Svaka cast za Maglaj

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Adi_Zepce je napisao/la:Pocelo je ludovanje. Sinoc u Mostaru u diskoteci Pink Panther bili Dzeko i Ibricic. Uredu je da im treba malo i oduska, ali bojim se da zbog ovakvih poteza ne dozivimo blamazu protiv Argentine.
Gdje je ovo, na cijoj strani?NeverGiveUp je napisao/la:Adi_Zepce je napisao/la:Pocelo je ludovanje. Sinoc u Mostaru u diskoteci Pink Panther bili Dzeko i Ibricic. Uredu je da im treba malo i oduska, ali bojim se da zbog ovakvih poteza ne dozivimo blamazu protiv Argentine.
E jesu našli u kakav će krkanluk izaći...
floyd je napisao/la:Gdje je ovo, na cijoj strani?NeverGiveUp je napisao/la:Adi_Zepce je napisao/la:Pocelo je ludovanje. Sinoc u Mostaru u diskoteci Pink Panther bili Dzeko i Ibricic. Uredu je da im treba malo i oduska, ali bojim se da zbog ovakvih poteza ne dozivimo blamazu protiv Argentine.
E jesu našli u kakav će krkanluk izaći...
+1..čuj na čijoj straniNeverGiveUp je napisao/la:
Na mostarskoj
aleksandar_veliki je napisao/la:Ma pustite suplju, gdje je slika, video, bilo sta. Pa uslikao bi ih neko, mali milion ljudi u diskoteci...Bez slike ne vjerujem nista...
A sto ce u Mostaru , to nema klubova u Sarajevu?aleksandar_veliki je napisao/la:Dobro i... Pjani, retardirali se od alkohola. Imali momci slobodan dan, ne znam sta je tu cudno...Adi_Zepce je napisao/la:aleksandar_veliki je napisao/la:Ma pustite suplju, gdje je slika, video, bilo sta. Pa uslikao bi ih neko, mali milion ljudi u diskoteci...Bez slike ne vjerujem nista...
Dzeko i jedan od mojih MO poznanika
Ma boli Ibru qurac brate moj. Ljudi ce napadat ove glavne igrace i Avdiju i Tinu, Ibricic nikom ni na pameti. A nakon SP-a je vjerovatno svakako zavrsio sa repkom. Trupko uziva.aleksandar_veliki je napisao/la:Na usta ce im izaci izlasci ukoliko dozivimo krah, a i trupkovo poznanstvo s dijamantomCartman je napisao/la:Ali Ibricic je najjaci, ne propusta ove izlaske.A momcina na spisku zbog prijateljstva sa Dzekom, e aferim trupko.
.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, CAGarfia, jasmin10, napapijri1987, Serha, TOMCRAFT i 43 gosta.