FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
http://www.sportcom.hr/regionalni-sport ... igasa.html" onclick="window.open(this.href);return false; 

- dr.van nostrand
- Kontakt:
Hvala Bogu pa je sad situacija u klubu takva da svako ima svoju cijenu, normalno, ali jos vaznije to da klub moze na svaki upit odgovoriti sa visoka
i ozbiljno pregovorati oko odstete i komotno se cjenkati, pa ko zeli bujrum plati ili produzi dalje 

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Glupost, mi smo platili solidnu cifru za Velkoskog (iako nz tacan iznos) tako da nece sigurno ici za 200.000.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Neki su se mnogo ufurali i misle da smo mi još zajebanci.a od kluba aludirajući na to da nismo imali novca 17 godina od rata. Svi će se morati navići na to da je Sarajevo s dolaskom Tan-a evoluiralo u svim segmentima poslavanja i s tim će se tako morati i ponašati, ali očito još pojedine kvazimedijske kuće nas trpaju s ostalim u isti koš i time apsulutno griješe i pokazaju koliko su neupućeni u pozitivnu situaciju u našem klubu. Ali u skorije vrijeme dohavizati će se i ovi što griješe.amypitar je napisao/la:http://www.sportcom.hr/regionalni-sport ... igasa.html
SRETAN BROJ - 1725
-
- Kontakt:
Transfer velkovskog je kostao sarajevo 8o.000 euraDesole je napisao/la:Glupost, mi smo platili solidnu cifru za Velkoskog (iako nz tacan iznos) tako da nece sigurno ici za 200.000.
@ pisac vidi nesto svasta se moze desit u zivotu,ali ti garantujem,da sam sa skandrom ,muratijem ,sanelom hajdarevicem,bio na jugu tonu puta.ako nismo lopte dohvatali ,onda smo na jugi bili.
Pa prvi derbi na grbavici,poslije rata 1-1 kad je buki zabio,ima snimak gdje ti vecina tih nabrojanih skacu ko ludi.
Moguce za juku sepu,sa njim nikad nisi znao na cemu si.holjan je dosao poslije za njega ne znam.
Ali eto hajde ne bitno ,drago mi je da bar neko pomene tu zaboravljenu generaciju.
Ako su I bili pitari,bar su onda 2 titule donjeli na grbavicu u pionirskoj I kadetskoj konkurenciji. Hehe pozz I cestitke na osvojenom kupu.
Pa prvi derbi na grbavici,poslije rata 1-1 kad je buki zabio,ima snimak gdje ti vecina tih nabrojanih skacu ko ludi.
Moguce za juku sepu,sa njim nikad nisi znao na cemu si.holjan je dosao poslije za njega ne znam.
Ali eto hajde ne bitno ,drago mi je da bar neko pomene tu zaboravljenu generaciju.
Ako su I bili pitari,bar su onda 2 titule donjeli na grbavicu u pionirskoj I kadetskoj konkurenciji. Hehe pozz I cestitke na osvojenom kupu.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Holjan je poceo u Sarajevu oba brata pitari ali kasnije prelazi u olimpic i iz olimpica u zelju. I onda ga je drustvo iskvarilo i poceo je da navija za zeljubarbarez je napisao/la:@ pisac vidi nesto svasta se moze desit u zivotu,ali ti garantujem,da sam sa skandrom ,muratijem ,sanelom hajdarevicem,bio na jugu tonu puta.ako nismo lopte dohvatali ,onda smo na jugi bili.

Mi nikada odustati necemo...
-
- Kontakt:
70.000 eurakraljlavova je napisao/la:Transfer velkovskog je kostao sarajevo 8o.000 euraDesole je napisao/la:Glupost, mi smo platili solidnu cifru za Velkoskog (iako nz tacan iznos) tako da nece sigurno ici za 200.000.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
oooo rukfas, nije te bilo odavno, ima li sta novo
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ne mogu vas nikako, al kapa dole za ono "j..o vas Brazil". Neka ste im rekli, firauni su da ih nema gorih.
Zaboli nas neka stvar sto nas ne mozesSirAmar je napisao/la:Ne mogu vas nikako, al kapa dole za ono "j..o vas Brazil". Neka ste im rekli, firauni su da ih nema gorih.
Hajde rukfas bar jedno imefarukzidane je napisao/la:70.000 eurakraljlavova je napisao/la:Transfer velkovskog je kostao sarajevo 8o.000 euraDesole je napisao/la:Glupost, mi smo platili solidnu cifru za Velkoskog (iako nz tacan iznos) tako da nece sigurno ici za 200.000.
Sad će nas rukfaš da obavještava,
Vidim na drugoj temi se komentarisalo o posjeti na finalu pa reko da i ja kažem svoje mišljenje.
Kada sam ušao na stadion (par minuta prije početka utakmice) negativno sam se iznenadio. Na finalu kupa, na utakmici u kojoj nakon toliko godina osvajaš trofej 10 000 ljudi (ako je i bilo toliko) je malo.
Mada nam je svima jasno da je mnogo faktora negativno uticalo na posjetu, situacija u državi, dva puta odgađana utakmica, loš termin.
Ali šta je tu je, bilo je koliko je bilo.
Samo mogu reći da od Bugara bolja atmosfera na Koševu nije bila, koreografija, bakljade, navijanje...sve za čistu desetku.
Parola...
Realno ova garnitura vodstva saveza od početka od Ivice Osima i ostalih je uradila dobar posao na financijskoj stabilizaciji, niko njihov rad ne osporava, ali kao i svi oni "luđaci" koji prate našu ligu im zamjeramo što su sve snage okrenuli na Brazil. Nadam se da čelnici neće bukvalno svatiti onu poruku, samo malo trebaju pročešljati kroz razne komisije na nižim nivoima, i raditi na BHT PL BiH.

Vidim na drugoj temi se komentarisalo o posjeti na finalu pa reko da i ja kažem svoje mišljenje.
Kada sam ušao na stadion (par minuta prije početka utakmice) negativno sam se iznenadio. Na finalu kupa, na utakmici u kojoj nakon toliko godina osvajaš trofej 10 000 ljudi (ako je i bilo toliko) je malo.
Mada nam je svima jasno da je mnogo faktora negativno uticalo na posjetu, situacija u državi, dva puta odgađana utakmica, loš termin.
Ali šta je tu je, bilo je koliko je bilo.
Samo mogu reći da od Bugara bolja atmosfera na Koševu nije bila, koreografija, bakljade, navijanje...sve za čistu desetku.
Parola...
Realno ova garnitura vodstva saveza od početka od Ivice Osima i ostalih je uradila dobar posao na financijskoj stabilizaciji, niko njihov rad ne osporava, ali kao i svi oni "luđaci" koji prate našu ligu im zamjeramo što su sve snage okrenuli na Brazil. Nadam se da čelnici neće bukvalno svatiti onu poruku, samo malo trebaju pročešljati kroz razne komisije na nižim nivoima, i raditi na BHT PL BiH.
Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 24 maj 2014, 22:21, ukupno mijenjano 1 put.
Nemoj da te koka boli jarane.visokohz je napisao/la:Zaboli nas neka stvar sto nas ne mozesSirAmar je napisao/la:Ne mogu vas nikako, al kapa dole za ono "j..o vas Brazil". Neka ste im rekli, firauni su da ih nema gorih.
Nadam se da cete nam se pridruziti u skandiranju prvom prilikomSirAmar je napisao/la:Ne mogu vas nikako, al kapa dole za ono "j..o vas Brazil". Neka ste im rekli, firauni su da ih nema gorih.

SirAmar je napisao/la:Nemoj da te koka boli jarane.visokohz je napisao/la:Zaboli nas neka stvar sto nas ne mozesSirAmar je napisao/la:Ne mogu vas nikako, al kapa dole za ono "j..o vas Brazil". Neka ste im rekli, firauni su da ih nema gorih.

Pa kad je Rijeka mogla prosle godine izbaciti u play-off-u jednog Stuttgarta, onda valjda i mi mozemo imati neke kurceve srece i dobiti dosta lakseg protivnika i napokon nesto napravit...
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Jeli se jos kome osim meni ukazala zastava Sarajeva na tribinama pri dodjeli pehara LP . 

Ti si opet šampion !
AAAAAAAAAAAAA zastava Sarajeva iza igrača Reala na dodjeli pehara ahahahaha

Sarajevo ljubavi moja!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Svaka cast bratu

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Trenutno korisnika/ca: bacamblende11, boki86, Chony533, Dadox, nedimmmm1337, Proximic i 22 gosta.