Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Restart browser.reds je napisao/la:Pozdrav raja.
Ako sam nešto obrisao preko "Shift + del" postoji li ikakva mogućnost da to vratim?
Btw.kako se riješiti ovoga?
može se vratit bas sam u ja neki dan isto vraco nadji program Remo recoverreds je napisao/la:Pozdrav raja.
Ako sam nešto obrisao preko "Shift + del" postoji li ikakva mogućnost da to vratim?
Btw.kako se riješiti ovoga?
http://www.filehippo.com/download_recuvareds je napisao/la:Pozdrav raja.
+1hoshafka je napisao/la:Hajmo neko iz Tuzle da mi kaže gdje bi mogao očistiti laptop od prašine, staviti pastu na procesor...
4 godine ga nisam čistio nikako, isto ko da se grije malo
Možda HDD.R32 je napisao/la:Zna li neko sta je u pitanju?
U ingelu... cini mi se da to sve kosta 30-35kmhoshafka je napisao/la:Hajmo neko iz Tuzle da mi kaže gdje bi mogao očistiti laptop od prašine, staviti pastu na procesor...
anell je napisao/la:U ingelu... cini mi se da to sve kosta 30-35kmhoshafka je napisao/la:Hajmo neko iz Tuzle da mi kaže gdje bi mogao očistiti laptop od prašine, staviti pastu na procesor...
Odo potražit' gdje mi se nalazi ovaj, ispravan 100%...do prije mjesec-dva sam ga znao napamet, al' ga zaboravio jer ne koristim više, nabavio instalaciju gdje ne treba CD-Key.nedim93 je napisao/la:windows xp professional cd key. pa radi li Bože ijedan. dajte ljudi ako imate šta , 4 sata kucam jbne kodove neće nijedan
Dobro je ovo kako je u genelecumandraX je napisao/la:anell je napisao/la:U ingelu... cini mi se da to sve kosta 30-35kmhoshafka je napisao/la:Hajmo neko iz Tuzle da mi kaže gdje bi mogao očistiti laptop od prašine, staviti pastu na procesor...
4 godine ga nisam čistio nikako, isto ko da se grije malo![]()
Čuj 35KM, vi Bosanci niste normalni kako derete narod.
Koliko je tamo, baš me zanima?anell je napisao/la: Dobro je ovo kako je u genelecu![]()
Ma nije ni 20 bezobrazno, jbg kad skontaš da i nisu baš svi laptopi jednostavni za rastavit', rizikuješ i sam sa rastavljanjem svašta...al' dobro, tu je to 15-20KM, al' ovo što ovaj reče 35KMOnlyUnited je napisao/la:Mislim da ne bi trebalo biti skuplje od 15 km( ciscenje/pasta)... Npr. nabavljao sam pastu za 10 km, ali mogao sam je koristiti 7-8 puta, jos na veci procesor (amd/desktop pc)...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.