A najavljena je kisa meteora za danas

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Glavni razlog što Seo nije igrao je taj da su se Pape i Vlado bojali da ne bi slučajno povrijedio nekoga od dječice. Seo je u međuvremenu marljivo trenirao noseći vreće pijeska i gradeći nasipe na Savi kod Brčkog. Momak je inače legenda. Mislim na Sea, ovo iznad je umjetnička slika koja to dokazuje.bordo_Sarajevo je napisao/la:
Slikar iz Jajca, inace ima skoro sve nase igrace, prodaje, lova ide za zrtve poplave
https://www.facebook.com/HorionBosna?fref=photo" onclick="window.open(this.href);return false;
Ova fotografija je uslikana samo sekundu prije zemljotresa koji je pogodio Grcku, Tursku i Bugarsku.plavipatriota je napisao/la:
Marsal je napisao/la:Ova fotografija je uslikana samo sekundu prije zemljotresa koji je pogodio Grcku, Tursku i Bugarsku.plavipatriota je napisao/la:
Nisi ti dobar dok ti Seo i na san izlaziPauk je napisao/la:Imao sam cudan san nocas...kako sam pricao u svlacionici sa Seom i jos par igraca i govorio Sei da ce on biti kapitan posle Spahe
ali da mora nauciti bosanski boljei da ne brine ja cu mu pomoci kao i saigraci isto i vazno je da prica bosanski sa nasom rajom u Njemackoj.
Razguli se on jadnik držeći ovoga, vidi mu face samo.Head je napisao/la:Znaci nema Pjanica na treningu sutra,upala misica ruku.