Rekonstrukcija stadiona u BiH

GixUltras1947
Kontakt:

Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH

Post Postao/la GixUltras1947 » 22 maj 2014, 23:44

Počelo postavljanje ograde u Vitezu..

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 23 maj 2014, 02:03

Hajd' fotka da vidimo tu ogradu.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

GixUltras1947
Kontakt:

Post Postao/la GixUltras1947 » 23 maj 2014, 10:39

https://www.facebook.com/pages/Vitezovi ... 7830127866" onclick="window.open(this.href);return false;
evo imate na ovoj stranici...

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 23 maj 2014, 11:15

GixUltras1947 je napisao/la:https://www.facebook.com/pages/Vitezovi ... 7830127866
Samo mislim da nije trebalo odvajat ovoliko tribine od terena, ne mora bit ko u Engleskoj, 2 metra od terena al ostavili ste prostor za neku atletsku stazu a nigdje staze, jedino ako nije u planu postavljanje tartan staze, mada opet nema dovoljno prostora za 8 staza.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

GixUltras1947
Kontakt:

Post Postao/la GixUltras1947 » 23 maj 2014, 11:38

klasik je napisao/la:
GixUltras1947 je napisao/la:https://www.facebook.com/pages/Vitezovi ... 7830127866
Samo mislim da nije trebalo odvajat ovoliko tribine od terena, ne mora bit ko u Engleskoj, 2 metra od terena al ostavili ste prostor za neku atletsku stazu a nigdje staze, jedino ako nije u planu postavljanje tartan staze, mada opet nema dovoljno prostora za 8 staza.
Nisam tocno siguran sto ce biti između tribina i terena ali prema planu bi trebala biti trim staza.. ima još dosta posla za odraditi pogotovo oko stadiona, oko tribina, iza golova i ulazi..

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 23 maj 2014, 14:35

slika

Moram reci da mi se ova ograda svidja, odlicna je za vrh tribine. Nadam se samo da ce na dnu biti ograda od O profila sa 2-3 precke, da nece biti ovakva.

slika

Koji k* je to? Sektori nisu iste velicine, stepenice nistu iste velicine, sta su to napravili? Aj lako za ovaj sektor, tocno ovaj u sredini odudara od ostalih pa je ipak nekako simetricno, al stepenice?

Siroki Brijeg

slika

To bi trebao biti TV studio, cini mi se da je na onoj tribni iza gola. Mislim da su ovim malo unakazili stadion, al bez kabine koja gleda na teren nebi dobili licencu. Koliko sam upratio rade i komplet drenazu

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 23 maj 2014, 15:23

badblueboylivno je napisao/la:Postavi link, ne mogu naći. :D

Možda bi Mostar trebao dobit podforum na bosanskom podforumu, ako može Tuzla s 21, može i Mostar s 14.
Tek vidim da jos nije otvoreno, jos uvijek se valjda trazi "politicki korektan" naziv... Udjem u Šank, tema Moderacija i popravi mi dan. Covjece, razumijem da je apsurdno nazivate Hrvate u BiH dijaspora ili inozemstvo, ali omoguciti naziv "Herceg-Bosna" i ja licno smatram da je neukusno. Znaci kao osoba koja je pro-Bosanski orijentisana, nemam nista protiv otvaranja podforuma za Construction za Hrvate u BiH i imam osjecaj da bi pristao na sve nazive osim "Herceg-Bosna"... Dosta je veliki propust koji je ucinjen sa tim da je dozvoljeno na forumu srpskog jezika da ima podforum direktno nazvan "Republika Srpska"...

Sto se tice teme "Mostar, iskreno smatram da nije ni potrebna ni za Tuzlu, no receno je vec da ce se vrsiti reorganizacija bosanskog foruma kada se dostigne 300k postova, trenutno smo na nekih 260k. Nadam se da ce to izgledati mnogo bolje, ona trenutna podjela je apsurd i previse vjestacka (cuj jug, zapad, istok, centar - gdje se to jos regije nazivaju po stranam svijeta umjesto Krajina, Hercegovina, Usora i Vrhbosna). Sa nekim stvarima se jednostavno mora pomiriti i napraviti kompromise ako zelimo bolju buducnost.

I da barem napisem jednu recenicu, a da bude on-topic: Nadam se da ce Bijeli Brijeg i Pecara dobiti kategoriju 2, odnosno 3 pa da ljudi mogu gledati svoje klubove na svom stadionu. Znam kakav je osjecaj kada moras ici na neki drugi stadion da to uradis. Jos je meni dobro, ostajem u svom gradu.
Zadnja izmjena: AnelZ, dana/u 23 maj 2014, 19:29, ukupno mijenjano 1 put.

Chuckie
Kontakt:

Post Postao/la Chuckie » 23 maj 2014, 18:41

Gdje nesta natpis sarajevo, tj. nije nestao, malo se zazelenio. :lol:

slika

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 23 maj 2014, 19:31

Eki to, nisam mislio da ce staviti zelene stolice na taj segment :D

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 23 maj 2014, 23:12

Ja se sjecam da su najavili promjenu polomljenih stolica na istoku i promjenu bordo stolica. Kontao sam ono, promjenit ce ih i opet stavit bordo koje nece bit izblijedjene od sunca, cisto da ljepse izgleda, a ono :lol: :lol:

GixUltras1947
Kontakt:

Post Postao/la GixUltras1947 » 26 maj 2014, 16:56

@Singore stepenice su vece na onom djelu zato sto ce VIP loža na početku prva 2 reda nema stlolica jer su to mjesta za invalide, a 3 zadnja sektora to su ultras sektori gdje su smjesteni Vitezovi.. Otvorenje stadiona samo sto nije zavrsilo, a trebalo bi pocetkom 6. mj ;)

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 26 maj 2014, 17:08

Da je kavih ludih para pa sve i jednu stolicu na kosevu zamjeniti, ove zelene su bas fuj.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 26 maj 2014, 23:49

Ovo sam napisao na temi NK Travnik. Vidim tamo niko ne odgovara, pa rekoh mozda ovdje neko nesto vise zna?
AdiFKS je napisao/la:Upravo gledam Selimovica na tvsa, kaze da uskoro krece izgradnja tribine na Piroti. Zna li neko o cemu se radi...jel to zavrsetak onog dijela tribine sto je nedavno pravljena...il se mozda radi o izgradnji nove tribine na onom brdu iza gola.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 28 maj 2014, 12:11

VIDEO: NK Široki Brijeg ovog ljeta ulaže 300.000 eura u rekonstrukciju stadiona

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 6#p3419326

Odlicna vijest. Malo tko se odluci na ovolika ulaganja u tako malom vremenskom periodu. Kamo srece da imaju jos vise para pa da to dignu na jos visu razinu, ali vjerujem da ce Siroki kroz par sezona imati odlicne uslove i stadion sa kojim nece strepiti za licencu. Ipak je to jedan od najsredjeniji sportskih kolektiva u drzavi i nista nece prepustiti slucaju.

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 28 maj 2014, 17:46

Danas sam stigao do informacije da se u Lukavici samo ceka potpis iz Opštine pa da se započne rekonstrukcija terena.

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 29 maj 2014, 01:28

Ovo za Lukavicu, jel samo teren u pitanju, il ce se nesto raditi i sa tribinama?

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 29 maj 2014, 08:47

To ce vjerojatno radit samo teren od onih para sto ce im UEFA donirat, odnosno sto ce donirat svim klubovima za travnjake.

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 29 maj 2014, 09:21

Svaka cast Vitezu ;) mislim da je fakat krajnje vrijeme da se kaze svim klubovima u redu svi zelite igrat PL ali ajde sad omogucite igracima i publici da vidi razliku u kvaliteti u odnosu na nize lige. Ako se vec vade da nemaju para za komplet rekonstrukciju stadiona, teren se mora ali mora sredit i to svi timovi. Drenaza i nova trava eliminirajuci uslov

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 30 maj 2014, 19:06

brazzo je napisao/la:Svaka cast Vitezu ;) mislim da je fakat krajnje vrijeme da se kaze svim klubovima u redu svi zelite igrat PL ali ajde sad omogucite igracima i publici da vidi razliku u kvaliteti u odnosu na nize lige. Ako se vec vade da nemaju para za komplet rekonstrukciju stadiona, teren se mora ali mora sredit i to svi timovi. Drenaza i nova trava eliminirajuci uslov

lako je reci to tako :D pa nasi svi klubovi posluju sa ogromnim minusima :) kad bi imali od lige dobre prihode pa bi i bilo nesto a ovako je jedini izvor prodaja mladih igraca (obicno za sitne novce).. kakve su "nagrade" klubovima dobro da liga jos uvijek postoji :)
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

brazzo
Kontakt:

Re: $: Rekonstrukcija stadiona u BiH

Post Postao/la brazzo » 30 maj 2014, 19:36

delko je napisao/la:
lako je reci to tako :D pa nasi svi klubovi posluju sa ogromnim minusima :) kad bi imali od lige dobre prihode pa bi i bilo nesto a ovako je jedini izvor prodaja mladih igraca (obicno za sitne novce).. kakve su "nagrade" klubovima dobro da liga jos uvijek postoji :)
vjeruj da se moze i sa minimalnim budzetima a ako se vec zeli uvest red i doprinijet da liga i igra lici na nesto onda se mora radit. Teren mora bit vazniji od tribina ionako ne bude ni po 1 hiljadu prosjek.. uostalom smanji ligu, ko moze moze ko ne sta da se radi, neka traze nacina

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.