Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Matrica se izlizala, vakat snimati novu 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kad cemo znati ovih 23. igraca koji idu za Brazil, znaci konacni spisak ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
02.06.Elegant je napisao/la:Kad cemo znati ovih 23. igraca koji idu za Brazil, znaci konacni spisak ?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- 1988risha
- Kontakt:
Veće su šanse da BIH dođe do polufinala na SP,nego da Virtual izađe iz kuće

Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Bolna mi ne bila.
Oooo, evo nam prebranca, ja se zabrinuo da ga poplava nije odnijela. Pao mi je kamen sa srca.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- 1988risha
- Kontakt:
Nisam ja kriv što ti ne izlaziš napolje Virtual i što nemaš frendove a ni curu
Pa onda pišeš o grahu 
Hvala Bogu mene poplava zaobišla,al se zato kao i sav normalan svijet nešto radilo da se pomogne onima koje je zadesila.. A vidim Virto ti si čuv'o forum da ne propadne
Nego bio sam malo i u našem kampu koji propada lagano
Evo par slikica okolo i s terena

Na ovom terenu s plastičnom podlogom je ipak nešto počelo i rasti

Hvala Bogu mene poplava zaobišla,al se zato kao i sav normalan svijet nešto radilo da se pomogne onima koje je zadesila.. A vidim Virto ti si čuv'o forum da ne propadne

Nego bio sam malo i u našem kampu koji propada lagano

Evo par slikica okolo i s terena

Na ovom terenu s plastičnom podlogom je ipak nešto počelo i rasti

Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.
Bolna mi ne bila.
-
- Kontakt:
zbog cega ne radi ovaj kamp ,po ovim slikama cinim se da je zakljucano .
Nemam ja zajedničkih tema sa tobom moj gravče, osim ovih poljoprivrednih. Jbg, bolje išta nego ništa.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
gledam ovaj atletiko i poredim ga s nasom reprezentacijom mi imamo extra igraca al nama ce nedostajati ovo sto atletiko ima ,ljudi u sredini terena nedaju niko da lako primi loptu ,pušu im za vratom ,oru teren i to je ono sto se najvise trazi u danasnjem fudbalu ,a tu nasa repka skripi ,znaci nema igre bez trke ,i najvise se tu bojim nase reprezentacije koliko mogu miske ,besic,medunjanin ,hajrovic ,salihovic,parirati trkom ovim modernim veznjacima .od nasih mislim da mogu to izdrzati lulic i pjanic ali to ce biti premalo ,znaci moramo naci još dva igraca u sredini koji mogu parirati trkom da bi se mogli necemu nadati .danasnji fudbal samo trcanje ,agresivnost ,trcanje .
- DonCorleone
- Kontakt:
bordobijeli,
sve tacno sto si napisao. Samo da bi trcao i borio se kao Atletico, na sredini terena moras imati borce, koji imaju spremu da oru teren 120 minuta, 3 utakmice zaredom. Eh sada ti sebi zamisli kada ubacis Medunjanina, Misimovica i Pjanica da oru teren na sta ce to liciti. Prvi i drugi ce livsati nakon 30 minuta, izvuce se do 45te, nakon toga slijedi sou.
Bas me zanima kakva ce nasa fizicka sprema biti protiv ARG.
sve tacno sto si napisao. Samo da bi trcao i borio se kao Atletico, na sredini terena moras imati borce, koji imaju spremu da oru teren 120 minuta, 3 utakmice zaredom. Eh sada ti sebi zamisli kada ubacis Medunjanina, Misimovica i Pjanica da oru teren na sta ce to liciti. Prvi i drugi ce livsati nakon 30 minuta, izvuce se do 45te, nakon toga slijedi sou.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
-
- Kontakt:
da da slazem se ,zato sam i napisao ovo .vidim neki stavljaju postave s misketom ,pjanicem ,ibisevicem,medunjaninom ,salihovicem fino to izgleda al nas nema nigdje aki budu igrali samo to majstori .ja mislim da pape mora dobro razmisliti sta i kako ,jednostavno moras imati igrace tipa besic ,pa mozda i visca ili mozda i kolašnac u sredini koji ce raditi prljave poslove .DonCorleone je napisao/la:bordobijeli,
- DonCorleone
- Kontakt:
Naravno, moras uvijek pogledati skim igras.
Ako smo mi u mogucnosti da nabijemo njima nas tempo/ritam igre, "mozda" bi i mogli svi ti navedeni igrati, ili protiv slabijih reprezentacija.
Ali kada znas kolika ce biti borba za svaku loptu, onda ne mozes igrati ni u snu sa Misimovicem, Pjanicem i Medunjaninom, jer ce te nabiti u vlastiti 16terac, da ne znas sta se zbiva sa tobom.
A vidi se da je i protiv U21 ponovo (po 1000ti put") testirao Pjanic, Medunjanin, Misimovic Ibisevic kompliaciju. Ponovi li to protiv ARG, neka upise 0:7, jer ce i to biti povoljno.
Ako smo mi u mogucnosti da nabijemo njima nas tempo/ritam igre, "mozda" bi i mogli svi ti navedeni igrati, ili protiv slabijih reprezentacija.
Ali kada znas kolika ce biti borba za svaku loptu, onda ne mozes igrati ni u snu sa Misimovicem, Pjanicem i Medunjaninom, jer ce te nabiti u vlastiti 16terac, da ne znas sta se zbiva sa tobom.
A vidi se da je i protiv U21 ponovo (po 1000ti put") testirao Pjanic, Medunjanin, Misimovic Ibisevic kompliaciju. Ponovi li to protiv ARG, neka upise 0:7, jer ce i to biti povoljno.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- 1988risha
- Kontakt:
Nisam ja tebi ni nametao temu... čisto sam objavio slike radi drugih forumaša! A ti si se davno uvjerio da sa mnom ne možeš pisatiVirtu4l je napisao/la:Nemam ja zajedničkih tema sa tobom moj gravče, osim ovih poljoprivrednih. Jbg, bolje išta nego ništa.

Šta ću ti ja kad si ograničen

Samim time i ne možeš realno sagledati stvari,pa ti ne ostaje nista drugo do trolanje

Samoća je ružna,al jbg,sam si kriv zbog toga

Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.
Bolna mi ne bila.
Safete odlazi!!!Odlazi u Sarajevo!!
Ja ovdje vidim veliki broj navijaca Argentine, Nigerije, Irana.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Haha kako ovi sto su pozivali da se ne kritikuje selektor jer se time rusi atmosfera u reprezentaciji,kako oni svesrdno ruse atmosferu pljujuci po nasim najboljim igracima,nasim Zmajevima,nasim idolima.
Dakle mozemo zakljuciti da njima nije stalo do reprezentacije,oni za nju ne navijaju,oni samo navijaju za Susica.
Nadam se kad otjeramo mesetara da cete se opet okrenuti nekim drugim reprezentacijama i navijati za njih kao sto ste radili prije mesetarovog dolaska.
Dakle mozemo zakljuciti da njima nije stalo do reprezentacije,oni za nju ne navijaju,oni samo navijaju za Susica.
Nadam se kad otjeramo mesetara da cete se opet okrenuti nekim drugim reprezentacijama i navijati za njih kao sto ste radili prije mesetarovog dolaska.
- 1988risha
- Kontakt:
A zna se ko su ovdje najveći troleri... Ti su ovdje danima optuživali većinu forumaša,kako su plaćenici i sta sve ne,a samo zbog toga što se raja bunila i govorila protiv Germanije,Hajduka i ostalih veza u repki...
Sad kad se to obistinilo,dakle sve što smo pisali,sad su počeli pisat o SAFETU i kako je on igračina,kao da će on izaći u prvih 11 protiv Argentine na Marakani...
Njegova igračka karijera je prošlost,i to više nikog ne zanima... bilo i prošlo...
Sad kad se to obistinilo,dakle sve što smo pisali,sad su počeli pisat o SAFETU i kako je on igračina,kao da će on izaći u prvih 11 protiv Argentine na Marakani...
Njegova igračka karijera je prošlost,i to više nikog ne zanima... bilo i prošlo...
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.
Bolna mi ne bila.
- DonCorleone
- Kontakt:
Onaj Di Maria seva odbrane jednu za drugom, bice gusto Safete, ne sumnjam u dobru takticku postavu
.

Moramo imati i krilo i beka na desnoj strani Medunjanin Misimovic Pjanic ne mogu igrati zajedno,a o Ibiševiću ne treba ni razmišljati..Vidjet cemo ali po meni bolje parkirat autobus isturit Dzeksona naprijed i po krilima probat sta jer u suprotnom ne mozemo im parirati..DonCorleone je napisao/la:Onaj Di Maria seva odbrane jednu za drugom, bice gusto Safete, ne sumnjam u dobru takticku postavu.
- DonCorleone
- Kontakt:
Potpuno isto razmisljanje.zgembo89 je napisao/la:Moramo imati i krilo i beka na desnoj strani Medunjanin Misimovic Pjanic ne mogu igrati zajedno,a o Ibiševiću ne treba ni razmišljati..Vidjet cemo ali po meni bolje parkirat autobus isturit Dzeksona naprijed i po krilima probat sta jer u suprotnom ne mozemo im parirati..DonCorleone je napisao/la:Onaj Di Maria seva odbrane jednu za drugom, bice gusto Safete, ne sumnjam u dobru takticku postavu.
Budemo li poredali u sredini brzace Medu-Pjanu-Misketa, ima da sjeva sa svih strana. Mislim da bi Salihovica trebalo upariti sa Besicem, jer najjaci zadnji vezni i ako mu nije najjaca pozicija ali je bolji od Pjanica i Medunjanina u defanzivnom segmentu, a taj ce biti vjerovatno i najvazniji, a bekovima ce morati ispomagati prava! krila, koja znaju iznjeti kontru, ako dodje do istih, dakle Ibisevic van definitivno. Dilema jedino da li staviti Hajrovica desno ili Pjanica koji vuce u sredinu, i da li uopste krenuti sa Misimovicem.
Ja jedino znam sledece sa sigurnoscu (sto bi morao Safet postaviti):
------------------Begovic------------------
--Mujdza-Bicakcic--Spahic--Kolasinac--
-----------Besic----------Salihovic---------
-----?----------------?--------------Lulic---
-------------------Dzeko--------------------
Dakle, jedino dvije pozicije su problematicne, tu ima dosta varijacija. Ali sve ostalo bi MORAO ovako izvesti, ako iole normalno razmislja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.