NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
A zašto gosti iz Orašja nisu javili da neće doći na utakmicu. Ovo nije zbog poplava, ovo je što njihovi igrači štrajkaju. A pripisaće nama tri boda, mislim sigurno, jer Savez ja takav, glup. Tjerati ih ponovo. Jer ovaj nogomet kod nas, to je sve samo nije nogomet. Dajte nam i kantonalnu ligu, ali da igramo..
-
- Kontakt:
Šta bolan ti pricas nije zbog poplava?..jesil ti dobar u glavi ?u Orašje se još uvijek brane od Save sve je uništeno..sjediš tu kuci i pricas gluposti dok se pola Bosne bori da prezivi i gubi svoje krovove nad glavom.nebeskasila je napisao/la:A zašto gosti iz Orašja nisu javili da neće doći na utakmicu. Ovo nije zbog poplava, ovo je što njihovi igrači štrajkaju. A pripisaće nama tri boda, mislim sigurno, jer Savez ja takav, glup. Tjerati ih ponovo. Jer ovaj nogomet kod nas, to je sve samo nije nogomet. Dajte nam i kantonalnu ligu, ali da igramo..
-
- Kontakt:
Igrači Orašja štrajkuju i zbog toga nisu došli, ne zbog poplava. I ja sjedim u kući, a gdje ti to sjediš molim te reci mi. Ti sigurno čistiš neki grad i pomažeš ljudima kojima je otišlo sve, pa odmaraš malo i uletio na net. Nemoj mi priče i imaš svoju temu, komentariši tamo. 

meni nema logike da sad štrajkaju kad je osiguran opstanak,vjerovatno su poplave u pitanju.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
-
- Kontakt:
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ovo je bilo protiv Radnickog..sad je ipak malo drugacije ..ali kao da je bitno vala ..samo ljudi su svoje domove cistili osiguravali ebo utakmicunebeskasila je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/hoce-li- ... kog/131008
U pitanju je štrajkanje 100%.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
- Kontakt:
Pa u pitanju su bile sve 4 utakmice, protiv Radničkog su odigrali, evo ovu protiv nas nisu. Nadam se ipak da je zbog štrajka, jer volio bih da poplava nije bilo..
-
- Kontakt:
Dal' bi ova parola bila da ste Vi prvi???Bihac96 je napisao/la:
Mislim da je ovo poanta citavog drugog dijela sezone...Bihac96 je napisao/la:
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...
Posto nisi upucen mi kad smo bili prvi isli smo na trening upravo zbog kupovanja utakmica,da to prestane..Ni jedan navijac Jedinstva ne podrzava kupovine utakmicafukara1919 je napisao/la: Dal' bi ova parola bila da ste Vi prvi???

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
-
- Kontakt:
Zasto ste se onda radovali kupljenim utakmicama ???Bihac96 je napisao/la:Posto nisi upucen mi kad smo bili prvi isli smo na trening upravo zbog kupovanja utakmica,da to prestane..Ni jedan navijac Jedinstva ne podrzava kupovine utakmicafukara1919 je napisao/la: Dal' bi ova parola bila da ste Vi prvi???
-
- Kontakt:
hajde koga boli **** sto su se radovali neka su,i mi bi prosle sezone da smo usli,pa kako godfukara1919 je napisao/la:Zasto ste se onda radovali kupljenim utakmicama ???Bihac96 je napisao/la:Posto nisi upucen mi kad smo bili prvi isli smo na trening upravo zbog kupovanja utakmica,da to prestane..Ni jedan navijac Jedinstva ne podrzava kupovine utakmicafukara1919 je napisao/la: Dal' bi ova parola bila da ste Vi prvi???

nas je grado prodo u vitezu i to je to...tu smo popusili..neka muce svoju muku,i traze alibije,nemojte se djaba prepirati,mislim da je dosta cijelu sezonu..
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Zasto ste se onda vi radovali ? Nemoj molim te pametovat da ste sve posteno dobili,kad nisi upravufukara1919 je napisao/la: Zasto ste se onda radovali kupljenim utakmicama ???

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
-
- Interni moderator
- Kontakt:
jao,jao moralisanja o kupljenim utakmicama....dal je moguce da ste toliki licemjeri...sad se znaci kupuju utakmice a do sad postenje samo takvo..sta ima u capljini,kaknju...de ne budite smijesni
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- TzBulevar87
- Kontakt:
JoooooooojBihac96 je napisao/la:Posto nisi upucen mi kad smo bili prvi isli smo na trening upravo zbog kupovanja utakmica,da to prestane..Ni jedan navijac Jedinstva ne podrzava kupovine utakmicafukara1919 je napisao/la: Dal' bi ova parola bila da ste Vi prvi???

075
http://sportsport.ba/bh_fudbal/mujic-ni ... hac/131864" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
Biscani preko noci postali iskreni haha,bolje bi vam bilo da svoju upravu istjerate da date igracima plate pa onda da druge gledate.
SLANA GARDA PONOS JE GRADA
-
- Kontakt:
Koje druge ? Ni vi ne gledate nikoga osim nas, jer još uvijek strahujete... Napadate i Kakanjce,zbog nekakvog željeza i to je to... Što se uprave tiče, ni vaša nije valjala godinama, pa ste zato i ispali u ovu ligu. Upravu su vam promijenile pare, a ne Fukare...tačnije gospodin Azmir, koji je doveo gospodina Ćiru i ostale... Koliko para,toliko muzike...A para će vam trebati tek za dogodine.Tamo su puno veći ulozi i puno veće čaršije od Gabele,Lukavca,Banovića...pa i Bihaća,da se tko ne uvrijedi...dok su one manje, tamo još i opasnije... recimo Travnik...A kad u borbi za opstanak dosadite navedenoj gospodi, opet sve ispočetka...mijenjaj upravu... P.S. Sloboda je poslije rata dolazila u Bihać 12 puta i sve za džaba,jer je izgubila 12 puta,tako da ne mislite da je to neka sila...Živio predsjednik,valjda mu brzo ne dosadite ...solar1987 je napisao/la:Biscani preko noci postali iskreni haha,bolje bi vam bilo da svoju upravu istjerate da date igracima plate pa onda da druge gledate.
Zadnja izmjena: senjorsamko, dana/u 25 maj 2014, 02:49, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Bila je parola sa citatom 'ljubav udari cesto tamo gdje ne treba' , bilo je i od strane simpatizera poruka da se navijacima vrate pare potrosene na odlazak da se gleda dogovorena utakmica...sve to dok smo bili prvi. Svi mi znamo u kom smjeru takva politika vodi. Neko prihvati stvarnost i pocne trpiti posljedice, a neko nastavi lagati samog sebe.fukara1919 je napisao/la: Dal' bi ova parola bila da ste Vi prvi???
NAROD SE ZOVE BIHAĆ
https://www.youtube.com/watch?v=OiUTsMxWmes
https://www.youtube.com/watch?v=OiUTsMxWmes
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.