FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
@vedator , hoce li biti citava tekma , nisam stigao sad sa posla dodjoh ! Pozdrav Bordo Armiji ! KUP JE NAS !
F.K.SARAJEVO DO GROBA !
- mentalitet87
- Kontakt:
BelminM23 je napisao/la:Ono Bale kad je Bartu prolazio, sigurno gledo Cimirotove prodore na treningufcsforever je napisao/la:Al, šta Cimi uradi...joj joj joj...pa ni rukama ga ne mogu srušiti.![]()
Šalim se malo
Nego Konačno titula na Koševu.
Volim te Saraj'vo !

jednom pitar-uvijek supak
Titula, Trofej, isti kur ac.mentalitet87 je napisao/la:BelminM23 je napisao/la:Ono Bale kad je Bartu prolazio, sigurno gledo Cimirotove prodore na treningufcsforever je napisao/la:Al, šta Cimi uradi...joj joj joj...pa ni rukama ga ne mogu srušiti.![]()
Šalim se malo
Nego Konačno titula na Koševu.
Volim te Saraj'vo !
Trebalo bi da bude do večeras, uglavnom biće.mrvinzymohaa je napisao/la:@vedator , hoce li biti citava tekma , nisam stigao sad sa posla dodjoh ! Pozdrav Bordo Armiji ! KUP JE NAS !

TI kao navijac kluba koji dugi niz godina nije nista osvojio tako ne smijes da pricas, jer se samo sjeti do prije par mjeseci prica je bila da vam ne trebaju trofeji "kukuruz" lige, kao eto neka ih neko drugi osvaja vama to nista ne znaci a sad kad konacno imate jedan, tebi (a i ostalim) je kao svejedno ti je koji je - ali malo sutra.BelminM23 je napisao/la:Titula, Trofej, isti kur ac.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Prodje ko na motoru...fcsforever je napisao/la:Al, šta Cimi uradi...joj joj joj...pa ni rukama ga ne mogu srušiti.
Mi nikada odustati necemo...
Nisi me dobro shvatio, nisam ja mislio na to da Titula mislim na Ligu, a Trofej na Kup. A takvo nešto ja nigdje nisam spomenuo da nam ne trebaju trofeji "kukuruz" lige, možda jesu neki sa ovog foruma, ali ja ne.Elegant je napisao/la:TI kao navijac kluba koji dugi niz godina nije nista osvojio tako ne smijes da pricas, jer se samo sjeti do prije par mjeseci prica je bila da vam ne trebaju trofeji "kukuruz" lige, kao eto neka ih neko drugi osvaja vama to nista ne znaci a sad kad konacno imate jedan, tebi (a i ostalim) je kao svejedno ti je koji je - ali malo sutra.BelminM23 je napisao/la:Titula, Trofej, isti kur ac.
Uglavnom ove sezone osvojili smo taj jedan Pehar. Može ovako mali plavi štrumfići?
STO NEKO RECE, OVO JE POCETAK DOMINACIJE. 

- dr.van nostrand
- Kontakt:
Bitno je samo da klub napreduje i raste, dominacija u ovakvim okolnostima i u ligi kad mnoge ekipe jedva prezivljavaju, kad rijetke dobiju licencu ne treba biti u prvom planu.
Mislim to su ipak niski kriteriji
, iskorak i cilj kluba (naravno pored razvoja akademije) treba biti sto duze ostati i preživjeti u Europi i tamo ostaviti kakav takav primjetan trag i tako finansijski dobro proci 
Mislim to su ipak niski kriteriji

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Fina sezona za nama, 16 utakmica vezanih bez poraza, pehar i još dobro da odigramo u Europi...
svraka ili tomic bolji od Cimirota jel ono tako bi ?

Gledam ove intervjue nakon utakmice i kontam da li je moguce da ovaj novinar nije cestitao trofej nijednom nasem igracu? Sramota.
sent from maj fon
sent from maj fon
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
Hvala vam za Kup
Sto se tice utakmice , rutinska prava sve riješiš u 5 minuta kao veliki klubovi . Sto se tiče posjete jako dobra , s obzirom na los termin. Nikad vise dama i cura na Koševu nije bilo
Vule mnogo uspjeha u životu , hvala ti za sve . Cimirot
Bale ti nije ravan svaka cast momak .

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Šteta sto smo promasili sa trenerom na pocetku polusezone, ali, boze moj, na greskama se uci!
Kup osvojen, onako da se razbije maler...
Amidza obecao da ce pojacati ekipu onako bas pojačati ako se plasiramo u Evropu, evo ZVANIČNO jesmo i sad ljudi UZIVAJTE ua narednim sedmicama, svi igraci se biti potpisani prije poocetka priprema osim ako ne budemo ganjali nekog KAPITALCA al ne vjerujem da ce neko doci u sred priprema.
Pripreme koje cemo imati su bolje nego one zimus (a znamo kakve su one bile).
Doveli smo vec napadaca, on ce biti predstavljen ubrzo.
Jos se radi sa dosta menadzer a i igraca na nama je da uzivamo, samo vam garantujem KO GOD DODJE BIT CE POJAČANJE A NE POLOVNJAK...
Cimirot Gojko je dragulj BH fudbala to vec dugo govorim, ponuda koju smo imali za njega je odbijena a vjerujte nije da je mala bila
I svaka iduca ce biti odbijena, Gojakara ce jos najmanje godinu dana da pravi budalama vezne igrace BH klubova, momak je za pola sezone nenormalno napredovao!
Ima brata koji ga usmjerava (Brat igra u leotaru) i koji mu daje savjete i momak gradi karijeru pametno i mudro... a sportista je od do!
Moja tajna zelja je da dovedemo Velovskog 19 godina iz Makedonije kao zamjena Jajalu ali eto vidjet cemo da li ga uprava ima na oku, a ni cijena njegova nije mala...
stoper ce doci.... vule nakon prozivanja navijaca...hmm... nikad se ne zna, Vule je jedan veliki vođa na terenu!
Kup osvojen, onako da se razbije maler...
Amidza obecao da ce pojacati ekipu onako bas pojačati ako se plasiramo u Evropu, evo ZVANIČNO jesmo i sad ljudi UZIVAJTE ua narednim sedmicama, svi igraci se biti potpisani prije poocetka priprema osim ako ne budemo ganjali nekog KAPITALCA al ne vjerujem da ce neko doci u sred priprema.
Pripreme koje cemo imati su bolje nego one zimus (a znamo kakve su one bile).
Doveli smo vec napadaca, on ce biti predstavljen ubrzo.
Jos se radi sa dosta menadzer a i igraca na nama je da uzivamo, samo vam garantujem KO GOD DODJE BIT CE POJAČANJE A NE POLOVNJAK...
Cimirot Gojko je dragulj BH fudbala to vec dugo govorim, ponuda koju smo imali za njega je odbijena a vjerujte nije da je mala bila

I svaka iduca ce biti odbijena, Gojakara ce jos najmanje godinu dana da pravi budalama vezne igrace BH klubova, momak je za pola sezone nenormalno napredovao!
Ima brata koji ga usmjerava (Brat igra u leotaru) i koji mu daje savjete i momak gradi karijeru pametno i mudro... a sportista je od do!
Moja tajna zelja je da dovedemo Velovskog 19 godina iz Makedonije kao zamjena Jajalu ali eto vidjet cemo da li ga uprava ima na oku, a ni cijena njegova nije mala...
stoper ce doci.... vule nakon prozivanja navijaca...hmm... nikad se ne zna, Vule je jedan veliki vođa na terenu!
Loše ovo danas bilo skroz
Hvala momcima, hvala Dženi, hvala sportskom direktoru, direktoru, predsjedniku, hvala Tanu.
I na kraju VELIKO HVALA VELIKOM ČOVIJEKU ..... VULE SVE NAJBOLJE!!
Gojko je mašina, samo da nastavi ovako i da bar još jednu sezonu odigra kod nas a onda sretno mu neka napravi veliki uspjeh u nekoj od velikih liga.
A gle predsjednika, ugledao se na Rakitića

Hvala momcima, hvala Dženi, hvala sportskom direktoru, direktoru, predsjedniku, hvala Tanu.
I na kraju VELIKO HVALA VELIKOM ČOVIJEKU ..... VULE SVE NAJBOLJE!!
Gojko je mašina, samo da nastavi ovako i da bar još jednu sezonu odigra kod nas a onda sretno mu neka napravi veliki uspjeh u nekoj od velikih liga.
A gle predsjednika, ugledao se na Rakitića
EVO DA NAM ČESTITAM KUP
Do zadnjeg dana života mog samo Sarajv'o 

Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Elegant, nadam se da ces odrzati rijec i ispostovati opkladu koju si izgubio. Uskoro ti saljem sliku za avatar 
P.S. odavno nismo imali boljeg i perspektivnije igraca od Cimirota. Bruka je sto mu Safet nije pruzio priliku makar da trenira sa reprezentacijom na ovim pripremama.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

P.S. odavno nismo imali boljeg i perspektivnije igraca od Cimirota. Bruka je sto mu Safet nije pruzio priliku makar da trenira sa reprezentacijom na ovim pripremama.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

KUP JE NAŠ

GOJKO CIMIROT

Trenutno korisnika/ca: galia95, InatSilniBosanski i 17 gostiju.