slobode odigrao 1:1, nakon čega su igrači tima sa Grbavice od stručnog štaba upozoreni da ih, uslovno rečeno, rezultat protiv Splićana ne smije dignuti u visine.

"Odigrali smo dosta lošije nego protiv Hajduka i moraćemo se brzo spustiti na zemlju, to je jedino što znam", kaže nam menadžer kluba Amar Osim, koji je nakon 25 minuta utakmice protiv Slobode zamijenio kompletnu prvu postavu...

"Srećom, prva ekipa je brzo izašla, toliko su dobri bili", priznao nam je Osim u svom stilu, te dodao kako su njihove zamjene bile dosta bolje, za razliku od meča protiv Iskre, gdje su i oni podbacili.

"Kombinovani tim je bio loš protiv Iskre, bolji protiv Slobode, a prvi tim grozan protiv Tuzlaka, a dobar protiv Hajduka. Tako to ide, valjda", pokušao nam je objasniti Osim.
Inače, jedini pogodak za Želju u duelu protiv Slobode postigao je stoper Semir Kerla, koji je izborio početnu postavu krajem protekle polusezone, a kako sada stvari stoje dirigovaće plavom odbranom i na proljeće.

"Moje je da odradim što bolje posao u odbrani", skromno kaže Kerla i priznaje da su protiv Slobode odigrali dosta lošije nego protiv Hajduka.
Ipak, Kerla dodaje kako se cijela ekipa lagano diže u formi, te da je Željo sigurno jači nego jesenas.

"Na početku sezone nismo bili uigrani, ali sada smo već duže vrijeme zajedno i to izgleda mnogo bolje. Uvjeren sam da ćemo na proljeće igrati mnogo bolje, sa manje oscilacija. Naravno, kvalitet se dokazuje na terenu, a ne pričom", poručuje stoper Želje koji je uvjeren da plavi mogu izboriti izlazak u Evropu.
Inače, nogometaši Željezničara su danas imali dan bez prijateljskog susreta, a za sutra je planirana utakmica protiv kakanjskog Rudara, dok će se u petak igrati meč protiv Veleža u Vrapčićima, što bi trebala ujedno biti i generalna proba pred početak proljetnog dijela sezone.
http://www.****/index.php?id=5293

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 17 feb 2010, 12:00

Ode Kitarima Škoro nadam se da se nama u buducnosti nece desavati ovakvi transferi kao sto je Škorin,preko Coce mozemo preci jer je uprava tek pocela sa radom ali vec u buducnosti treba da igrace prodajemo za milione ako je to moguce a moguce je...
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 17 feb 2010, 13:43

harinjo je napisao/la:zna li iko kad je izvlačenje kupa :?
Koliko se sjecam da je trebalo 23.02., eh sada hoce li biti promjena...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bilosta, Google Adsense [Bot], Hamagara, Lekqqq1921 i 53 gosta.