Šta misliš može do pobjede sutra? Ja nekako mislim da može.shminka je napisao/la:Pretpostavljam da će biti oko 1,7 na Damira![]()
3. meč sutra, na istom ovom terenu 15...poslije dva meča djevojaka
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: BiH Tenis
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Svakako da može. Ali razlika u kvaliteti sigurno nije tolika da bi se reklo da pobjeda mora doći i da će biti katastrofa ako izgubi. Iskusan je Ghem, cijeli život se vucara po prašini. I njemu je ovo vjerovatno jedna od posljednjih prilika da upadne na RG!
Šteta stvarno što Berrer nije prošao, ali je očigledno da on nema nikakvog kvaliteta kada je u pitanju igra na šljaci, pa nije mogao ni do finala kvala! Svoj ranking održava isključivo na dvoranskim challengerima i generalno tvrdoj podlozi.
Damir kvalitet za RG sigurno ima, ima protivnika po mjeri koji ni po čemu nije bolji i nema neko veliko oružje kojim mu može nauditi, mladji je 10 godina, valjda je fizički jači i u boljoj kondiciji, igra na terenu na čije se dimenzije i okruženje navikao danas, a dobio je i jedini njihov meč koji su do sada odigrali i to kada je bio duplo lošiji igrač nego danas.
Sasvim dovoljno činjenica koje nam daju za pravo da se nadamo prolazu. Ne sumnjam da će Damir dati sve od sebe da nas obraduje
Inače, žrijeb za glavni turnir je sutra u 11 sati...tako da treba poželjeti i sreću svim kvalifikantima sa istim
Šteta stvarno što Berrer nije prošao, ali je očigledno da on nema nikakvog kvaliteta kada je u pitanju igra na šljaci, pa nije mogao ni do finala kvala! Svoj ranking održava isključivo na dvoranskim challengerima i generalno tvrdoj podlozi.
Damir kvalitet za RG sigurno ima, ima protivnika po mjeri koji ni po čemu nije bolji i nema neko veliko oružje kojim mu može nauditi, mladji je 10 godina, valjda je fizički jači i u boljoj kondiciji, igra na terenu na čije se dimenzije i okruženje navikao danas, a dobio je i jedini njihov meč koji su do sada odigrali i to kada je bio duplo lošiji igrač nego danas.
Sasvim dovoljno činjenica koje nam daju za pravo da se nadamo prolazu. Ne sumnjam da će Damir dati sve od sebe da nas obraduje

Inače, žrijeb za glavni turnir je sutra u 11 sati...tako da treba poželjeti i sreću svim kvalifikantima sa istim

Mayer, Johnson, Brands, QvsQ, Benneteau, QvsQ, Kamke
Za sad, sad ce izvlacit 9 nosioca koji ce igrat protiv kvalifikanata. Uh kako bi Damiru dobro dosle one pozicije protiv kvalifikanata opet
Za sad, sad ce izvlacit 9 nosioca koji ce igrat protiv kvalifikanata. Uh kako bi Damiru dobro dosle one pozicije protiv kvalifikanata opet

SAMO ČELIK !
Berdych, Fognini, Robredo, Lopez, Bautista Agut, Tursunov, Simon
Eto to je od nosioca kako sam upratio za kvalifikante, nisam uspio ja mislim sve pofatat
Eto to je od nosioca kako sam upratio za kvalifikante, nisam uspio ja mislim sve pofatat

SAMO ČELIK !
-
- Kontakt:
Nista ovo sad nisam pohvat'o
S kim ce igrati Damir ako prodje danas ?

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Ja kako sam skont'o, Robredo, e sad ne znam baš je li tako 100%.

ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
Eto njega haman uskoro na teren, ova kazahstanka ubi brasno u ovoj drugoj
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
hajd javite kad počne 

a jesu ga odužile, ovih zadnjih par gemova baš odužili._dreamer_ je napisao/la:Eto njega haman uskoro na teren, ova kazahstanka ubi brasno u ovoj drugoj
dajte link imal ga gdje molim vassss 

- legenda reala
- Kontakt:
Joj ove Putinsteve evo sat meč završava i nikako da ga završi 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Nema kamera na terenuNakamura je napisao/la:dajte link imal ga gdje molim vassss

hjoj izgubi svoj gem jbt nece ovi ni za po sata ocmlegenda reala je napisao/la:Joj ove Putinsteve evo sat meč završava i nikako da ga završi

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Vodilsa 5-3 i servirala za meč i izgubi servis, sad 5-4.legenda reala je napisao/la:Joj ove Putinsteve evo sat meč završava i nikako da ga završi

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- legenda reala
- Kontakt:
eto sad je gotovo, Damir za desetak minuta počinje 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
znaci nece bit streama,steta
- samo_lijevo
- Kontakt:
Koliko je para dobio za ove kvalifikacije?
Koliko ce dobiti ako se plasira u prvo kolo?
Koliko ce dobiti ako se plasira u prvo kolo?
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- legenda reala
- Kontakt:
Jbn žrijeb skroz, ako bi upo na ovo mjesto kvalifikant vs kvalifikant u drugom kolu bi igro protiv Davida Ferera
ako prođe još može igrati protiv Fogninia,Kamkea,Simona,Benetau,Tursunov,Mayer,Lopez,Johnson

ako prođe još može igrati protiv Fogninia,Kamkea,Simona,Benetau,Tursunov,Mayer,Lopez,Johnson

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.