Bicemo Pape jos jaci.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Čovjek govori istinu i samo istinu.amypitar je napisao/la:Kaze Pape sinoc za BHT; da ce Sarajevo ako ostane u istom sastavu,u narednoj sezoni prošetati Premijer ligom.![]()
Bicemo Pape jos jaci.
hahahahhaha sa vama uvjek komedijaBelminM23 je napisao/la:Čovjek govori istinu i samo istinu.amypitar je napisao/la:Kaze Pape sinoc za BHT; da ce Sarajevo ako ostane u istom sastavu,u narednoj sezoni prošetati Premijer ligom.![]()
Bicemo Pape jos jaci.
Ajde Habibe ti ga prvi zalijajhabib je napisao/la:hahahahhaha sa vama uvjek komedijaBelminM23 je napisao/la:Čovjek govori istinu i samo istinu.amypitar je napisao/la:Kaze Pape sinoc za BHT; da ce Sarajevo ako ostane u istom sastavu,u narednoj sezoni prošetati Premijer ligom.![]()
Bicemo Pape jos jaci.
Ovaj ?lucif3R666 je napisao/la:gdje je onaj habib sto je za sarajevo navijao ??
habib je napisao/la:Pozdrav raja ja sam Habib u raji poznat kao Habib Albanac navijam za Sarajevo od malih nogu i idem svaku utakmicu na sjever kupio sam godisnju ulaznicu pa mogu prisustvovat svaku utakmicu koju igramo kuci a da nije kup ili evropska utakmica veliki pozdrav za sve navijace Sarajeva i pobjedicemo u srjedu male plave strumfove 0:2 vidjecete
tajBelminM23 je napisao/la:Ovaj ?lucif3R666 je napisao/la:gdje je onaj habib sto je za sarajevo navijao ??
habib je napisao/la:Pozdrav raja ja sam Habib u raji poznat kao Habib Albanac navijam za Sarajevo od malih nogu i idem svaku utakmicu na sjever kupio sam godisnju ulaznicu pa mogu prisustvovat svaku utakmicu koju igramo kuci a da nije kup ili evropska utakmica veliki pozdrav za sve navijace Sarajeva i pobjedicemo u srjedu male plave strumfove 0:2 vidjecete
BHT1slave je napisao/la:Pozdrav, na kojoj tv stanici ima prenos kupa?
Pozdrav iz BL
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BHTslave je napisao/la:Pozdrav, na kojoj tv stanici ima prenos kupa?
Pozdrav iz BL
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
http://www.bhrt.ba/bht1-uzivo/" onclick="window.open(this.href);return false;ulaznica je napisao/la:Hitno mi treba link,,, na poslu sam...
Hvala unaprijed!![]()
KUP JE NAS!
Radi drugulaznica je napisao/la:ne radi
Trenutno korisnika/ca: Combattente87, Dave, fera, fks74, Hightower, mnon46, mosarajvosa83, Napapijri, Vanja8 i 152 gosta.