FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Gorki
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Gorki » 23 maj 2014, 16:08

Benjo_AFC86 je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:nemoj živ bio, sačekajmo tri kola, onda ćemo slaviti :beba:
Tačno, mogla bi vam Iskra uzet tri boda sutra :lol: :mrgreen:

Drug moj,takvi smo ti mi.Nismo mi navikli da se naš tim bori za prvaka pa i ove Federalne lige,mi smo uvijek pesimisti pa i kad smo prvi mi se brinemo,brinemo se dok ne osvojimo.A aBd kad osvojimo ne mogu da zamislim slavlje po Tuzli :opaopa: :bih:
Pobjeda je bolja od orgazma!

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 23 maj 2014, 16:29

Nakon svih desavanja zadnjih 10 godina u klubu, tolikih borbi za opstanak, dva izgubljena finala kupa, ne igranje u evropi iako smo je izborili, raznog mestarenja u klubu, ispadanja iz lige, pa dolaska u situaciju da je upitno igranje druge polusezone u 1 Federalnoj, odlaska svih igraca,onda dolazi gospodin Husic, pa opet svih problema i raznih koji su ga htjeli otjerati, pa sa jedva sastavljenom ekipom bitno je bilo samo da igraca zna koliko toliko da igra lopte dobro je ko sto rece Azmir, dolazimo u jednom trenutku od -10 do -4 Vitezu, pa onda poraz od Kaknja i tu se sve nade gase, pa onda nakon svega kad se je malo situacija stabilizovala izgubljeno finale kup TK od Brastva, pa u ovoj sezoni na pocetku silni problema razni mesetara koji su htjeli neke ogromne pare preko suda kao Glavas, Davud i one razne tuzbe od igraca, i nakon svega sto smo prosli evo nas na prvom mjestu sigurno zadnjih 20 godina bolji ljudi nisu vodili klub, ali opet ja koda sanjam da napokon ide i nama dobro i nabolje. Svaki dan udem na net i prvo pogledam tabelu, sta smo sve prosli ja i kada dignemo trofej ako ovo sve bez problema prode necu vjerovat, sve ce mi biti u glavi sad ce nas neko zeznut, namjestiti ce nam nesto. Kroz toliko problema, ocaja i turbulencija je prosla ova nasa Sloboda da cu ja tek kad budemo odigrali prvu tekmu u PL vjerovat da smo opet tu gdje pripadamo. Uh samo kad se sjetim sta je sve bilo zadnjih 10 godina

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 23 maj 2014, 16:33

Gorki je napisao/la:Kad slušam Ćirin govor na pressci moram pojačati zvučnike do kraja :mrgreen:

[youtube][/youtube]

Jel ovdje? Nešto mi je smiren... :D

Evo ako neko nije gledao, nek odgleda. :)
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 23 maj 2014, 17:35

TRUST je napisao/la:Nakon svih desavanja zadnjih 10 godina u klubu, tolikih borbi za opstanak, dva izgubljena finala kupa, ne igranje u evropi iako smo je izborili, raznog mestarenja u klubu, ispadanja iz lige, pa dolaska u situaciju da je upitno igranje druge polusezone u 1 Federalnoj, odlaska svih igraca,onda dolazi gospodin Husic, pa opet svih problema i raznih koji su ga htjeli otjerati, pa sa jedva sastavljenom ekipom bitno je bilo samo da igraca zna koliko toliko da igra lopte dobro je ko sto rece Azmir, dolazimo u jednom trenutku od -10 do -4 Vitezu, pa onda poraz od Kaknja i tu se sve nade gase, pa onda nakon svega kad se je malo situacija stabilizovala izgubljeno finale kup TK od Brastva, pa u ovoj sezoni na pocetku silni problema razni mesetara koji su htjeli neke ogromne pare preko suda kao Glavas, Davud i one razne tuzbe od igraca, i nakon svega sto smo prosli evo nas na prvom mjestu sigurno zadnjih 20 godina bolji ljudi nisu vodili klub, ali opet ja koda sanjam da napokon ide i nama dobro i nabolje. Svaki dan udem na net i prvo pogledam tabelu, sta smo sve prosli ja i kada dignemo trofej ako ovo sve bez problema prode necu vjerovat, sve ce mi biti u glavi sad ce nas neko zeznut, namjestiti ce nam nesto. Kroz toliko problema, ocaja i turbulencija je prosla ova nasa Sloboda da cu ja tek kad budemo odigrali prvu tekmu u PL vjerovat da smo opet tu gdje pripadamo. Uh samo kad se sjetim sta je sve bilo zadnjih 10 godina
Samo opušteno sada, nakon svega što je Sloboda prošla, konačno je oko Slobode okupljen kolektiv ljudi koji rade ozbiljno, koji ne gledaju ličnu korist i lagano vraćaju Slobodu gdje joj je mjesto. Već sam dosta puta to ponovio, od ovakvog kolektiva možemo i realno je da očekujemo velike stvari. Ali samo lagano, ne može se sve postići za jednu ili dvije sezone, treba vremena. :bow: Svakako je važno istaći i da se iz dana u dan povećava broj simpatizera Slobode, što pokazuje da je Sloboda krenula pravim putem ravno ka vrhu, gdje i pripada jedan klub sa tradicijom i ugledom kakav je kroz 95 godina postojanja izgradila.

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 23 maj 2014, 18:08

Sutra samo jako od pocetka ,nema opustanja da nam ne bi skocilo na nosic.

Ocekujem i finu posjetu,vjerovatno drugu najvecu ove sezone odmah posle tekme vs Jedinstvo.

Svi na Tusanj !

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 23 maj 2014, 19:05

sutra sve ispod 5 000 je bruka i sramota

NEMA OPUSTANJA..IDEMO JAKO
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 23 maj 2014, 19:05

Gorki je napisao/la:Najavljujemo Vanrednu skupštinu UG Prijatelji FK Sloboda u petak, 23.maj

slika

http://crveno-crni.ba/v3/125-najavljuje ... 3-maj.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Šta li ovo faraon sprema?Čuj vandredna skupština
Ja volim FK Tuzla City

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 23 maj 2014, 19:09

nekako mi usljed svega ovoga tekma ohladila .. ipak, koliko god mi bila ohlađena, nema druge nego na Tušanj :cool: vrijeme je da Suljo killer proradi ponovo, inače će dobit' od @ultrasstyle po guzi :mrgreen:

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 24 maj 2014, 11:34

Blažević: Nemamo pravo da razočaramo navijače!

slika

Još tri koraka ostala su do ispunjenja cilja, a prvi je Iskra na Tušnju.

Iako je većina navijača već unaprijed upisala tri boda protiv ekipe koja seli u niži rang takmičenja, Miroslav Blažević poziva na oprez:

"Nipošto ne smijemo propustiti sve ono što smo do sada napravili. Prošao sam dosta toga u nogometu, bio u sličnim situacijama pa se odjednom desi da izgubiš sve. Zbog toga ove za nas povjesne utakmice moramo odigrati maksimalno angažovano i koncentrirano. Ovakvi mečevi psihološki su najteži i zbog toga svojim igračima konstantno naglašavam da budu uvijek mobilizirani. Naš tim vrlo je mlad i sastavljen od nogometaša koji se nikada nisu susretali sa ovakvom situacijom. Ipak, želim im od srca čestitati na svemu, jer nije mala stvar sustići pet bodova zaostatka i još sakupiti dva više od konkurenta.".

Protiv Bugojanaca Blažević računa na sve igrače, a prva postava trebala bi izgledati ovako: Hadžić, Salihović, Moranjkić, Efendić, Mehanović, Omić, Jahić, Redžepi, Mehidić, Huseinbašić, Krpić.

"Pozivam navijače da dođu na Tušanj i podrže nas, a mi ćemo im se odužiti borbenom igrom i zalaganjem. Samo uz njihovu pomoć mi smo tu gdje jesmo. Moji saradnici i ja intenzivno radimo sa našim nogometašima kako bismo ponovo obradovali našu vjernu publiku", poručio je Blažević.

fksloboda.ba

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 24 maj 2014, 11:59

"Davno sam ga zaslužio"
Pogledajte kako je Ćiro prokomentarisao vijest o dobijanju bh.pasoša
[youtube][/youtube]
Fudbaleri tuzlanske Slobode sutra od 17.30 nastavljaju svoj pohod ka Premijer ligi BiH. Gost Tušnja je otpisana Iskra, a Miroslav Blažević na raspolaganju ima sve igrače.

Crveno-crni su super raspoloženja mada ih popularni Ćiro tjera na stalni oprez. Danas je "trener svih trenera" dobio vijest i da je dobio bh.pasoš. Pogledajte kako ju je prokomentarisao...
🔴⚫️

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 24 maj 2014, 12:03

danas 5+ u mrezi gostiju :D
ocekujem da ga zabije Mehidic, Redzepi, Brzi i red bi bio da Jusufbasic dobije koju minutu nadam se da ce danas dobiti i to iskoristiti :)
SVI NA TUSANJ !
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

Skojevski
Kontakt:

Post Postao/la Skojevski » 24 maj 2014, 13:14

Jasmin Mešanović odlazi iz Čelika u inostranstvo?

Mladom napadaču u junu ističe ugovor sa Čelikom te će sigurno napustiti Zenicu i karijeru nastaviti u inostranstvu. Nedavno je naš portal pisao o interesovanjima Vojvodine i Hajduka za ovog 21-godišnjeg igrača, dok se u posljednje vrijeme pojavilo još nekoliko interesanata, tu se prije svega misli na nekoliko klubova iz Njemačke, te klubovi iz Azije koji nude fenomenalne uslove. Klub koji angažuje Mešanovića morat će platiti naknadu za treniranje i vrijeme provedeno u Slobodi i Čeliku.

Treba o ovome obavijestiti klupsko rukovodstvo.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 24 maj 2014, 13:22

Skojevski je napisao/la:
Treba o ovome obavijestiti klupsko rukovodstvo.
Znaju to oni ne sikiraj se ti ništa :mrgreen: :mrgreen:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 24 maj 2014, 13:56

Pitali smo Hanku Paldum picke da nam daaaaa ,
Picke da nam da
Ali Hanka **** stara nece ni da znaaaa,
Nece ni da zna ...

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 24 maj 2014, 14:09

Evo oblaka a i počinje da grmi :nedam:

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 24 maj 2014, 15:25

Heller je napisao/la:Pitali smo Hanku Paldum picke da nam daaaaa ,
Picke da nam da
Ali Hanka **** stara nece ni da znaaaa,
Nece ni da zna ...

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
to nije kulturno. :nene:

Inaće ja odo danas na sjever malo da vidim kakve su stolice :mrgreen: :mrgreen:

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 24 maj 2014, 15:34

djulba je napisao/la:

Ma ostani na zapadu i kisni, nemoj da nam nemir unosis na tribinu :lol: :lol:
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 24 maj 2014, 15:58

Jos malo pa krenuti na stadion,iako ce haman kisa padati.. :evil:

Danas prolazim kraj stupina kada pola ekipe sjedi u La Linei ispija kafe :mrgreen: sto sam prijetio Brzi i Hadzic uvjek zajedno po kafama,kao i danas se odvojili od ostatka igraca haha..

I da napisao sam na temi za ovo kolo,vidio sam igrace Branitelja odsjeli u hotelu Tuzla..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 24 maj 2014, 16:01

klasik je napisao/la:
djulba je napisao/la:

Ma ostani na zapadu i kisni, nemoj da nam nemir unosis na tribinu :lol: :lol:
ma samo ću malo pametovat :mrgreen: :mrgreen:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 24 maj 2014, 16:15

prejako :tokralju:

slika

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.