imamo solidnu ekipu, samo da ostanu svi zdravi do sp......uz to dobra klupa (ibisevic, medunjanin/salihovic, hajrovic, visca)....totasef1 je napisao/la:Ako Bešić dobije priliku na Svjetskom sigurno nece ostati nezapazen jer momak je stvarno pun optimizma i samopouzdanja.. Fino cita igru i dobro se postavlja a i zna iznijeti loptu, nesto sto nijedan drugi nas defanzivni vezni ne moze...
Višća i Hajrovic takodjer, agresivni u igri, ne boje se lopte i duela i lagano igraju i po tom dosta dosta odskacu od drugih rezervi za koje nadam se da nece dobiti ni minute na prvenstvu
Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Muhamed Bešić
BESIC je pravi igrac. Upravo ono sto nam je trebalo. Iz utakmice u utakmicu ce biti sve bolji i bolji.
-
- Kontakt:
Mume ga zovu drugovi iz obliznjeg mjesta blizu Srebrenika odakle mu je porodica.
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
+1Ajax je napisao/la:BESIC je pravi igrac. Upravo ono sto nam je trebalo. Iz utakmice u utakmicu ce biti sve bolji i bolji.
Dobar je Besic, samo treba poboljsati prijem lopte. Primjetio sam da kad mu neko doda loptu par puta se je odbila metar-dva. A na toj poziciji nas to moze puno kostati, pogotovo kad je tu Mesi, Sergio i Di Maria.
- el-fighter
- Kontakt:
Besic odradio solidan posao u tekmi protiv omladinaca. Pravo je osvjezenje u ekipi i vjerujem da ce dobiti veliku minutazu na SP.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Svi ga u Srebreniku znaju kao mumeta (mume)
Najbolje bi bilo da mi njega prozovemo Mumka...ili Mala Mu...
[youtube][/youtube]
Strasno da su gra drzali toliko dugo van repke. Najbolje od svega vidi se da ima puno mjesta za usavrsavanje prije svega takticki.
Al koja prodornost , i iznosenje lopte
Strasno da su gra drzali toliko dugo van repke. Najbolje od svega vidi se da ima puno mjesta za usavrsavanje prije svega takticki.
Al koja prodornost , i iznosenje lopte

To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Hvala Pape sto si dao sansu jednom nedokazanom i neiskusnom igracu kao sto je Besic, i pozvao ga dok jos nije imao ni profesionalni ugovor. Hvala sto si ga jedno vrijeme forsirao iako nije nikako igrao za HSV. Hvala sto si ga nastavio pozivati i kada je presao u jednu slabu ligu kao sto je madjarska. Isplatice se, siguran sam.
- DonCorleone
- Kontakt:
Nisi mu se zahvalio za jucerasnju noc, nije fer.calcio je napisao/la:Hvala Pape sto si dao sansu jednom nedokazanom i neiskusnom igracu kao sto je Besic, i pozvao ga dok jos nije imao ni profesionalni ugovor. Hvala sto si ga jedno vrijeme forsirao iako nije nikako igrao za HSV. Hvala sto si ga nastavio pozivati i kada je presao u jednu slabu ligu kao sto je madjarska. Isplatice se, siguran sam.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Eto,mozes ti.Nisi valjda opet zauzet sa zaprasivanjem.DonCorleone je napisao/la:Nisi mu se zahvalio za jucerasnju noc, nije fer.calcio je napisao/la:Hvala Pape sto si dao sansu jednom nedokazanom i neiskusnom igracu kao sto je Besic, i pozvao ga dok jos nije imao ni profesionalni ugovor. Hvala sto si ga jedno vrijeme forsirao iako nije nikako igrao za HSV. Hvala sto si ga nastavio pozivati i kada je presao u jednu slabu ligu kao sto je madjarska. Isplatice se, siguran sam.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- DonCorleone
- Kontakt:
Evo stize UDBA, bjezi ko moze.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- donniedarko
- Kontakt:
Znam da volis i gotivis Papeta ali da ismijavas toliko sopstvene oci je kriminalnocalcio je napisao/la:Hvala Pape sto si dao sansu jednom nedokazanom i neiskusnom igracu kao sto je Besic, i pozvao ga dok jos nije imao ni profesionalni ugovor. Hvala sto si ga jedno vrijeme forsirao iako nije nikako igrao za HSV. Hvala sto si ga nastavio pozivati i kada je presao u jednu slabu ligu kao sto je madjarska. Isplatice se, siguran sam.

Zadnja izmjena: donniedarko, dana/u 24 maj 2014, 01:43, ukupno mijenjano 2 puta.
Opet si na duznosti.DonCorleone je napisao/la:Evo stize UDBA, bjezi ko moze.
Sad ce to toni tarko da sredi,haman k'o i bubnjas

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- calcio
- Kontakt:
Da je bilo koji drugi selektor u pitanju, napisali bi da je on otkrio Besica i forsirao ga kada bi to malo ko uradio. Ali posto je u pitanju Susic, ne zelite ni to da mu priznate, mislim na vas neke pojedince. Ali uzalud vam, tako ce ostati zapisano.
@Don Corleone, jel te to ostavio decko pa si malo nadrkan?

@Don Corleone, jel te to ostavio decko pa si malo nadrkan?
- DonCorleone
- Kontakt:
Ne spomenu da je on bio taj koji ga je vratio u U-21 nakon Portugala? Hebga, ne "pase" u ostatak posta, kontam.
- calcio
- Kontakt:
U kontekstu o kojem govorim je to tako nebitan detalj da je to nevjerovatno. Uostalom, nije ga vratio za stalno vec ga je pozivao nazad vise puta, zadnji put protiv Alzira.
Jesi li ti onaj sto ga zovu GRAH? Ja cuo od tebe se prdiharishp je napisao/la:Opet si na duznosti.DonCorleone je napisao/la:Evo stize UDBA, bjezi ko moze.
Sad ce to toni tarko da sredi,haman k'o i bubnjas

- donniedarko
- Kontakt:
Da je mozda forsirao Besica kao sto je to radio sa Avdijom kada nismo imali pravo rjesenje mogao nas je mozda postediti raznih gluposti, od lose atmosfere, kritike na racun nepotizma, neizvjesnosti oko nastupa. Selektor nam javno prizna nepotizam no mi to odobravamo. Da me ne shvatis pogresno, Safet je imao ogroman doprinos u pisanju historije nase repke i svaki kredit njemu ide za to ali u nekim stvarima je jednostavno kiksao, htio ti to priznati ili ne
Ali eto ima sansu da baci u sjenu to sve, do njega je 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.