ovo je bilo duboku uJosipBukal je napisao/la:Puno ste se vi opustili. Nemoj da još izgubite kup. Nije da ste mi dragi ali ovaj kup trebate obavezno uzeti i zato ozbiljno.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
ovo je bilo duboku uJosipBukal je napisao/la:Puno ste se vi opustili. Nemoj da još izgubite kup. Nije da ste mi dragi ali ovaj kup trebate obavezno uzeti i zato ozbiljno.
kad amidža od koševa napravi fudbalsku ljepoticuRule_hz je napisao/la:"Očekujem da dodatno pojačamo ekipu u narednim sedmicama. Ključno je da nastavimo osnaživati našu Akademiju. Također, u bliskoj budućnosti naš prioritet je i infrastruktura", pojasnio je Tan.
Fenomenalno, odlicno, nestvarno"Očekujem da dodatno pojačamo ekipu u narednim sedmicama. Ključno je da nastavimo osnaživati našu Akademiju. Također, u bliskoj budućnosti naš prioritet je i infrastruktura", pojasnio je Tan.
Head je napisao/la:Amca007 je napisao/la:Torlak mi je prije tri dana sjedio na kafi sa nekom djevojkom, ....ugl. racun je bio 4,5 marke, on daje 5 i ceka mi kusur.....Nije mi zbog baksisa ebo pola marke, ali brate iskreno, ko ga imalo zna, zna da je pravi muto i cicija.....Nastranu njegove igre u nasem dresu....
fcsforever je napisao/la:Bice izmedju 8 i 11 milja
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, boki86, johntravolta123, Majestic-12 [Bot], NeSamSafetee, Vanja8, Varijantas8 i 99 gostiju.