Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Reprezentativci (fudbal)

Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
-
- Kontakt:

¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
Moze li se slikati sa igracima poslije treninga? 

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
- IlPrincipe
- Kontakt:
Sta posijes to i pozenjes,uvijek je tako bilo.vedator je napisao/la:
Igraci imaju pravo ne davati izjave za medije,ako ne zele niko ih ne moze natjerati.Ako daju izjave i intervjue stranim medijima a ne daju domacim ja bih se na mjestu domacih novinara duboko zapitao zasto je to tako.
Mada,ovi sa BHT su uvijek bili korektni i nisu nikada pljuvali nase igrace,volio bih kad bi bar njima davali izjave,i zbog toga sto je to drzavni javni servis.
Zna se dobro na koga je mislio, žuljaju ga orasi u džepovima, a nije svjestan da će biti razapet u slučaju lošeg rezultata.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Volim Dzeku i Spahu i znam da su nasi novinari nekulturni i bezobrazni do bola, ali sto je previse strajka Dzeke i Spahe, previse je..****, idemo prvi put na to SP a presretan budes kad vidis da su jedan Dzeko ili jedan Spaha nesto izjavili uvezi repke..umjesto da to bude toliko redovno, da pocnu cak prelaziti u dosadu..eto nevolim Susica, ali sto se toga tice, svaka mu cast..uvijek je novinarima na raspolaganju..drummer je napisao/la:Sta posijes to i pozenjes,uvijek je tako bilo.vedator je napisao/la:
Igraci imaju pravo ne davati izjave za medije,ako ne zele niko ih ne moze natjerati.Ako daju izjave i intervjue stranim medijima a ne daju domacim ja bih se na mjestu domacih novinara duboko zapitao zasto je to tako.
Mada,ovi sa BHT su uvijek bili korektni i nisu nikada pljuvali nase igrace,volio bih kad bi bar njima davali izjave,i zbog toga sto je to drzavni javni servis.
-
- Kontakt:
Dok neciji ocevi napadaju Susica ispred svlacionice i prodju bez ikakve kazne, a eto kola se slomise na Zukanovicu... Smijesno.. svaka cast hordama za finale kupa i ono SAVEZ NAPOLJE!!
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
Doći ce jednog dana Vaha, neće biti ni kurc.enja ni guranja. Nece biti vise svrsajevica i sinovca.
NO PYRO NO PARTY

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
E sad da hoce naci kakve tragova dopinga Tinceku,Hadzicu ili IBricicu 

Jel to Zukanovic nam otpao zbog doping kontrola? Necemo nikad znati... 

Lepa Brena - Mani zemlju koja Bosnu nema.
nismo mi takve srećeInterista je napisao/la:E sad da hoce naci kakve tragova dopinga Tinceku,Hadzicu ili IBricicu

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
interesantno da se uvijek isti druže skupa, ali uvijek znači..

i to pogotovo ovi "pošteni momci", baš ima jedna slika gdje se nalaze skupa mujdža, medunjanin, vedo, begović, miske, bičakčić i još netko ja mislim..
oni će meni, svojim ponašanjem, uvijek ostati gospoda.

i to pogotovo ovi "pošteni momci", baš ima jedna slika gdje se nalaze skupa mujdža, medunjanin, vedo, begović, miske, bičakčić i još netko ja mislim..
oni će meni, svojim ponašanjem, uvijek ostati gospoda.
Jeli iko od vas igrao nogometa!!! U svakoj ekipi imaš prijatelje van terena, na terenu su svi isti ali van njega postoje neki ljudi s kojima vise provodis vremena... Nemoguce se družiti sa dvadeset ljudi!!!
Sent from my Home using fingers
Sa druge strane Spahic,Dzeko dok je bio i Hasagic i sa njima Ibricic isao da ga casti Dzeko 

Pokusava reci da je ovo bas ekipa za uzor i po izjava te ponasanju van terena i potpuno se slazem s njimBatko je napisao/la:Jeli iko od vas igrao nogometa!!! U svakoj ekipi imaš prijatelje van terena, na terenu su svi isti ali van njega postoje neki ljudi s kojima vise provodis vremena... Nemoguce se družiti sa dvadeset ljudi!!!
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.