Čestitke za Kup, zasluženo da zasluženije ne može bit

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ne znam zašto, al od naših igrača najdraži mi je Krstedr.van nostrand je napisao/la:Rodio![]()
On, Dupovac i Vule na centru, dok je neko lezao povrijedje. Mislim se, ima tu necegaamypitar je napisao/la:Gojku pod hitno produziti ugovor.
Nadam se da smo naucili lekciju iz proslosti,kad su nam igraci isli za sicu.![]()
Amizda može na njemu, vratiti ulozene pare.
Gledam danas Mesanovica iz Celika poptuno drugi covjek od onog iz Zenice.Nema vise nekih grubih strtova,prigovora sudijama,imam osjecaj da nam se ulizivao.Aplaudira istoku,posle tekme ljubi nase igrace,nesto mi je sumnjiv pravo.
![]()
Treba smijenjiti Prolića iz sudijske komisije, pravi kriminalac.mma_hz je napisao/la:**** VAS BRAZIL![]()
![]()
![]()
ko je husaricmiky_hz je napisao/la:Bravo momci![]()
![]()
![]()
Sa Husaricem svo dogovorili Pirica 19 godina(golman sto je sad u Gentu bio) a za Mesanovica o tom po tom,pogan je ovaj Ado nisi nikad na cisto sa njim
Mendzer igracabordobijeli je napisao/la:ko je husaricmiky_hz je napisao/la:Bravo momci![]()
![]()
![]()
Sa Husaricem svo dogovorili Pirica 19 godina(golman sto je sad u Gentu bio) a za Mesanovica o tom po tom,pogan je ovaj Ado nisi nikad na cisto sa njim
napokon neko realanlafomamone je napisao/la:Ovaj Mesanovic nema kvalitet ni na klupi da nam sjedi
lafomamone je napisao/la:Ovaj Mesanovic nema kvalitet ni na klupi da nam sjedi
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Fouzi1, iliyaa8 i 43 gosta.