Ali nikada _ _ _ _ _ _ neće nikada livada je uvijek livada
Red barby jadnu djecu gonjaju,srednjoskolce!el zrinja je napisao/la:nastavak
Ali nikada _ _ _ _ _ _ neće nikada livada je uvijek livada
Ma delikvencija,opcenito u gradu,toga svagdje ima samo sto se u nas zna da je to na nacionalnoj baziwade je napisao/la:i to 20 na 3-4...hrabro,uistinu hrabro od njih
a znam,samo sto je u mostaru sve puno izrazenije na nacionalnoj osnovi...ali sta ces,biti ce to tako jos dugo,dugo...Babilon je napisao/la:Ma delikvencija,opcenito u gradu,toga svagdje ima samo sto se u nas zna da je to na nacionalnoj baziwade je napisao/la:i to 20 na 3-4...hrabro,uistinu hrabro od njih,sve je dobro dok nema mrtvih glava!
Al mi je nazesci onaj klip kad se "njihovi" pokusavaj zaletit na desnu obalu a neki celo govori :mi smo pic.. ne smijemo nista, ne smijemo prijeci a "oni" nam uvjek belaj naprave na nasoj strani.
ne da mi se sad klip trazit al je zanimljiv do bola,trce korak naprijed,nazad dva
nista ti ne kontas,meni se cini...ajde malo na temu svog kluba...D3n!$!nH0 je napisao/la:a ne kontam sto govorite podvelezje i vi ste ispod velezajbt?*??
hahahaahahahhahawade je napisao/la:nista ti ne kontas,meni se cini...ajde malo na temu svog kluba...D3n!$!nH0 je napisao/la:a ne kontam sto govorite podvelezje i vi ste ispod velezajbt?*??
BlueSharks je napisao/la:
To što je osnovan 1905 je izuzetno cijenim i meni je itekako bitno. Ja Slavija ne podnosim, al je izuzetno cijenim samo radi toga što je najstariji klub PL BiH. Dalje nisu oni vama bez razloga zabranili postojanje budi siguran, bilo je idrugih HR klubova, pa su ipak nastupali, a vama su zabranili postojanje zbog mnogo većeg razloga, neću ga spominjati da ne bi ušli u politiku.
To što kažeš da se čitava Hercegovina okrenula Zrinskom, je smiješno, da ne kažem neku grublju riječ. Pa za vas još uvijek ne navija čitav Z.Mostar, vama su još uvijek IN Hajduk i Dianamo, tu šuplju možeš prosipat nekom drugom, meni ne. Ipak ćemo morati malo sačekati da vidimo hoće li Zrinski i Ultrasi obilježiti nadolazeće godine, ja sasvim suprotnog mišljenje, al ko što ti kažeš, živi bili pa vidjeli.
Još jednom ponavlam, da izuzetno cijenim 1905, al isto bi vi tako trebali cijeniti ono što je Željo radio godinama i to uzimati u obzir, a ne samo nakon rata.
Plitika, čuda radi, milslim da su to najviše osjetili Velež i Zrinski. I ja jbg navikao pisati Zrinski, nešta mi čudno Zrinjski, ne zamjeri.
Nije pogresno ni NK Zeljeznicar sve zavisi logicno je da je tebi lakse reci ili napisati NK, dok je meni prihvatiljivo i jedno i drugo i ne pravi mi nikakav problem.Kao da gledam da ce mo izvuci vas za ovaj kup racunajuci da ce biti neke muljavine....tako da se vjerovatno ubrzo druzimo, nadam se uz fer i sportsko navijanje sa obje strane i naravno da pobjedi onaj koji zasluzi.ero je napisao/la:
samo nesto moram da pojasnim, nije mi jasno da niko nikad nije čuo za zrinjski a svak ono zna zašto je ukinut bio. bilo je i drugih hrvatski klubova koji nisu bili ukinuti to je točno! al rijetki su imali ono sto su ustvari trebali imat na svome grbu. samo sto je zrinjski iz male sredine pa je lakše svrgnut...sto recimo nije slucaj sa npr. Dinamom jer je iza dinama velika masa i veliki grad.
i to sto te interesira hoce li ultrasi i zrinjski obiljezit nadolazece godine za mene je jedan veliki kompliment kad ti o tome razmišljaš!
a što se tiče klubova koji su bili nesto prije rata,njima svaka čast poštujem ih i cijenim a najviše NK Željezničar i najdraže mi je kad igramo sa željom. izvini ja napiso NK Željezničar tako naviko a i čudno mi nesto,ne zamjeri
o kakvom fer i sportskom navijanju pričašpile87 je napisao/la:Nije pogresno ni NK Zeljeznicar sve zavisi logicno je da je tebi lakse reci ili napisati NK, dok je meni prihvatiljivo i jedno i drugo i ne pravi mi nikakav problem.Kao da gledam da ce mo izvuci vas za ovaj kup racunajuci da ce biti neke muljavine....tako da se vjerovatno ubrzo druzimo, nadam se uz fer i sportsko navijanje sa obje strane i naravno da pobjedi onaj koji zasluzi.
Il vi palit,lozit,nalozit i sl zastave nekog narodaurban corps je napisao/la:o kakvom fer i sportskom navijanju pričašpile87 je napisao/la:Nije pogresno ni NK Zeljeznicar sve zavisi logicno je da je tebi lakse reci ili napisati NK, dok je meni prihvatiljivo i jedno i drugo i ne pravi mi nikakav problem.Kao da gledam da ce mo izvuci vas za ovaj kup racunajuci da ce biti neke muljavine....tako da se vjerovatno ubrzo druzimo, nadam se uz fer i sportsko navijanje sa obje strane i naravno da pobjedi onaj koji zasluzi.![]()
i ja bih volio, kad bi tako bilo, al uzaludno se nadati, dobro znaš šta će pjevati i zato s njima se ne treba ni preko neta družiti, a kamoli uživo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.