Ozren je napisao/la:
Nije bit sta United zeli, vec sta je Rooney zelio. Ocito su po drugi put pali na njegovu glumu, prvi put je iskoristio Real, a drugi put Chelsea kako bi povecao svoja primanja, ali opet to je interna stvar Uniteda. Zato sad imas situaciju da LVG ne zeli dati kapitensku traku njemu vec RVP-u iako je Persie tek dvije godine u Manchesteru i zna se odakle je dosao i sta je bio u prethodnom klubu sto je po mom misljenju porazavajuce za United!!!
Pa jasno je da je Rooney od početka i želio novi ugovor, to sam i govorio od samog početka te sage, dok ste vi vjerovali medijima koji su ga selili, a sad je dobio isti ugovor kao što je imao, dakle 240000, ni penija više. Uz image rights koja idu u korist i njemu ali i Unitedu. Dakle nije United tu pao, nego je i imao u planu produžiti mu ugovor i to se i desilo. A i Chelsea je nasjeo na tu glumu čim je slao ponude
Evra je kapiten kad je zdrav, vjerujem da će to i ostati, ali Van gaal još nije odlučio, tako da ćemo vidjeti za to. Naravno da je njegov ljubimac Robin jer je on Holanđanin, ali me to i ne intersuje previše u trenutku kad trebamo napokon odriješiti kesu i pojačati ekipu, a traku kome god da odluči dati, neće pogriješiti, barem što se mene tiče. Mene zanima da on dovede igrače koji će United napraviti boljom i kvalitetnijom ekipom i koji će donijeti top 4 iduće sezone, jer je jasno da sa trenutnim kadrom to nismo u stanju učiniti.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..