Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ma svaka ti dala, bolje odbrane u zivotu vidio nisam. I Kahn, i Van der Saar i onaj ludi portugalac sto penala brani- Rikardo- mogu tebi samo kopacke cistit.Lovac je napisao/la:Moj golmanski dres je ok, tako da ja nemam primjedbi na dresove..
ribery: a nisi spomenuo ko je odbranio onaj predzadnji penal?
posto ni mene nema u forumaskoj 11-torki i ja cu sa vam dvojicom biti glavni na tribinama i gonit cemo vas gdje god budete igraliEagles je napisao/la:Evo posto mene nema na popisu ja sam odlucio da objesim kopacke o klin i da se okrenem navijanju.Osnovat cu navijace koji ce se zvat SportsportFanaticos i "gonit" cemo gdje god repka bude igrala.
Svi hoce u prvih jedanaest,eto ja necu, ja odo navijat.Na tribini sam mnogo bolji nego na terenu
Ma to jest, i ja se mogu slozit s tim iako je posjed lopte bio 85%-15% u korist Timoraca, iako su oni imali 42 suta na gol a mi 2 ipak mislim da smo zasluzeno pobijedilialan_kardec je napisao/la:Ma ništa bez odbrane,ljudi šta vam je.![]()
120 minuta smo odolijevali žestokim napadima Timoraca i na kraju smo i pobijedili,mislim zasluženo.
Alane, da ti kaze tvoj kapiten, ti si najvaznija karika u odbrani nase ekipealan_kardec je napisao/la:![]()
P otkud ja onda u prvih 11? Hebem ti tu ekipu![]()
![]()
Lovac je napisao/la:Alane, da ti kaze tvoj kapiten, ti si najvaznija karika u odbrani nase ekipealan_kardec je napisao/la:![]()
P otkud ja onda u prvih 11? Hebem ti tu ekipu![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: rio_Ferdy88 i 3 gosta.