Skijanje
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Skijanje

ova julija mancuso nevjerovatno uživa u životu, kakve se slike stavlja po društvenim mrežama tacno joj je sve ravno do mora

nema potpisa
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Svindal out za sezonu, povrijedio se pri igranju fudbala, otišla mu ahilova tetiva. Steta, jer ce tako Hirscher imati olaksan put ka odbrani titule. Kod zena Lindsey propusta prvi dio sezone i fokus je stavila na SP, tako da bi trebala krenuti sa nastupima negdje u decembru.
Inace nova sezona krece iduci vikend u Söldenu, vec tradicionalno, vozi se veleslalom u muskoj i zenskoj konkurenciji.
Inace nova sezona krece iduci vikend u Söldenu, vec tradicionalno, vozi se veleslalom u muskoj i zenskoj konkurenciji.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Valjda će pasti snijeg u Soldenu, sada kako stvari stoje, em je toplo em snijega ima samo na stazi, a vremenske prognoze za sljedeći vikend nisu baš pozitivne, moglo bi se lako desiti da se i ne skija u Soldeneu a s druge strane Levi koji je prije 2-3 godine bio problematičan zbog nedostatka snijega, sada je sav bijel, a Levi dolazi tek polovinom novembra, možda bi im najbolje bilo da stave Solden polovinom Novembra a Levi na otvaranju, ali opet ne bi se Austrijanci mogli pomiriti s činjenicom da se sezona ne otvara kod njih makar to značilo da se neće ni skijati 

1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Jel ovaj vikend pocinje ?
Gdje je prva utrka ?
Gdje je prva utrka ?
"Inace nova sezona krece iduci vikend u Söldenu, vec tradicionalno, vozi se veleslalom u muskoj i zenskoj konkurenciji."Belmin6 je napisao/la:Jel ovaj vikend pocinje ?
Gdje je prva utrka ?
Jel to vi Unitedovci se ne citate medjusobno ?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Yebiga, vjeruješ da sam vidio na pocetnoj stranici temu Skijanje, odoh reko priupitati.

A mogu ti reci da se na @ria puno ne obazirem, samo su mi korisni njegovi gifovi.

ove seozone ocekuje kristalni glous za leendu svindala ,apsolutno 

PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ovaj bavarac jos gori moj Senchy, izgleda da sam im na ignoreu 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Eo i ja sad gledam
Niko te ne yebe moj ferdy, a nisi mi na ignoreu.
Nekad si koristan, a vecinom nisi.

Niko te ne yebe moj ferdy, a nisi mi na ignoreu.
Nekad si koristan, a vecinom nisi.

rio_Ferdy88 je napisao/la:Ovaj bavarac jos gori moj Senchy, izgleda da sam im na ignoreu

sad kad Mađari osvoje kristalni globus, kaže Gips da je Šamšal jedan od najboljih slalomaša što ga je ikad vidio, samo što eto na utrkama mu se omakne, možda sada kada skija za Mađarsku ne bude upadao toliko valjda će ga gore na ravnicama vući volovi dok bude trenirao...
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
pošto je svindal out for season, hirscher će haman opet lijevom to da osvoji, osim ako se negdje usput ne skrši. ja ne vidim ko bi to mogao osim njega uzeti!
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Skijanje
Kad počinju?
sad u subotu ,zene u subotu ,muskarci u nedelju.JoseMourinho je napisao/la:Kad počinju?
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Sad za vikend i onda ništa mjesec dana.
Kad si se to vratio iz mrtvih ?DukeOfWellington je napisao/la:Sad za vikend i onda ništa mjesec dana.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ma ništa to. Osvojiće poneki bod i to je sve. Već polako ulazi u kasne skijaške godine.SGD53 je napisao/la:sad kad Mađari osvoje kristalni globus, kaže Gips da je Šamšal jedan od najboljih slalomaša što ga je ikad vidio, samo što eto na utrkama mu se omakne, možda sada kada skija za Mađarsku ne bude upadao toliko valjda će ga gore na ravnicama vući volovi dok bude trenirao...
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Odivk'o sam se od foruma nakon što su me poslali na dvosedmični odmor pa sam pauzirao mjesec dana. Ali eto i tome je izgleda došao kraj.Otelo je napisao/la:Kad si se to vratio iz mrtvih ?
Ja sam mislio da je to neki prislini odmor od mjesec dana.DukeOfWellington je napisao/la:Odivk'o sam se od foruma nakon što su me poslali na dvosedmični odmor pa sam pauzirao mjesec dana. Ali eto i tome je izgleda došao kraj.Otelo je napisao/la:Kad si se to vratio iz mrtvih ?
Ocekujem da svratis na hokejsku temu da prozboris koju pametnu

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.