Zvjezdan Misimović
Re: Zvjezdan Misimović
To je prevarant.
Jedan je kapiten!!!

- Principatus
- Kontakt:
Veoma mi je drago sto se Miske doveo u formu, jer time pokazuje koliko ovo sve shavaca ozbiljno. On i Vedo su mi najdrazi igraci, ali i jedan i drugi je imao svoje probleme ili mane. Miske me je najvise razocarao odlaskom u Kinu, jer je mogao vise u mnogo jacoj ligi. Ovdje su svi uzivali u njegovim majstorijama, i Bundesligi je uvjek mogao naci put nazad. No sta je tu je, ovim povratkom on pravi konkurenciju drugima sto je veoma dobro.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Emir Spahic-Kapiten !mandraX je napisao/la:Jedan je kapiten!!!

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Bio je u nekoliko utakmica, mislim da je zamjenik kapitena. Kapiten im je onaj Kinez što je nekad igrao za Manchester City.mandraX je napisao/la:Zar je Miske kapiten u onih kineskih Guzonja?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Meni se čini da ZM10 nabavlja cvike u istoj optici gdje i MT3.HariTz je napisao/la:Zvjezdan Misimović ambasador SOS dječijih sela.
Svaka čast Miske![]()
Izgleda baš "manekenski"![]()

Ma garant na pijaci nabavljajulevat je napisao/la:Meni se čini da ZM10 nabavlja cvike u istoj optici gdje i MT3.

I Miske je kleknuo pred Emirom i rekao "KAPITENU JA TI SE KUNEM, ZA TEBE CU POGINUT."
Misimovic je legenda, ali lider kao Spaha nikad. Hvala ti Miske sto si vratio kapitensku traku pravom kapitenu.
Misimovic je legenda, ali lider kao Spaha nikad. Hvala ti Miske sto si vratio kapitensku traku pravom kapitenu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Spaha je obicni sharlatan i kabadahija, nije Misketu ni do testisa. Tip je i suvise nego nafuran, dok dzahkad mislim da je i arogantan, fakat zasluzuje da ga neko istrese kao slinu. Volio bih ga isamarati vise nego se hljeba decembra 93-ce najesti.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Cepi1981 je napisao/la:Spaha je obicni sharlatan i kabadahija, nije Misketu ni do testisa. Tip je i suvise nego nafuran, dok dzahkad mislim da je i arogantan, fakat zasluzuje da ga neko istrese kao slinu. Volio bih ga isamarati vise nego se hljeba decembra 93-ce najesti.

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Vidi se iz aviona da su kineske.HariTz je napisao/la:Ma garant na pijaci nabavljajulevat je napisao/la:Meni se čini da ZM10 nabavlja cvike u istoj optici gdje i MT3.

Ziku mu face ba prava ona neuracunljiva, ubio se za uloge u one flew over the cuckoo's nest.Mozambik je napisao/la:
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Zna dosta put zasrati i odigrati grozno, no kad je najpotrebnije on je tu. Ovaj covjek mora igrati ma koliko god Hajrovic dobar bio.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- dino_velez
- Kontakt:
Spaha je psihopata sto je pokazo srednji prst protivniku? A kad Misimovic "puca" na svog trenera i psuje mu, to je sasvim normalno?Virtu4l je napisao/la:Pravi psihopata.
[youtube][/youtube]
Osim stomaka, nisam vidio da je Miske nesto posebno smrso. Noge debele, guzovi standardno.
e jest ga dobro zabio svaka mu cast.dino_velez je napisao/la:Spaha je psihopata sto je pokazo srednji prst protivniku? A kad Misimovic "puca" na svog trenera i psuje mu, to je sasvim normalno?Virtu4l je napisao/la:Pravi psihopata.
[youtube][/youtube]
Nasa repka bez Spahe i Misketa nije ista.Ne znam kakva vam je to rasprava
- NoName
- Kontakt:
Re: Odg: Zvjezdan Misimović
Donirao 50.000 km za SOS sela u BiH. Bravo kapitenu!HariTz je napisao/la:Zvjezdan Misimović ambasador SOS dječijih sela.
Svaka čast Miske![]()
Izgleda baš "manekenski"![]()
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pa ne mozes ti covjeka i njegovu gradju promjeniti haha, on da smrsa jos 10 kila noge i guzovi bi bili prilicno isti roki moj, ti bi od njega sad htjeo napraviti Cristiana Ronalda jelfloyd je napisao/la:Osim stomaka, nisam vidio da je Miske nesto posebno smrso. Noge debele, guzovi standardno.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.