Muhamed Bešić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

bosnas_
Kontakt:

Re: Muhamed Bešić

Post Postao/la bosnas_ » 23 maj 2014, 00:03

Besic je bio dosta dobar protiv mlade reprezentacije,privikava se jos na ekipu... definitivno nasljednik Rahimica! s njim smo puno dobili,iz utakmice u utakmicu ce biti sigurniji i bolji! velika je stvar sto je napokon dobio pravu sansu,ne sumnjam u to da ce je znati iskoristiti...

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 23 maj 2014, 00:04

Puno smo kompaktniji s njim u igri i nadam se da ce Safet to prepoznati i da ga nece izostavljati iz kombinacija startera.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 23 maj 2014, 00:33

donniedarko je napisao/la:Puno smo kompaktniji s njim u igri i nadam se da ce Safet to prepoznati i da ga nece izostavljati iz kombinacija startera.
Safet je konzervativan covjek, on dakle veoma rijetko mijenja ono sto si je nekada utupio. Besic je jedini koji moze cuvati Messija po njemu i on je iskren covjek i ne sumnjam da ce se drzati toga a njegova tvrdoglavost je garant Besica u prvih II, dakle on sam zeli Besica na zadnjem veznom i on ce na toj poziicji igrati protiv Argentine 100 %.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 23 maj 2014, 00:37

Nije valjda da on ozbiljno misli to za Messija :roll:

Besic ne moze cuvati Messija, njega ne moze cuvati niko na svijetu.

Znaci sad ako nam Messi zabije dva gola, sto je sasvim realno, obzirom da ce sitavu sezonu cuva za SP, onda ce Besic biti kriv u Safetovim ocima.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 23 maj 2014, 00:44

Mozambik je napisao/la:Nije valjda da on ozbiljno misli to za Messija :roll:

Besic ne moze cuvati Messija, njega ne moze cuvati niko na svijetu.

Znaci sad ako nam Messi zabije dva gola, sto je sasvim realno, obzirom da ce sitavu sezonu cuva za SP, onda ce Besic biti kriv u Safetovim ocima.
Ne vjerujem, on inace forsira politiku cuvanja ledja igracima koji ne pruzaju dobre igre. Dakle, bitno je da je on sebi zamislio da Besic moze cuvati Messija, a to je garant da ce Besic igrati od pocetka i da cemo biti dosta jaci, a u slucaju da pruzi losu partiju, opet ce ga braniti kao sto je branio druge lose izvedbe igraca. Besic je od sada pa nadalje buducnost nase reprezentacije.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 23 maj 2014, 00:51

Opet je svojim glupim izjavama stavio momku breme koje je nemoguce nositi.

Trebao je razgovarati nasamo sa njim, a ne letit pred novinare sa pricom da on moze zaustaviti Messija.

Besic je nama najpotrebniji protiv Nigerije i Irana, u utakmicama u kojima se ocekuje nas posjed. To ce biti utakmice u kojima se moramo pribojavati kontri, narocito protiv Nigerije.

Argentina je sasvim druga prica, imaju ofanzivni potencijal kojeg je tesko zaustaviti. Morat cemo se svi braniti i koncentrisati na kontranapade, jedino ako se strucnjak ne namjerava "igrati" sa Argentinom.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 maj 2014, 00:56

U Mozambiku svi cuvaju Messija,al za........
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

mujezin
Kontakt:

Post Postao/la mujezin » 23 maj 2014, 01:02

Mora se o necemu pisati po forumu, sad je propast jer je rekao da Besic moze zaustaviti Messija :lol:

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 23 maj 2014, 09:15

Protiv Argentine gdje ce mali Besic nadam se igrati od prve minute biti ce jako izlozen kartonima i iskreno se plasim da ih ne skupi previse u 2 tekme napocetku prvenstva. Ja sam vrlo optimistican po pitanju prolaska grupe i sve osim toga za mene osobno bi bilo neuspjeh. Na zalost Besic nema alternativu i zamjena za njega ne postoji ili je imamo u vidu Hadzica a to je isto kao da je i nemamo. Velika greska je nepozivanje Salatica ali sada nama pomoci od kukanja. Steta jer se krizamo sa grupom gdje i sam prolaz puno dalje nije nemoguca misija. Nemanje nikakve ozbiljne alternative Besicu je tragicna pogreska jer cak je i Zahirovic bio bolja alternativa nego sadasnja situacija kad nema nikog. Najvise se bojim da selektor u Besicu mozda ne gleda alternativu jer onda nam se ne pise dobro. Bojim se da mu jucerasnja postava iz prvog poluvremena nije i projecirana prva postava za Argentinu. Nadam se da su ove moje slutnje neutemeljene. Naprijed BIH

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 23 maj 2014, 09:27

Evo par highligtsa sa ove teme:
samson je napisao/la:
robijas_Ri je napisao/la:Evo Besic preso....iz sobe u dnevni boravak :lol:
I to mu je previse. Iduci klub Ujpest ...
sergejbarba je napisao/la:nema on sta raditi u reprezentaciji da ista vrijedi ne bi igrao u fenecvarosu koji nije ni od sarajeva jaci da ista vrijedi ostao bi u njemackoj
Cartman je napisao/la:Dobro sad se i ovaj dize kao da je igrac Svjetske klase. A istina je da je on igrac iz Madjarske lige. Treba dobit poziv, ali i on je ocajcnicka solucija za vrlo problematicnu poziciju.
Cartman je napisao/la:
zgembo89 je napisao/la:DObio nagradu za najboljeg tsranog fudbalera nekoliko puta u timu kola al dzaba opet FErencvaros ocito da je neka slicna prica ko sa Ognjenom VRanjesom malo EVian malo ovo ono pa Elagzispor
Koga boli briga za bilo kakvu nagradu u Madjarskoj ligi? Liga koja je za nijansu jaca od PLBiH. Doc od Bundeslige u Madjarsku je stvarno uspjeh koji je rijetko koji igrac napravio. Svaka mu cast. Neka nastavi tako, mnogo je pametan.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 23 maj 2014, 10:16

Mozambik je napisao/la:Prestanite spominati amaterske fudbalere tipa Vrsajevic i Zahirovic na temi MUHAMEDA BESICA.

Njih dvojica mu ne mogu polit vode za abdesta.
Pa i ne mogu jer ne uzima abdest :mrgreen:

Sa prvim dijelom posta se slazem :D
FORZA MARŠAL !!!

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 23 maj 2014, 10:30

nije mi nikako jasno, zasto ovdje kod forumasa momak ima nadimak "MUME"....kad je svima poznato, da nadimak za prezime Besic znaci "BESA"......

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 23 maj 2014, 10:30

:hmmmmm: :wtf:

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 23 maj 2014, 10:35

i sto puta bolje zvuci BESA nego MUME...pa ja, sto jest jest.....

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 23 maj 2014, 10:36

gringonjaOnajDrugi je napisao/la:i sto puta bolje zvuci BESA nego MUME...pa ja, sto jest jest.....
Jesi se zapito kako zvuci gringonja kekekeke
1946

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 23 maj 2014, 11:09

gringonjaOnajDrugi je napisao/la:nije mi nikako jasno, zasto ovdje kod forumasa momak ima nadimak "MUME"....kad je svima poznato, da nadimak za prezime Besic znaci "BESA"......
Kad smo kod nadimka, anegdota sa Lakinog gostovanja u BH milijunasu i pita ga onaj kloc od voditelja (Dorijan kako se vec zvao), sa nama je u studiuuu Elviiiir Lakoviiić Lakaaaa, mozete li nam objasniti otkud to Laka?
Kad Laka, mrtav hladan: Pa od Elvir.

E tako ti je gringonja i za Mumeta ;)
Zadnja izmjena: bhsport, dana/u 23 maj 2014, 11:24, ukupno mijenjano 1 put.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 23 maj 2014, 11:22

bhsport je napisao/la:
gringonjaOnajDrugi je napisao/la:nije mi nikako jasno, zasto ovdje kod forumasa momak ima nadimak "MUME"....kad je svima poznato, da nadimak za prezime Besic znaci "BESA"......
Kad smo kod nadimka, anegodat sa Lakinog gostovanja u BH milijunasu i pita ga onaj kloc od voditelja (Dorijan kako se vec zvao), sa nama je u studiuuu Elviiiir Lakoviiić Lakaaaa, mozete li nam objasniti otkud to Laka?

hahahahaha dobra ti ta ;)

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 23 maj 2014, 11:24

mm
Head je napisao/la:
gringonjaOnajDrugi je napisao/la:i sto puta bolje zvuci BESA nego MUME...pa ja, sto jest jest.....
Jesi se zapito kako zvuci gringonja kekekeke
ej jbg sad...ja poznajem grupu momaka, mislim sva trojica su braca i prezivaju se besic, i ovog najmladjeg oduvijek zvali BESA!!!! znaci BESIC = BESA, pa ja, budimo realni, sto jest jest....bolje zvuci BESA, nekako mocno!

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 23 maj 2014, 11:27

bhsport je napisao/la:
Kad smo kod nadimka, anegdota sa Lakinog gostovanja u BH milijunasu i pita ga onaj kloc od voditelja (Dorijan kako se vec zvao), sa nama je u studiuuu Elviiiir Lakoviiić Lakaaaa, mozete li nam objasniti otkud to Laka?

:lol: :lol: :lol:

totasef1
Kontakt:

Post Postao/la totasef1 » 23 maj 2014, 11:29

Ako Bešić dobije priliku na Svjetskom sigurno nece ostati nezapazen jer momak je stvarno pun optimizma i samopouzdanja.. Fino cita igru i dobro se postavlja a i zna iznijeti loptu, nesto sto nijedan drugi nas defanzivni vezni ne moze...

Višća i Hajrovic takodjer, agresivni u igri, ne boje se lopte i duela i lagano igraju i po tom dosta dosta odskacu od drugih rezervi za koje nadam se da nece dobiti ni minute na prvenstvu

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Dindin, HariTz, Sheyi i 59 gostiju.