Dezurni ce uvijek i za bilo sta napadati Susica (kojeg i ja napadam kad to zasluzuje, a cesto zasluzuje) a pojedine igrace ce braniti i da ih vide sa krvavim rukama do lakata.
Klasicni balkanski mentalitet.
Mislite da se ovakvo sto moze desiti u Njemackoj, Holandiji, Spaniji?
Naravno da ne.
Ljudi su navikli na uspjehe i igrace gledaju onako kako se i treba gledati, ne prave lazna bozanstva od njih.
Da li su ovi igraci dosli na pripreme ili na godisnji odmor?
Da li se iti jedna reprezentacija priprema na ovakav nacim?
Mozda smo mi pametniji pa uvodimo nove standarde.
Pojedini ce svakonocno opijanje Dzeke i njegove ekipe objasnjavati sa tim da je Susic kriv sto mu je to dozvolio.
Zar zaista neko misli da se Susic tu i za sta pita?
Da se pitao, ne bi onaj propali fudbaler Ibricic bio ovdje. Svi znamo iz kojeg razloga je pozvan.
Da se Midhatov mali smiri, a da zauzvrat Pape svog bratica moze pozvati. Vuk sit, ovce na broju.
Dzeko si je umislio da moze raditi sta zeli, odnosno nije umislio nego zaista to i moze. Ali za pojedince je to OK. E meni nije. Meni je vaznija reprezentacija od iti jednog igraca, ma kako on da se zvao. Svaki igrac u njoj treba da ima jednaka prava. Ili pojedini smatrate da ne treba biti tako?
A to sto se ponasamo kao amateri, ma koga to zaboli. I onako idemo otici u taj Brazil malo se zezati i odigrati te tri utakmice.
Fakat ovo nije za nas.
SAVEZ NAPOLJE!!!
YEBO VAS BRAZIL!!!
P.S. ASMIR BEGOVIC JEDAN OD RIJETKIH PROFESIONALACA U NASOJ EKIPI. KAPA DO PODA MAJSTORE ZA SVE