U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
Ili sam ja propustio neke informacije u svoj ovoj gunguli ili nije ni bilo, ALI KOJA CE SE EKIPA SUTRA SUPROSTAVITI A SELEKCIJI? JESU LI SE OKUPILI MLADI? TRENIRAJU LI? KO JE POZVAN?
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
Vjeruj da ja prije nekoliko minuta trazim po svim stranicama IKAKVU vijest o mladoj reprezentaciji no nista... Dobro, razumijem da je A-repka najbitnija i sve ali nijedan info o mladoj repci... svasta..szlaja je napisao/la:Ili sam ja propustio neke informacije u svoj ovoj gunguli ili nije ni bilo, ALI KOJA CE SE EKIPA SUTRA SUPROSTAVITI A SELEKCIJI? JESU LI SE OKUPILI MLADI? TRENIRAJU LI? KO JE POZVAN?
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Samo sam ovo nasao http://www.nfsbih.ba/bih/vijest.php?id=10116sajo10 je napisao/la:Vjeruj da ja prije nekoliko minuta trazim po svim stranicama IKAKVU vijest o mladoj reprezentaciji no nista... Dobro, razumijem da je A-repka najbitnija i sve ali nijedan info o mladoj repci... svasta..szlaja je napisao/la:Ili sam ja propustio neke informacije u svoj ovoj gunguli ili nije ni bilo, ALI KOJA CE SE EKIPA SUTRA SUPROSTAVITI A SELEKCIJI? JESU LI SE OKUPILI MLADI? TRENIRAJU LI? KO JE POZVAN?
Al opet nikakvog spiska, jos pise mlada repka a ja vidim par starijih momaka. Jbt led i novinarstvo i drzava
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
ma izasao je i spisak mlade reprezentacije prije 10-ak dana.szlaja je napisao/la:Samo sam ovo nasao http://www.nfsbih.ba/bih/vijest.php?id=10116sajo10 je napisao/la:Vjeruj da ja prije nekoliko minuta trazim po svim stranicama IKAKVU vijest o mladoj reprezentaciji no nista... Dobro, razumijem da je A-repka najbitnija i sve ali nijedan info o mladoj repci... svasta..szlaja je napisao/la:Ili sam ja propustio neke informacije u svoj ovoj gunguli ili nije ni bilo, ALI KOJA CE SE EKIPA SUTRA SUPROSTAVITI A SELEKCIJI? JESU LI SE OKUPILI MLADI? TRENIRAJU LI? KO JE POZVAN?
Al opet nikakvog spiska, jos pise mlada repka a ja vidim par starijih momaka. Jbt led i novinarstvo i drzava
Ivan Tirić (Rudar Kakanj), Nikola Vasilj (Zrinjski), Haris Muharemović (Sarajevo), Srđan Stanić (Željezničar), Jozo Špikić (Široki Brijeg), Renato Gojković (Čelik), Safet Šivšić (Olimpic), Dženan Bureković (Čelik), Srđan Grahovac (Borac), Nermin Zolotić (Željezničar), Gojko Cimirot (Sarajevo), Damir Sadiković (Željezničar), Amer Gojak (Olimpic), Fedor Predragović (Borac), Samir Radovac (Sarajevo), Toni Livančić (Vitez), Ademir Čolić (Zvijezda Gradačac), Armin Hodžić (Željezničar), Mirko Marić (Široki Brijeg), Mićo Kuzmanović (Zvijezda Gradačac).
Umjesto Marića naknadno je pozvan Asim Zec
Umjesto Marića naknadno je pozvan Asim Zec

nadam se da će Gojković odigrati dobro danas, baš me zanima da l' bi mogao do A repke 

Ima za njega vremenaChinaglia je napisao/la:nadam se da će Gojković odigrati dobro danas, baš me zanima da l' bi mogao do A repke
Mislim da bi on do EP 2016 mogao napraviti sebi dobar put do repke.
Halilović je igrao za Hrvatsku U14 2010. godine, tako da čisto sumnjam da su je dobio poziv od neke naše selekcije prije 4 godine.calcio je napisao/la:Ma dobro, poznato je da je Mamic gazda. Ali opet kazem, bili smo brzi od Hrvatske kad je Halil u pitanju, imao je poziv od nas prije nego sto je zaigrao za bilo koju kockastu reprezentaciju i prije nego sto je poceo hype oko njega. I nije se odazvao. Ali dobro neka vam bude, nadam se da ste u pravu. Ali sudeci prema nekim izjavama njegovog oca ja mislim da ce mali prije za Turkmenistan zaigrati nego za BiH. "Sta hoce ta gospoda iz Sarajeva, moj Alen je rodjen u Hrvatskoj, veseli se uspjesima hrvatskih sportasa itd." Ne zvuci kao neko ko bi volio da mu sin igra za BiH. Zvuci kao kompleksas.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Sviđa mi se elokventnost i razmišljanje mladog kapitena. Sretno mu u karijeri! Nadam se da će uskoro promijeniti ligu.

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
-
- Kontakt:
Teško, nema brzine i nema igre, visina i igra glavom nije dovoljna.Chinaglia je napisao/la:nadam se da će Gojković odigrati dobro danas, baš me zanima da l' bi mogao do A repke
Momak je 95. godiste i vec tri godine igra profesionalan fudbal, kao prvotimac Slobode i Celika. Trenutno je u Celiku, po mom misljenju, najbolji stoper. Znaci sa 18 godina, odigrao sasvim solidnu utakmicu protiv A tima. Dobio je dosta duela i dobro se postavljao.imperator10 je napisao/la:Teško, nema brzine i nema igre, visina i igra glavom nije dovoljna.Chinaglia je napisao/la:nadam se da će Gojković odigrati dobro danas, baš me zanima da l' bi mogao do A repke
Tehnicki je dobar. Godinama ce na tom polju samo napredovati, a sto se brzine tice, ima hejbet stopera koji su spori kao on a opet dominiraju svjetskim fudbalom.
Mislim da je on trenutno najveca nada na poziciji stopera. Ne racunam Dinu.
-
- Kontakt:
Nisam rekao da je loš, momak je za svoje godine super, nego da će mu biti teško. Teško jer se sa uspjehom reprezentacije povećava i interes igrača sa strane da igraju za nju, tako da ćeš očekivati npr. super talentovanog Dženisa Burnića iz Dortmunda u A-repki sigurno prije Renata. Ja sam bio od onih koji su govorili da je nešto najbolje što je izašlo iz Slobodine škole u zadnjih nekoliko godina,ali za vrhunski fudbal trebaš imati igru i smisao za igru za štopera,a naša reprezentacija igra takav fudbal.L_blancos je napisao/la:Momak je 95. godiste i vec tri godine igra profesionalan fudbal, kao prvotimac Slobode i Celika. Trenutno je u Celiku, po mom misljenju, najbolji stoper. Znaci sa 18 godina, odigrao sasvim solidnu utakmicu protiv A tima. Dobio je dosta duela i dobro se postavljao.imperator10 je napisao/la:Teško, nema brzine i nema igre, visina i igra glavom nije dovoljna.Chinaglia je napisao/la:nadam se da će Gojković odigrati dobro danas, baš me zanima da l' bi mogao do A repke
Tehnicki je dobar. Godinama ce na tom polju samo napredovati, a sto se brzine tice, ima hejbet stopera koji su spori kao on a opet dominiraju svjetskim fudbalom.
Mislim da je on trenutno najveca nada na poziciji stopera. Ne racunam Dinu.
Spikic je mnogo bolji igrac od Gojkovica....
Mada je upitno kad dodje poziv matice, a ubrzo ce doci, hoce li i Spikic kao i Maric otici... I zato treba forsirati ovog Gojkovica kakav god da je....

Mada je upitno kad dodje poziv matice, a ubrzo ce doci, hoce li i Spikic kao i Maric otici... I zato treba forsirati ovog Gojkovica kakav god da je....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
što potvrđuje i transfer koji bi službeno trebao biti u pon kada se špikić predstvlja u rijeciMrMuscle je napisao/la:Spikic je mnogo bolji igrac od Gojkovica....![]()

koliko vidim i po hr portalima, samo liječnički treba proć,a vjerojatno do sad nije jer je igrao u gradačcu protiv a repke..

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Špikić 

Ako je tako odlican izbor kluba. Svaka cast Jozo. Nadam se da u njemu imamo BH reprezentativca.Kevin je napisao/la:što potvrđuje i transfer koji bi službeno trebao biti u pon kada se špikić predstvlja u rijeciMrMuscle je napisao/la:Spikic je mnogo bolji igrac od Gojkovica....![]()
Mada je upitno kad dodje poziv matice, a ubrzo ce doci, hoce li i Spikic kao i Maric otici... I zato treba forsirati ovog Gojkovica kakav god da je....![]()
koliko vidim i po hr portalima, samo liječnički treba proć,a vjerojatno do sad nije jer je igrao u gradačcu protiv a repke..

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Dzenis Burnic jos uvijek nije poceo igrati profesionalni fudbal
Gojkovic vec sada moze igrati u jacoj ligi. Spikic je godinu i sest mjeseci stariji od Renata a u jucerasnjoj utakmici je Renato ostavio bolji dojam.
Gojkovic vec sada moze igrati u jacoj ligi. Spikic je godinu i sest mjeseci stariji od Renata a u jucerasnjoj utakmici je Renato ostavio bolji dojam.
.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 13 mar 2020, 21:17, ukupno mijenjano 3 puta.
- povratakotpisanih
- Kontakt:
Koj majko mila raprava koje bolji od tri nasa mlada stopera (Gojkovic,Spkic Burnic), umjesto da smo sretni sto imamo takve igrace i da se nadamo da ce sve trojica uspjeti u fudbalu mi bespotrebno raspravljamo. Ako dodamo tu jos Arslanagica imacemo abd svijetlu buducnost u repci!
mene Gojković podsjeća na Solomona
obojica visoki, odlična igra glavom, nisu nešto extra brzi, itd
mislim da Gojković može postati poput njega i da može doći u A repku

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, CAGarfia, General505, GG3, JackW, lol89 i 25 gostiju.