Ali dobro,velika je stvar ovaj plasman na RG prolaskom u 3. kolo bi sebi npr. obezbjedio laganu budućnost u tenisu,jer bi ušao u top100 i tada je sve lakše

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
A možda je rekao da će sav prihod što dobije od RG donirati ?MetanorisBack je napisao/la:To obećanje,ukoliko osvoji RG mogu i ja dati,jer ga nikada ni ja,ni on,nećemo osvojiti..akisarajevo92 je napisao/la:Vec je obecao, ukoliko osvoji RG, donirat ce sav novac od nagradnog fonda za BiHsamirr je napisao/la:Džumhur ima dodatnu motivaciju zbog ovih poplava!Ima da osvoji ovaj Roland Garros
Bio sam sarkastican, nisam ocekivao da cete se tako primitiMetanorisBack je napisao/la:Inače,za tu izjavu sam ovdje pročitao,nigdje je na portalima nisam vidio
Ali dobro,velika je stvar ovaj plasman na RG prolaskom u 3. kolo bi sebi npr. obezbjedio laganu budućnost u tenisu,jer bi ušao u top100 i tada je sve lakše
i jos jednom da ponovimmirzatele je napisao/la:Da ponovimmirzatele je napisao/la:Damir ide u glavni zdrijeb
mirzatele je napisao/la:i jos jednom da ponovimmirzatele je napisao/la:Da ponovimmirzatele je napisao/la:Damir ide u glavni zdrijeb
A jbga ja se ne zajebavam sa humanim gestama,navodno glupim izjavama i žrtvama poplava sryakisarajevo92 je napisao/la:Bio sam sarkastican, nisam ocekivao da cete se tako primitiMetanorisBack je napisao/la:Inače,za tu izjavu sam ovdje pročitao,nigdje je na portalima nisam vidio
Ali dobro,velika je stvar ovaj plasman na RG prolaskom u 3. kolo bi sebi npr. obezbjedio laganu budućnost u tenisu,jer bi ušao u top100 i tada je sve lakše![]()
(po uzoru na Djokovica iz Rima)
Dobro si se opisao.akisarajevo92 je napisao/la:Sarkazam je negativna stvar u ocima ljudi koji nemaju smisla za isti.
Baš.Amar Dzeko je napisao/la:Dobro si se opisao.akisarajevo92 je napisao/la:Sarkazam je negativna stvar u ocima ljudi koji nemaju smisla za isti.
jel' se zna protivnik u prvom kolu?Virtu4l je napisao/la:Novak
Idemo pobijediti Federera u drugom kolu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.