gramatikaRooney88 je napisao/la:A daaj, nije valjda sto je covjek Spanjolac? Pa nisu svi Arteta.nedim93 je napisao/la:@rooney88 razočarenje

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
gramatikaRooney88 je napisao/la:A daaj, nije valjda sto je covjek Spanjolac? Pa nisu svi Arteta.nedim93 je napisao/la:@rooney88 razočarenje
Nemoj da budes cjepidlaka bgti, poenta je tu. Sada sto fulam nebih umjesto ne bi* to je druga stvar, gore-dole poentu si shvatio, David nek` bude novi kapiten ako mene pitas i to je to.nedim93 je napisao/la:gramatikaRooney88 je napisao/la:A daaj, nije valjda sto je covjek Spanjolac? Pa nisu svi Arteta.nedim93 je napisao/la:@rooney88 razočarenje
Dosta o kapitenu, jer znamo ko bi trebao biti i ko je zaslužio.Manchester United eye £12m move for Dnipro winger Yevhen Konoplyanka
• Club have scouted Ukrainian and could meet buy-out clause
• Player favours move to Old Trafford over Liverpool
Kada je Wayne Rooney vodio bilo sta do bilo kojeg uspjeha?RiNo je napisao/la:Je li to jedini uslov za kapitena da je konstantan? De Gea jednostavno nema damu za kapitensku traku, mislim dobar je momak ali nisu svi rodjene vodje kao Wayne Rooney.
ako ovako nastavi Van Gaal neće daleko dogurati,
Kapiten koji 2 tekme zaredom ne može ostati zdravnedim93 je napisao/la:@Rooney88 kapiten Jones
pa i naš kapiten presjedio na klupirio_Ferdy88 je napisao/la:Kapiten koji 2 tekme zaredom ne može ostati zdravnedim93 je napisao/la:@Rooney88 kapiten Jones
Tjesi se momcino, ali tvoj bivsi kapiten, vodja i IDOL ce bit novi kapiten United. KLEKNIMO PRED NJIM!nedim93 je napisao/la:pa i naš kapiten presjedio na klupirio_Ferdy88 je napisao/la:Kapiten koji 2 tekme zaredom ne može ostati zdravnedim93 je napisao/la:@Rooney88 kapiten Jones![]()
Al stvarno su vam male opcije za kapitena, pa gotovo sva ta stara garda ode, jedino Rooney eto ostade, i mislim da će on i biti kapiten
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.