Nek crknu dusmani !!!!Head je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Nek crknu dusmani !!!!Head je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A, dosadašnji rezultati?Ajax je napisao/la:Covjek je savim OK. Ali to nije dovoljno. Rezultati su bitni. Ili ih imas ili ih nemas. Mi smo za klasu bolji od Irana. I u najgorem slucaju podjednaki sa Nigerijom. Treba sacekati Svjetsko prvenstvo i onda suditi.Virtu4l je napisao/la:I kako da ga ne gotiviš nakon ovoga...
Da znam. Najzalostnije je sto se je mene na pocetku napadalo, kada sam se prijavio. Da mrzim Papeta a ja sam uvjek isto mislio. Nego je on tada vukao lose poteze. Koje je sada donekle popravio. Najvise sa pozivanjem Besica. Sada je sve na njemu. Da izabere pravu ( optimalnu ) taktiku. A sudit cu ga ( bar ja ) prema rezultatima. A ako bude imao rezultate na SP. Zaboli me racku za Tina Susica. Avdiju mislim da ce zamjeniti Stanic u buducnosti. Ako ne bude imao zapazenu ulogu na prvenstvu. Hadzic ce se tesko naigrati pored svih ovih igraca. A druge kadrovske zamjerke ja i nisam imao do njega. Osim taktike. A to cemo tek da vidimo kakva ce da bude na prvenstvu.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la: +1 Ali to kod nas najmanje ima. To da pratis i onda objektivno procjenis. Nego samo ovi sto su se uvukli Papetu u s.upak i brane svaku izjavu protiv onih koji pljuju svaku izjavu.
Hajd' malo na Džekinu temu, nema te od kako dijamant zabija kao na traci,.kimbo je napisao/la:Vidim javljaj se delegati advokati sa po jednom COOL recenicom svaki. Jedan nabio 19000 a drugi 20000 postova Full time forumasi
Greivis je napisao/la:Ima li negdje video kompletnog intervjua?
Zasto bi se nesto kritikovalo kada radi kao podmazano a radi tako evo ima zadnja godina i po ... pokoja utakmica neprofesionalno ..pokoje guranje NEBITNOG Ibricica za rezultat u Brazilu nebitnog I..ne moze pokvariti zasluge i opsti utisak. Da malo manje pises a malo pazljivije citas nasao bi i posto u vezi Edina i spomenika koji mu se treba dici za zivota ... Ja neam problema sa tim. Obozavati nekog i cijeniti njegove zasluge i kvalitete nije uopste proturjecno ukazivanju i na nedostatke.Virtu4l je napisao/la:Hajd' malo na Džekinu temu, nema te od kako dijamant zabija kao na traci,.kimbo je napisao/la:Vidim javljaj se delegati advokati sa po jednom COOL recenicom svaki. Jedan nabio 19000 a drugi 20000 postova Full time forumasi
Vidi ovog Oj-danica Erelegenda reala je napisao/la:Ojjjjjjjjj kaže on ne napušta mjesto na kojem mu je lijepo
jel to i ti hare voliš muda od ovna da mezišharishp je napisao/la:Vidi ovog Oj-danica Erelegenda reala je napisao/la:Ojjjjjjjjj kaže on ne napušta mjesto na kojem mu je lijepo
Bjeli bubrezi ce se malo duze meziti
Bolje i to nego vlastita i u slijedecim kvalifikacijama.legenda reala je napisao/la:jel to i ti hare voliš muda od ovna da mezišharishp je napisao/la:Vidi ovog Oj-danica Erelegenda reala je napisao/la:Ojjjjjjjjj kaže on ne napušta mjesto na kojem mu je lijepo
Bjeli bubrezi ce se malo duze meziti
Apsolutno, i jako tesko oduzimamo loptu protivniku na taj nacin. Ni Misimovic, ni Medunjanin, ni Pjanic ne znaju vrsiti konkretan presing i oduzeti loptu. Nikada ne bi igrao sa sve trojicom, previse tromo izgledamo.drummer je napisao/la:Samo cu jednu ozbiljnu zamjerku koja vec postaje praksa i bojim se da nece izaci na dobro.
Igranjem Medunjanina definitivno gubimo Pjanica,odnosno potpuno ga iskljucujemo iz igre jer Medunjanin radi njegov posao,ono sto inace treba raditi on.
Gubimo najboljeg igraca da bi igrao Medunjanin,meni je to skupa cijena.
Miske je lutalica,slobodni strijelac u veznom redu i njegova pozicija je specificna i nikome ne smeta.Pjanic je play,organizator igre a kad igra Medo onda ti uglavnom radi on(po meni sporo i bez posebne ideje)a Pjanic samo zuji jer je zbunjen i ne zna ni sta igra.Ne krivim njega naravno,svako bi bio zbunjen,DonCorleone je napisao/la:Apsolutno, i jako tesko oduzimamo loptu protivniku na taj nacin. Ni Misimovic, ni Medunjanin, ni Pjanic ne znaju vrsiti konkretan presing i oduzeti loptu. Nikada ne bi igrao sa sve trojicom, previse tromo izgledamo.drummer je napisao/la:Samo cu jednu ozbiljnu zamjerku koja vec postaje praksa i bojim se da nece izaci na dobro.
Igranjem Medunjanina definitivno gubimo Pjanica,odnosno potpuno ga iskljucujemo iz igre jer Medunjanin radi njegov posao,ono sto inace treba raditi on.
Gubimo najboljeg igraca da bi igrao Medunjanin,meni je to skupa cijena.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.