Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Pereyra nije centralni vezni, covjek igra na lijevom i desnom krilu. A Kolarov nece nikad doci da bude back up bilo kome...
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".
Ko te ovo slagao ? http://www.whoscored.com/Players/90000" onclick="window.open(this.href);return false;Celikovac je napisao/la:Pereyra nije centralni vezni, covjek igra na lijevom i desnom krilu. A Kolarov nece nikad doci da bude back up bilo kome...
Čovek je pravi all-round, ali po broju nastupa na određenim pozicijama više vidiš da igra kroz sredinu nego po boku. Ja ga lično najviše pamtim po onom golu Laciju pre dve sezone msm kada su svi istripovali da je sudija svirao kraj i on samo šutnuo u prazan gol, baš se frka bila digla oko tog gola

32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- tuzlak1987
- Kontakt:
Izbor igraca nam je kahva..
Pereyra, Drogba..
Bolje vratite Berardija i Gabbiadinija i osvojite sa mladim snagama Serie A, jer ovako cemo i naredne godine osvojiti Serie A i doziviti blamazu u Evropi
Pereyra, Drogba..

Pereyra je Giaccherini 2.0 samo mladji. 

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
tuzlak1987 je napisao/la:Izbor igraca nam je kahva..
Pereyra, Drogba..Bolje vratite Berardija i Gabbiadinija i osvojite sa mladim snagama Serie A, jer ovako cemo i naredne godine osvojiti Serie A i doziviti blamazu u Evropi

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Iznenadiće tako što će prodati Pogbu i sa tim novcem pokrpati tim.Jer na drugi način ne može objezbjediti novac za pojačanja.MrMuscle je napisao/la: Ajde iznenadi nas Marotta sa Alexisom Sanchezom... Pisaj ove starkelje...
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
- Kontakt:
Moze Juve obezbjediti pare na mnogo nacina i ulazit u dugove po pola milijarde kao ovi "veliki" klubovi ili se prodavat naftasima ali nece jer to nije JUVE DNA i nikad nije bio.Moze Juve prodat Pogbu ali znaj da ce napravit jaci tim, nije ti sine Juve klub u rangu sa Fiorentinom da prodaje najbolje igrace.Juve sa Giacherinijem,Estigaribiom,Matrijem,Quagliarelom izdominira ligu bez poraza otrese Milan sa Ibrom i Silvim.Znas da i zelim takav Juve.Fino alla Fine
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
VFC1922
VFC1922
Kako Juve nema para? Nisu pravili neke bum transfere proteklih godina,imaju vlastiti stadion,igrala se lp :S?
embrace the chaos
Još se sanira minus nastao od prijašnje uprave, tek za sezonu-dvije će se biti u mogućnosti ulagati malo više. Mislim može i sad, ali Elkann ne da novacDenno je napisao/la:Kako Juve nema para? Nisu pravili neke bum transfere proteklih godina,imaju vlastiti stadion,igrala se lp :S?

1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Dal je za ocekivati prodaju Pogbe ukoliko dodje prava cifra na racun?
Juventus F.C.
Jako tesko, osim ako ne bude cifra preko 70 miliona. Mada i tada tesko, jedan od uslova Conteovog ostanka je zadrzavanje okosnice tima, a Juventus ne prodaje najbolje igrace.
Prava cifra je 120 miliona, ako mene pitas, nakon vijesti da je Luiz kostao 60 miliona eura.
Prava cifra je 120 miliona, ako mene pitas, nakon vijesti da je Luiz kostao 60 miliona eura.

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Pogba nema cijenu, nadam se da tako misle i u klubu.
Nije ovo vrijeme da ko nekad prodaš Zidanea, pa dovedeš 3-4 igrača u svim linijama. U Italiji za nas skoro da nema pojačanja, a teško je ove bolje iz drugih liga dovesti za neku normalnu cifru i platu. Ne bi to mogli ni da prodamo nekoga...
I bez tog, Pogba je čudo od igrača, ne treba ga prodavati.
Nije ovo vrijeme da ko nekad prodaš Zidanea, pa dovedeš 3-4 igrača u svim linijama. U Italiji za nas skoro da nema pojačanja, a teško je ove bolje iz drugih liga dovesti za neku normalnu cifru i platu. Ne bi to mogli ni da prodamo nekoga...
I bez tog, Pogba je čudo od igrača, ne treba ga prodavati.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
Nasi zele da dovedu Rabiota iz PSG.
Za Drogbu ce se sve znati do kraja ovog mjeseca. Nema smisla da takav igrac ceka da zvrsi mundijal a da ne zna gdje ce igrati naredne sezone tako da ce traziti da se prije to sredi sve sto je i logicno jel tako.
Ako je Luiz placen 60 miliona onda Pogba sigurno vrijedi 30% vise
Za Drogbu ce se sve znati do kraja ovog mjeseca. Nema smisla da takav igrac ceka da zvrsi mundijal a da ne zna gdje ce igrati naredne sezone tako da ce traziti da se prije to sredi sve sto je i logicno jel tako.

★ 32 SCUDETTI ★
Vrijedi on 30% vise od Luiza, samo sto ovo nije realna cijena Luiza.PIRLO89 je napisao/la:Nasi zele da dovedu Rabiota iz PSG.
Jel se pisalo ista da je Juve zainteresovan za Ramiresa? Cini mi se da sam negdje procitao. Kakvo je stanje sa talijanskim medijima?

- 10DelPiero
- Kontakt:
Od svih mogucih kombinacija mislim da on nije niti u jednoj posto izgleda da ce doci Pereyra mislim da ce to biti to sto se tice veze jer ako dode kakav lijevi bek ili krilo onda Asamoah takoder moze se prekombinovat u sredinu. Zavisi dosta toga i od formacije kakva se planira igrat.soxx je napisao/la:Vrijedi on 30% vise od Luiza, samo sto ovo nije realna cijena Luiza.PIRLO89 je napisao/la:Nasi zele da dovedu Rabiota iz PSG.
Jel se pisalo ista da je Juve zainteresovan za Ramiresa? Cini mi se da sam negdje procitao. Kakvo je stanje sa talijanskim medijima?
Alessandro Del Piero !
Uz Allahovu pomoćCarli je napisao/la:Sančez brat bratu

☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆
☀ PHOENIX SUNS ☀
☀ PHOENIX SUNS ☀
- Burberry46
- Kontakt:
Prvo rijesiti lijevog beka, pa oba krilna igraca, pa tek onda razmisljati o drugim pozicijama
1946
Pomozi Božegolden je napisao/la:Uz Allahovu pomoćCarli je napisao/la:Sančez brat bratuSanchez i dobar lijevi bek (Santon možda) i to je to... Nakon toga nek dovedu 2,3 polovnjaka iz Atalante, svejedno.

Allegri je gospodin!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.