Kamke je najlaksi sto se moze dobitilegenda reala je napisao/la:ma kakav Robredo on razbija i puno jače tenisere od Damira, ako ne može kvalifikant onda Kamke ili Johnson, i sa svima ostalim se može igrati ali teško može do pobjede

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Kamke je najlaksi sto se moze dobitilegenda reala je napisao/la:ma kakav Robredo on razbija i puno jače tenisere od Damira, ako ne može kvalifikant onda Kamke ili Johnson, i sa svima ostalim se može igrati ali teško može do pobjede
Semper je napisao/la:Bitno je da dobije nekog poznatijeg tenisera jer bi tada bio stream. Ako dobije Berdiha ili Simona biće na ES.
S boldiranima se može igrati, a protiv nekih bi možda čak bio i blagi favorit. Naravno, najbolja opcija bi bio kvalifikant.risingforce je napisao/la:Moguci protivnici u 1.kolu:
Leonardo Mayer, Steve Johnson, Daniel Brands, Kvalifikant, Feliciano Lopez, Fabio Fognini, Tomas Berdych, Bautista-Agut, Julien Benneteau, Dmitry Tursunov, Kvalifikant, Gilles Simon, Tobias Kamke, Tommy Robredo.
Damir je vec dobio 25 atp poena plasmanom u glavni turnir. pozz
Vec je obecao, ukoliko osvoji RG, donirat ce sav novac od nagradnog fonda za BiHsamirr je napisao/la:Džumhur ima dodatnu motivaciju zbog ovih poplava!Ima da osvoji ovaj Roland Garros
To obećanje,ukoliko osvoji RG mogu i ja dati,jer ga nikada ni ja,ni on,nećemo osvojiti..akisarajevo92 je napisao/la:Vec je obecao, ukoliko osvoji RG, donirat ce sav novac od nagradnog fonda za BiHsamirr je napisao/la:Džumhur ima dodatnu motivaciju zbog ovih poplava!Ima da osvoji ovaj Roland Garros
Bas i ja to sad kontam. Ne vjerujem da je Damir izjavio takvu glupost.MetanorisBack je napisao/la:To obećanje,ukoliko osvoji RG mogu i ja dati,jer ga nikada ni ja,ni on,nećemo osvojiti..akisarajevo92 je napisao/la:Vec je obecao, ukoliko osvoji RG, donirat ce sav novac od nagradnog fonda za BiHsamirr je napisao/la:Džumhur ima dodatnu motivaciju zbog ovih poplava!Ima da osvoji ovaj Roland Garros
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.