FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

FKZ1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la FKZ1921 » 24 maj 2014, 20:10

Omladinci gaze ka titulama.Danas 2-0 i 5-0.

JosipBukal
Kontakt:

Post Postao/la JosipBukal » 24 maj 2014, 20:12

Sva ova priča dušebrižnika koji su jedva dočekali da pametuju o tome kako je kod nas stanje katastrofalno je naravno utemeljena na tome što ove godine nismo uzeli titulu a da jesmo sva bi priča bila potpuno drugačija. E sad pošto baš pratim našu ligu mogu odgovorno reči da je poslije one sezone kada je Leotar bio prvak ovo druga titula koja nam je oteta od strane sudija koje je naravno delegirala sudijska komisija u savezu. Našoj upravi zamjeram samo što se o tome oglasila tek na kraju prvenstva. Da sad ne nabrajam sve drastične odluke sudija koje su nam otele najmanje sigurnih deset bodova mi bi več nekolko kola prije kraja slavili titulu i sve bi bilo drugačije. Nisam pobornik urota ali isuviše je stvari koje se nisu slučajno događale a čiji je cilj bio da se prekine Željina dominacija. Ja lično vjerujem Amaru i Gredi. Jest da je financiska sitacija teška ali mi imamo neke druge stvari koje nemaju ni komšije a ni drugi klubovi u ligi i bit če ovo puno bolje nego što se neki nadaju.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 24 maj 2014, 20:18

odvadi malo.

ove godine jeste bilo dosta diskutabilnih odluka na našu štetu, al' mislim da bi jedan klasan igrač to anulirao. a što ga nije bilo, to je već do nas. ne do nas što ovdje pišemo, nego do uprave i stručnog štaba...

sa zadnjom rečenicom se slažem, nama jedna od četiri-pet nekih stvari treba uletiti da se izvadimo. valjda će više nešto pogledati i na nas u tom pogledu.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 24 maj 2014, 20:22

JosipBukal je napisao/la:Sva ova priča dušebrižnika koji su jedva dočekali da pametuju o tome kako je kod nas stanje katastrofalno je naravno utemeljena na tome što ove godine nismo uzeli titulu a da jesmo sva bi priča bila potpuno drugačija. E sad pošto baš pratim našu ligu mogu odgovorno reči da je poslije one sezone kada je Leotar bio prvak ovo druga titula koja nam je oteta od strane sudija koje je naravno delegirala sudijska komisija u savezu. Našoj upravi zamjeram samo što se o tome oglasila tek na kraju prvenstva. Da sad ne nabrajam sve drastične odluke sudija koje su nam otele najmanje sigurnih deset bodova mi bi več nekolko kola prije kraja slavili titulu i sve bi bilo drugačije. Nisam pobornik urota ali isuviše je stvari koje se nisu slučajno događale a čiji je cilj bio da se prekine Željina dominacija. Ja lično vjerujem Amaru i Gredi. Jest da je financiska sitacija teška ali mi imamo neke druge stvari koje nemaju ni komšije a ni drugi klubovi u ligi i bit če ovo puno bolje nego što se neki nadaju.
Navedi mi sve te druge stvari što vi imate, a da ostali nemaju :?: i navedi mi razloge tvoga optimizma da će biti puno bolje :?:
SRETAN BROJ - 1725

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 24 maj 2014, 20:28

JosipBukal je napisao/la:Sva ova priča dušebrižnika koji su jedva dočekali da pametuju o tome kako je kod nas stanje katastrofalno je naravno utemeljena na tome što ove godine nismo uzeli titulu a da jesmo sva bi priča bila potpuno drugačija. E sad pošto baš pratim našu ligu mogu odgovorno reči da je poslije one sezone kada je Leotar bio prvak ovo druga titula koja nam je oteta od strane sudija koje je naravno delegirala sudijska komisija u savezu. Našoj upravi zamjeram samo što se o tome oglasila tek na kraju prvenstva. Da sad ne nabrajam sve drastične odluke sudija koje su nam otele najmanje sigurnih deset bodova mi bi več nekolko kola prije kraja slavili titulu i sve bi bilo drugačije. Nisam pobornik urota ali isuviše je stvari koje se nisu slučajno događale a čiji je cilj bio da se prekine Željina dominacija. Ja lično vjerujem Amaru i Gredi. Jest da je financiska sitacija teška ali mi imamo neke druge stvari koje nemaju ni komšije a ni drugi klubovi u ligi i bit če ovo puno bolje nego što se neki nadaju.
Prije svega, ovo su vase interne stvari, ne bih da se mijesam i ne bih da iznosim svoje misljenje. Kazem, vasa stvari.
Osim sto nisi izrekao niti jedan protuargument na navode i trvrdnje koje osporavas, uveo si u pricu neke stvari koje nemaju veze sa svim ovim.
Ne kazem da nema nepravilnosti, ali reci da vi niste titulu uzeli radi sudija, zvuci zaista presmjesno.
Navedi konkretno sta i kako i za ovu i za tu 2003. koju pominjes. Mozes samo proizvesti kontra efekat pa ce ti pojedini nabrajati proteklih godina gdje je sve Zeljo dobio bodove zahvaljujuci sudijama.

A jedina istina je da sudije grijese i u korist i protiv manje vise svih klubova.

I dobro te je kolega Pitic pitao, sta to vi imate da drugi nemaju?

JosipBukal
Kontakt:

Post Postao/la JosipBukal » 24 maj 2014, 20:30

ChWilla je napisao/la:odvadi malo.

ove godine jeste bilo dosta diskutabilnih odluka na našu štetu, al' mislim da bi jedan klasan igrač to anulirao. a što ga nije bilo, to je već do nas. ne do nas što ovdje pišemo, nego do uprave i stručnog štaba...

sa zadnjom rečenicom se slažem, nama jedna od četiri-pet nekih stvari treba uletiti da se izvadimo. valjda će više nešto pogledati i na nas u tom pogledu.

Samo se sjeti ovog na krju tj Dupovčeve ruke i penal na Hodžiću u Prijedoru a Jakupović se za nagradu stavlja da sudi u Gradačcu i finale kupa.Samo su to 4 boda. Ko to ne vidi ne znam šta mu treba reči. A da ne spominjem gostovanja u širokom, kod zrinskog, u banjaluci, nijedan ne dosuđen penal za nas i još bezbroj situacija u kojima smo šutali dok su drugi vodili medijske hajke protiv nas i lobirali u savezu.

Connor
Kontakt:

Post Postao/la Connor » 24 maj 2014, 20:38

Glupa Vam prica skroz. Kakve veze ima sudija kad ti imas jak tim. Sjetim se one 2000 god kad na Grbavicu zakasnis 10 minuta propustio si 4 gola najmanje. Isto tako gostovanja. Dobar tim napravis dzaba sudija...

JosipBukal
Kontakt:

Post Postao/la JosipBukal » 24 maj 2014, 20:39

pisac je napisao/la:
Prije svega, ovo su vase interne stvari, ne bih da se mijesam i ne bih da iznosim svoje misljenje. Kazem, vasa stvari.
Osim sto nisi izrekao niti jedan protuargument na navode i trvrdnje koje osporavas, uveo si u pricu neke stvari koje nemaju veze sa svim ovim.
Ne kazem da nema nepravilnosti, ali reci da vi niste titulu uzeli radi sudija, zvuci zaista presmjesno.
Navedi konkretno sta i kako i za ovu i za tu 2003. koju pominjes. Mozes samo proizvesti kontra efekat pa ce ti pojedini nabrajati proteklih godina gdje je sve Zeljo dobio bodove zahvaljujuci sudijama.

A jedina istina je da sudije grijese i u korist i protiv manje vise svih klubova.

I dobro te je kolega Pitic pitao, sta to vi imate da drugi nemaju?
Stvarno nemam namjeru da vrijeđam tvoju inteligenciji ali ako si pratio sezonu kad je Leotar bio prvak onda nemamo o čemu pričati. A to se ponovilo i u ovoj ko je pratio dobro zna da sam u pravu a o tome šta mi koji volimo Želju kroz istoriju, kao oni koji na kraju vode politiku kluba ili njihova djeca imaju a vi npr, nemate se mogu knjige napisat.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 24 maj 2014, 20:41

JosipBukal je napisao/la:

Samo se sjeti ovog na krju tj Dupovčeve ruke i penal na Hodžiću u Prijedoru a Jakupović se za nagradu stavlja da sudi u Gradačcu i finale kupa.Samo su to 4 boda. Ko to ne vidi ne znam šta mu treba reči. A da ne spominjem gostovanja u širokom, kod zrinskog, u banjaluci, nijedan ne dosuđen penal za nas i još bezbroj situacija u kojima smo šutali dok su drugi vodili medijske hajke protiv nas i lobirali u savezu.
Odgovori na svoj ublehaški post iznad koji je bez argumenata. Ćim titule nema na roštilju su sudije, a vidim da si već zaboravio Mrkovića i Vukasovića.
SRETAN BROJ - 1725

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 24 maj 2014, 20:43

@ Jopsip Bukal
A da nisi samo malo subjektivan? ;)

P.S. Ne moras napisati knjigu, napisi samo par recenica ili teza.
Sta to Zeljo ima a drugi nemaju (osim stadiona) ?

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 24 maj 2014, 20:47

pisac je napisao/la:@ Jopsip Bukal

Najvise trofeja u drzavi, najvise navijaca u drzavi.Najvise igraca koji igraju za repku.
Meni bi ovo bilo dosta!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 24 maj 2014, 20:54

pile87 je napisao/la:

Najvise trofeja u drzavi, najvise navijaca u drzavi.Najvise igraca koji igraju za repku.
Meni bi ovo bilo dosta!
Ti trofeji ce vam biti od koristi naredne sezone?

Na osnovu kojeg podatke ti tvrdis da Zeljo ima najvise navijaca u zemlji?

Kakve koristi ce Zeljo imati slijedece sezone od toga sto za reprezentaciju igraju Dzeko i Visca?

JosipBukal
Kontakt:

Post Postao/la JosipBukal » 24 maj 2014, 21:38

pile87 je napisao/la:

Meni bi ovo bilo dosta!
za početak ;)

JosipBukal
Kontakt:

Post Postao/la JosipBukal » 24 maj 2014, 21:46

pitic je napisao/la:
JosipBukal je napisao/la:

Odgovori na svoj ublehaški post iznad koji je bez argumenata. Ćim titule nema na roštilju su sudije, a vidim da si već zaboravio Mrkovića i Vukasovića.
Ne znam koji ti više argumenti trebaju jedino još da su nas kaznili oduzimanjem 10 bodova a što se tiče priče o Kupovanju titula za vrijeme Amarove dominacije e to je več klasična pitarska priča od muke i bez argumenata. Za zadnjih 5 godina u nekih 10 derbija su sudije bile na strani sarajeva u 8. koliko smo se samo borili da derbije ne sude sudije iz sarjeva čak smo tražili i strane sudije. Pa valjda postoji neki razlog za to.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 24 maj 2014, 21:55

pisac je napisao/la:
pile87 je napisao/la:

Meni bi ovo bilo dosta!
Ti trofeji ce vam biti od koristi naredne sezone?
Jedan navijac ovo da kaze je jadno, prati nesto drugo bocanje na primjer!

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 24 maj 2014, 22:06

Pogledaj kontekst svega ovoga.
Tema je od pocetka sa vase strane bila persprektiva naredne sezone, sta i kako.
Onda ovaj delegat dodje i kate "bit ce to dobro, Zeljo ima ono sto drugi nemaju".

Haj evo i tebe pitam, kakve veze imaju trofeji, da ih ima i tri puta vise nesto sto ima, sa onim sto ce se desavati slijedece sezone?
Hoce li uticati na godisnji budzet?
Hoce li dovesti novog sponzora?
Hoce li prodati nekog igraca?
Hoce li neki igrac doci radi tih trofeja na ustrb nesigurne plate?
Hoce li sadasnji igraci igrati bolje radi te cinjenice nego sto zaista vrijede?

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 24 maj 2014, 22:14

pisac je napisao/la:Pogledaj kontekst svega ovoga.
Tema je od pocetka sa vase strane bila persprektiva naredne sezone, sta i kako.
Onda ovaj delegat dodje i kate "bit ce to dobro, Zeljo ima ono sto drugi nemaju".

Haj evo i tebe pitam, kakve veze imaju trofeji, da ih ima i tri puta vise nesto sto ima, sa onim sto ce se desavati slijedece sezone?
Hoce li uticati na godisnji budzet?
Hoce li dovesti novog sponzora?
Hoce li prodati nekog igraca?
Hoce li neki igrac doci radi tih trofeja na ustrb nesigurne plate?
Hoce li sadasnji igraci igrati bolje radi te cinjenice nego sto zaista vrijede?
Pa evo za tebe imamo Zolotica, Sadikovica, Bajica; Memiju, Alibasica, Fejzica plus oporavljene Kvesica i Colica necu spominjati Stanica i Tomica pa eto mlada ekipa sa puno perspektivnih igraca koji igraju srcem za Zelju i svi su prosli period adaptacije iz juniora u seniore iskusni su i logicno je ocekivati da ce biti bolji u narednoj sezoni. Mi imamo nesto u sta drugi nisu ulagali svoje igrace i da to ce donijeti titulu.

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 24 maj 2014, 22:17

I to nema niko drugi?
Siroki recimo ima puno bolje mlade igrace iz svoje skole.
Sarajevo recimo ima Cimirota, Handzica, Radovca, Dupovca, Duljevica, Muharemovica, Aganspahica, sve mladi igraci.

Ajmo dalje. Sta zeljo ima a drugi nemaju?
Zadnja izmjena: pisac, dana/u 24 maj 2014, 22:22, ukupno mijenjano 1 put.

deyo
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la deyo » 24 maj 2014, 22:21

pisac je napisao/la:I to nema niko drugi?
STADION? :lol:
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 24 maj 2014, 22:22

deyo je napisao/la:
pisac je napisao/la:I to nema niko drugi?
STADION? :lol:
To sam vec naveo ima u zagradi :D

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.