Muhamed Bešić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Re: Muhamed Bešić

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 23 maj 2014, 11:36

totasef1 je napisao/la:Ako Bešić dobije priliku na Svjetskom sigurno nece ostati nezapazen jer momak je stvarno pun optimizma i samopouzdanja.. Fino cita igru i dobro se postavlja a i zna iznijeti loptu, nesto sto nijedan drugi nas defanzivni vezni ne moze...

Višća i Hajrovic takodjer, agresivni u igri, ne boje se lopte i duela i lagano igraju i po tom dosta dosta odskacu od drugih rezervi za koje nadam se da nece dobiti ni minute na prvenstvu
imamo solidnu ekipu, samo da ostanu svi zdravi do sp......uz to dobra klupa (ibisevic, medunjanin/salihovic, hajrovic, visca)....

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 23 maj 2014, 12:30

BESIC je pravi igrac. Upravo ono sto nam je trebalo. Iz utakmice u utakmicu ce biti sve bolji i bolji.

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 23 maj 2014, 12:36

Mume ga zovu drugovi iz obliznjeg mjesta blizu Srebrenika odakle mu je porodica.
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 23 maj 2014, 12:39

Ajax je napisao/la:BESIC je pravi igrac. Upravo ono sto nam je trebalo. Iz utakmice u utakmicu ce biti sve bolji i bolji.
+1

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 23 maj 2014, 16:56

Dobar je Besic, samo treba poboljsati prijem lopte. Primjetio sam da kad mu neko doda loptu par puta se je odbila metar-dva. A na toj poziciji nas to moze puno kostati, pogotovo kad je tu Mesi, Sergio i Di Maria.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 23 maj 2014, 18:26

Besic odradio solidan posao u tekmi protiv omladinaca. Pravo je osvjezenje u ekipi i vjerujem da ce dobiti veliku minutazu na SP.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

marcelo12
Kontakt:

Post Postao/la marcelo12 » 23 maj 2014, 18:43

Svi ga u Srebreniku znaju kao mumeta (mume)

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 24 maj 2014, 00:30

Najbolje bi bilo da mi njega prozovemo Mumka...ili Mala Mu...

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 24 maj 2014, 01:14

[youtube][/youtube]

Strasno da su gra drzali toliko dugo van repke. Najbolje od svega vidi se da ima puno mjesta za usavrsavanje prije svega takticki.

Al koja prodornost , i iznosenje lopte :wtf:
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 24 maj 2014, 01:29

Hvala Pape sto si dao sansu jednom nedokazanom i neiskusnom igracu kao sto je Besic, i pozvao ga dok jos nije imao ni profesionalni ugovor. Hvala sto si ga jedno vrijeme forsirao iako nije nikako igrao za HSV. Hvala sto si ga nastavio pozivati i kada je presao u jednu slabu ligu kao sto je madjarska. Isplatice se, siguran sam.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 24 maj 2014, 01:32

calcio je napisao/la:Hvala Pape sto si dao sansu jednom nedokazanom i neiskusnom igracu kao sto je Besic, i pozvao ga dok jos nije imao ni profesionalni ugovor. Hvala sto si ga jedno vrijeme forsirao iako nije nikako igrao za HSV. Hvala sto si ga nastavio pozivati i kada je presao u jednu slabu ligu kao sto je madjarska. Isplatice se, siguran sam.
Nisi mu se zahvalio za jucerasnju noc, nije fer.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 maj 2014, 01:35

DonCorleone je napisao/la:
calcio je napisao/la:Hvala Pape sto si dao sansu jednom nedokazanom i neiskusnom igracu kao sto je Besic, i pozvao ga dok jos nije imao ni profesionalni ugovor. Hvala sto si ga jedno vrijeme forsirao iako nije nikako igrao za HSV. Hvala sto si ga nastavio pozivati i kada je presao u jednu slabu ligu kao sto je madjarska. Isplatice se, siguran sam.
Nisi mu se zahvalio za jucerasnju noc, nije fer.
Eto,mozes ti.Nisi valjda opet zauzet sa zaprasivanjem.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 24 maj 2014, 01:40

Evo stize UDBA, bjezi ko moze.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 24 maj 2014, 01:41

Znam da volis i gotivis Papeta ali da ismijavas toliko sopstvene oci je kriminalno :lolno: Momciluka je prejak igrac i konacno je pozitivno progovorio o njemu. Dok smo slusali hvalospjeve o igracima buducnosti (avdija, tino, hadzic) Besicev nastup na SP je bio neizvjestan. Da se razumijemo navedena trojka moze samo sanjati da jednog dana posjeduje vjestine koje vec ima Besic.O stvarima mimo terena se moze diskutovati ali sa igracke strane je smijesno braniti Papeta. S njim smo dobili na kvaliteti i moze se smatrati kao realno pojacanje za razliku od ostalih koji su dovedeni u posljednje vrijeme.
Zadnja izmjena: donniedarko, dana/u 24 maj 2014, 01:43, ukupno mijenjano 2 puta.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 maj 2014, 01:42

DonCorleone je napisao/la:Evo stize UDBA, bjezi ko moze.
Opet si na duznosti.
Sad ce to toni tarko da sredi,haman k'o i bubnjas :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 24 maj 2014, 01:53

Da je bilo koji drugi selektor u pitanju, napisali bi da je on otkrio Besica i forsirao ga kada bi to malo ko uradio. Ali posto je u pitanju Susic, ne zelite ni to da mu priznate, mislim na vas neke pojedince. Ali uzalud vam, tako ce ostati zapisano. ;)
@Don Corleone, jel te to ostavio decko pa si malo nadrkan?

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 24 maj 2014, 02:03

Ne spomenu da je on bio taj koji ga je vratio u U-21 nakon Portugala? Hebga, ne "pase" u ostatak posta, kontam.

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 24 maj 2014, 02:07

U kontekstu o kojem govorim je to tako nebitan detalj da je to nevjerovatno. Uostalom, nije ga vratio za stalno vec ga je pozivao nazad vise puta, zadnji put protiv Alzira.

ARGUMENT
Kontakt:

Post Postao/la ARGUMENT » 24 maj 2014, 02:08

harishp je napisao/la:
DonCorleone je napisao/la:Evo stize UDBA, bjezi ko moze.
Opet si na duznosti.
Sad ce to toni tarko da sredi,haman k'o i bubnjas :mrgreen:
Jesi li ti onaj sto ga zovu GRAH? Ja cuo od tebe se prdi :mrgreen:

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 24 maj 2014, 02:10

Da je mozda forsirao Besica kao sto je to radio sa Avdijom kada nismo imali pravo rjesenje mogao nas je mozda postediti raznih gluposti, od lose atmosfere, kritike na racun nepotizma, neizvjesnosti oko nastupa. Selektor nam javno prizna nepotizam no mi to odobravamo. Da me ne shvatis pogresno, Safet je imao ogroman doprinos u pisanju historije nase repke i svaki kredit njemu ide za to ali u nekim stvarima je jednostavno kiksao, htio ti to priznati ili ne ;) Ali eto ima sansu da baci u sjenu to sve, do njega je :thumbup:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Diadora, lol89, Sveti i 26 gostiju.