Nevjerovatno nebitan detalj za tebe je vjerovatno vrlo bitan detalj za nekoga drugog, prebacivanje u U21 nakon debakla protiv Portugala je meni licilo na kaznjavanje i prebacivanje odgovornosti na one koji su najmanje za poraz krivi, i nemoj mi samo pricati o pomoci za U21 tim. Klepio je Besica kada je najgori moguci termin za to bio, drugim rijecima, ubio ga je u pojam.calcio je napisao/la:U kontekstu o kojem govorim je to tako nebitan detalj da je to nevjerovatno. Uostalom, nije ga vratio za stalno vec ga je pozivao nazad vise puta, zadnji put protiv Alzira.
Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- DonCorleone
- Kontakt:
Re: Muhamed Bešić
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Avdija je koliko je meni poznato dosta dobar sa vecinom igraca, dugo se poznaju, jos iz mladih reprezentacija pa ako je atmosfera nekad bila narusena cisto sumnjam da je to zbog njega. Atmosfera je sada odlicna i tako bi i trebalo ostati. Iako su neki najavljivali haos, meni se cini da nisu nikad bili ujedinjeniji.donniedarko je napisao/la:Da je mozda forsirao Besica kao sto je to radio sa Avdijom kada nismo imali pravo rjesenje mogao nas je mozda postediti raznih gluposti, od lose atmosfere, kritike na racun nepotizma, neizvjesnosti oko nastupa. Selektor nam javno prizna nepotizam no mi to odobravamo. Da me ne shvatis pogresno, Safet je imao ogroman doprinos u pisanju historije nase repke i svaki kredit njemu ide za to ali u nekim stvarima je jednostavno kiksao, htio ti to priznati ili neAli eto ima sansu da baci u sjenu to sve, do njega je

- calcio
- Kontakt:
Ok, vazi. Ne znam vise stvarno sta da ti kazem. Ubio ga u pojam. Ok.DonCorleone je napisao/la:Nevjerovatno nebitan detalj za tebe je vjerovatno vrlo bitan detalj za nekoga drugog, prebacivanje u U21 nakon debakla protiv Portugala je meni licilo na kaznjavanje i prebacivanje odgovornosti na one koji su najmanje za poraz krivi, i nemoj mi samo pricati o pomoci za U21 tim. Klepio je Besica kada je najgori moguci termin za to bio, drugim rijecima, ubio ga je u pojam.calcio je napisao/la:U kontekstu o kojem govorim je to tako nebitan detalj da je to nevjerovatno. Uostalom, nije ga vratio za stalno vec ga je pozivao nazad vise puta, zadnji put protiv Alzira.
- donniedarko
- Kontakt:
calcio je napisao/la:Avdija je koliko je meni poznato dosta dobar sa vecinom igraca, dugo se poznaju, jos iz mladih reprezentacija pa ako je atmosfera nekad bila narusena cisto sumnjam da je to zbog njega. Atmosfera je sada odlicna i tako bi i trebalo ostati. Iako su neki najavljivali haos, meni se cini da nisu nikad bili ujedinjeniji.donniedarko je napisao/la:Da je mozda forsirao Besica kao sto je to radio sa Avdijom kada nismo imali pravo rjesenje mogao nas je mozda postediti raznih gluposti, od lose atmosfere, kritike na racun nepotizma, neizvjesnosti oko nastupa. Selektor nam javno prizna nepotizam no mi to odobravamo. Da me ne shvatis pogresno, Safet je imao ogroman doprinos u pisanju historije nase repke i svaki kredit njemu ide za to ali u nekim stvarima je jednostavno kiksao, htio ti to priznati ili neAli eto ima sansu da baci u sjenu to sve, do njega je

- calcio
- Kontakt:
Kao sto smo vec konstatovali, Besica i jest forsirao. Ali nije stao na tome naravno, trazio je i druge igrace, kao sto i treba da radi. Normalno nece svaki od takvih biti uspjeh ali posto Susic za razliku od tebe nema sposobnost da vidi u buducnost, prinudjen je da ponekad svjesno riskira.
- donniedarko
- Kontakt:
Hoces da kazes da je u utakmici protiv Egipta riskirao sa Tinom i Hadzicemcalcio je napisao/la:Kao sto smo vec konstatovali, Besica i jest forsirao. Ali nije stao na tome naravno, trazio je i druge igrace, kao sto i treba da radi. Normalno nece svaki od takvih biti uspjeh ali posto Susic za razliku od tebe nema sposobnost da vidi u buducnost, prinudjen je da ponekad svjesno riskira.

- calcio
- Kontakt:
Pa i ja cu isto reci, mozda nije bio objektivan kada je Tino u pitanju. Da se Susic samo kritikuje zbog toga i ja bih ga mozda kritikovao ali dobro znamo da se ovdje Susic kritikovao za sve moguce. Susic je nas selektor koji je pretrpio najvise kritika. Susic je mnogo vise kritika pretrpio nego Stimac i Mihajlovic kod komsija, ima li to ikakve logike? Mi zasjeli na prvo mjestu u prvom kolu i nismo ga vise ispustili. A kritike pljuste.donniedarko je napisao/la:Hoces da kazes da je u utakmici protiv Egipta riskirao sa Tinom i Hadzicemcalcio je napisao/la:Kao sto smo vec konstatovali, Besica i jest forsirao. Ali nije stao na tome naravno, trazio je i druge igrace, kao sto i treba da radi. Normalno nece svaki od takvih biti uspjeh ali posto Susic za razliku od tebe nema sposobnost da vidi u buducnost, prinudjen je da ponekad svjesno riskira.Imali smo igraca koji nam je vec dokazao da moze odgovoriti zadatku a nas selektor je kao moguce rjesenje vidio igraca kojem je to inace neprirodna pozicija i za kojeg je priznao da nije bio objektivan. Ne znam, ne razumijem kako ga mozes braniti u ovom slucaju
- DonCorleone
- Kontakt:
Kritike pljuste na drugi racun, veze to nema o prvom kolu, ali ti sebi vadis ono sto tebi najvise odgovora.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Pusti te gluposti, Calcio. Mi smo, u biti, glup narod. Ovdje se sprdalo s' Bakom što se potrudio da odgovori na par pitanja na Engleskom, a većina te dječurlije bi se u gaće istorinjalo da im se postavi pitanje na stranom jeziku. Tako da, nezamaram se nešto previše glupostima ovih "spešal vans".
- DonCorleone
- Kontakt:
fkv123 je napisao/la:Pusti te gluposti, Calcio. Mi smo, u biti, glup narod. Ovdje se sprdalo s' Bakom što se potrudio da odgovori na par pitanja na Engleskom, a većina te dječurlije bi se u gaće istorinjalo da im se postavi pitanje na stranom jeziku. Tako da, nezamaram se nešto previše glupostima ovih "spešal vans".

Nije do mene, vjeruj. Ti postavi uvjete. Ja ću ti ga postaviti a ti ga jezikom obradi.
fkv123 je napisao/la:Nije do mene, vjeruj. Ti postavi uvjete. Ja ću ti ga postaviti a ti ga jezikom obradi.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- donniedarko
- Kontakt:
Mislim da nisi pratio onda osvrt susjeda na rad navedenih selektora. Hocu da kazem da je par puta nelogicno forsirao losije igrace nad boljim. Mume je u sustini bio tu cijelo vrijeme. U zadnje vrijeme sam sve vise uvjeren da se i za Avdiju moglo i moze pronaci bolje rjesenje( ne kupujem pricu da su ne bitni,same povrede malo prije priprema i tokom njih me cine nesigurnim ). U nekim trenutcima nas je to moglo kostati prvenstva a u nekim utakmicama nas kostalo dobre igre u kojim smo mozda mogli izvuci bolji rezultat . Pored lose atmosfere to sve nije ulijevalo mnogo sigurnosti u kvalitet naseg nastupa ali evidentno je da je atmosfera bolja i nadam se da ce tako ostati i da ce Safet odraditi najbolje sto moze i bez nelogicnosti .U ovom trenutku ima punu podrskucalcio je napisao/la:Pa i ja cu isto reci, mozda nije bio objektivan kada je Tino u pitanju. Da se Susic samo kritikuje zbog toga i ja bih ga mozda kritikovao ali dobro znamo da se ovdje Susic kritikovao za sve moguce. Susic je nas selektor koji je pretrpio najvise kritika. Susic je mnogo vise kritika pretrpio nego Stimac i Mihajlovic kod komsija, ima li to ikakve logike? Mi zasjeli na prvo mjestu u prvom kolu i nismo ga vise ispustili. A kritike pljuste.donniedarko je napisao/la:Hoces da kazes da je u utakmici protiv Egipta riskirao sa Tinom i Hadzicemcalcio je napisao/la:Kao sto smo vec konstatovali, Besica i jest forsirao. Ali nije stao na tome naravno, trazio je i druge igrace, kao sto i treba da radi. Normalno nece svaki od takvih biti uspjeh ali posto Susic za razliku od tebe nema sposobnost da vidi u buducnost, prinudjen je da ponekad svjesno riskira.Imali smo igraca koji nam je vec dokazao da moze odgovoriti zadatku a nas selektor je kao moguce rjesenje vidio igraca kojem je to inace neprirodna pozicija i za kojeg je priznao da nije bio objektivan. Ne znam, ne razumijem kako ga mozes braniti u ovom slucaju

Ti si onda gluh k'o tetrijeb.ARGUMENT je napisao/la:Jesi li ti onaj sto ga zovu GRAH? Ja cuo od tebe se prdiharishp je napisao/la:Opet si na duznosti.DonCorleone je napisao/la:Evo stize UDBA, bjezi ko moze.
Sad ce to toni tarko da sredi,haman k'o i bubnjas
Eh da ,ne zaboravim da se dobro

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
korisnik fkv123 baniran na mjesec danafkv123 je napisao/la:Nije do mene, vjeruj. Ti postavi uvjete. Ja ću ti ga postaviti a ti ga jezikom obradi.
samo?
na šta je forum spao...

Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
Inače Bešić

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- IcedMFEarth
- Kontakt:
Vidi butine u Ogija
Ovaj ne skida osmijeh sa lica.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
jest ga otreso Gojak uz lijevu aut liniju ko Samaras ne tako davnoIcedMFEarth je napisao/la:Vidi butine u Ogija

Trenutno korisnika/ca: invincible1921 i 32 gosta.