NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
svaka cast za pobjedu!!
evo jos jedan pokazatelj (iako su prijateljske utakmice) da nasa liga nije nista losija od hrvatske lige, to su danas dokazali zeljeznicar i siroki!
evo jos jedan pokazatelj (iako su prijateljske utakmice) da nasa liga nije nista losija od hrvatske lige, to su danas dokazali zeljeznicar i siroki!
Ma u Hrvatskoj osim Dinama ostali su ništayork je napisao/la:svaka cast za pobjedu!!
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Čestitke na pobjedi
Jos jedan rezultat koji me danas oznenadio 
Al opet, to je prijateljska tekma, pa bez obzira na sve, mozda i nije realan omjer snaga..

Al opet, to je prijateljska tekma, pa bez obzira na sve, mozda i nije realan omjer snaga..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
jbg-a isto ko što je i njima prijateljska tako je i nama...obje ekipe su u istoj poziciji, svi rade, trude se i bore za pozicije..tako da po meni i te kako važeći rezultat..dubrava je napisao/la:Čestitke na pobjediJos jedan rezultat koji me danas oznenadio
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
svejedno, dijeli 2mjesto jer ima 33 boda kao i druga Cibalia..Borčevac je napisao/la:Šibenik je 3. momčad a ne 2.Babilon je napisao/la:Sibenik (2.momcad HNL)-Siroki (1.momcad BiH) 0:1![]()
gooooo nasi!
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ma kakav Sibenik i HNL, de molim vas spustite se sa pijedestala. Eto taj silni Hajduk na svoju 99ogodisnjicu nije u stanju dobiti Zeljeznicar (bez ikakve uvrede, cisto gledam po formi i slicno), a sta ce tek ovi ostali.
Odgovorno tvrdim vec niz godina da dugogodisnje najjace ekipe ove lige (Siroki, Zrinjski, Sarajevo) ce dobiti BILO KOJEG protivnika u HNL-u osim eto Dinama (a i to ne iskljucujem niposto dok ne vidim na djelu, a vidio sam protiv Zrinjskog i nisam bio impresioniran), i to je tako. Nastranu prijateljske utakmice.
Da ova liga ima normalne suce, uvjete, savez koji nije kriminalan, celne ljude momcadi koji ustvari rade a ne bave se proslosti, medijsku pokrivenost, ekipe poput Širokog, Zrinjskog, Sarajeva, Zeljeznicara, Celika, Veleza, Slobode, itd., bi harale, a em sto je pet puta zanimljivija od liga regije, samo eto nazalost i nacionalni faktor daje tezinu tome, no to je druga stvar i stvar drzave.
U svakom slucaju, meni sasvim ocekivano, imamo veznu liniju koja je i protiv Cibalie, eto druge momcadi hnl-a s istim brojem bodova kao Sibenik, dokazala da oni nemaju sta traziti protiv nas u punom sastavu osim na kontre. Samo, realni problem je vec neko vrijeme obrana, i nadam se da ce to uprava na vrijeme ispraviti da ne patimo zbog toga, jer prema naprijed smo prejaki. Momci, svaka cast!
Odgovorno tvrdim vec niz godina da dugogodisnje najjace ekipe ove lige (Siroki, Zrinjski, Sarajevo) ce dobiti BILO KOJEG protivnika u HNL-u osim eto Dinama (a i to ne iskljucujem niposto dok ne vidim na djelu, a vidio sam protiv Zrinjskog i nisam bio impresioniran), i to je tako. Nastranu prijateljske utakmice.
Da ova liga ima normalne suce, uvjete, savez koji nije kriminalan, celne ljude momcadi koji ustvari rade a ne bave se proslosti, medijsku pokrivenost, ekipe poput Širokog, Zrinjskog, Sarajeva, Zeljeznicara, Celika, Veleza, Slobode, itd., bi harale, a em sto je pet puta zanimljivija od liga regije, samo eto nazalost i nacionalni faktor daje tezinu tome, no to je druga stvar i stvar drzave.
U svakom slucaju, meni sasvim ocekivano, imamo veznu liniju koja je i protiv Cibalie, eto druge momcadi hnl-a s istim brojem bodova kao Sibenik, dokazala da oni nemaju sta traziti protiv nas u punom sastavu osim na kontre. Samo, realni problem je vec neko vrijeme obrana, i nadam se da ce to uprava na vrijeme ispraviti da ne patimo zbog toga, jer prema naprijed smo prejaki. Momci, svaka cast!
...Život za Široki...
- TheManiacs
- Kontakt:
ŠB_Fidelis je napisao/la:Ma kakav Sibenik i HNL, de molim vas spustite se sa pijedestala. Eto taj silni Hajduk na svoju 99ogodisnjicu nije u stanju dobiti Zeljeznicar (bez ikakve uvrede, cisto gledam po formi i slicno), a sta ce tek ovi ostali.
Problem ne samo u fudbalu je ovo .

samo umjesto saveza-vladu
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Jebga, sve je to istina, ali nazalost nije cisto do obicnog naroda, nego celnih ljudi koji iznova filuju taj isti narod vlastitim idejama, fiksacijama, glupostima i nerealnim obecanjima, a moglo bi biti kudikamo drugacije.
...Život za Široki...
Odlican post, slazem se sa svim i drago mi je da su zeljo i siroki pokazali jucer razvikanoj HNL.ŠB_Fidelis je napisao/la:Ma kakav Sibenik i HNL, de molim vas spustite se sa pijedestala. Eto taj silni Hajduk na svoju 99ogodisnjicu nije u stanju dobiti Zeljeznicar (bez ikakve uvrede, cisto gledam po formi i slicno), a sta ce tek ovi ostali.
Cuva Bog Zelju svog!
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Šroki se vratio kući
Nakon što se dio priprema odrađivao u Širokom Brijegu, Široki je zadnjih tjedan dana boravio na Makarskoj rivijeri. U hotelu Osejava igrači su imali sve što im je bilo potrebno, no kako to obično i biva sve je malo pokvarila kiša koja je od utorka neprestalno padala te zadavala dosta problema. Čak su neki treninzi rađeni na plaži, a morala se odgoditi pripremna utakmica sa Rabotničkim. Ipak uspjelo se nešto i odigrati (trokut turnir Široki-Zmaj- Rabotnički po 30. minuta, sa Zmajom 1:1, a Rabotničkim 0:0 ) te u klasičnoj utakmici pobjeđen je Zmaj 3:0.
Na povratku iz Makarske plavi sa Pecare su gostovali u Šibeniku, odmjerivši snage sa domačom ekipom koja je jedno od iznenađenja dosadašnjeg dijela HNL-a. U dosta dobroj utakmici Široki je dominirao većim dijelom utakmice, stvorio više izglednih prigoda te domaćin može biti zadovoljan minimalnim porazom od 1:0. Gol je u 28. minuti postigao Šilić iz jedanaesterca, prije toga je domaći vratar srušio Juru Ivankovića.
Široki nastavlja pripreme u svom trening Kampu a već u srijedu bi trebali odigrati još jednu oglednu utakmicu, ovaj put protivnik će biti ekipa Lučkog, 2. HNL.
Nakon što se dio priprema odrađivao u Širokom Brijegu, Široki je zadnjih tjedan dana boravio na Makarskoj rivijeri. U hotelu Osejava igrači su imali sve što im je bilo potrebno, no kako to obično i biva sve je malo pokvarila kiša koja je od utorka neprestalno padala te zadavala dosta problema. Čak su neki treninzi rađeni na plaži, a morala se odgoditi pripremna utakmica sa Rabotničkim. Ipak uspjelo se nešto i odigrati (trokut turnir Široki-Zmaj- Rabotnički po 30. minuta, sa Zmajom 1:1, a Rabotničkim 0:0 ) te u klasičnoj utakmici pobjeđen je Zmaj 3:0.
Na povratku iz Makarske plavi sa Pecare su gostovali u Šibeniku, odmjerivši snage sa domačom ekipom koja je jedno od iznenađenja dosadašnjeg dijela HNL-a. U dosta dobroj utakmici Široki je dominirao većim dijelom utakmice, stvorio više izglednih prigoda te domaćin može biti zadovoljan minimalnim porazom od 1:0. Gol je u 28. minuti postigao Šilić iz jedanaesterca, prije toga je domaći vratar srušio Juru Ivankovića.
Široki nastavlja pripreme u svom trening Kampu a već u srijedu bi trebali odigrati još jednu oglednu utakmicu, ovaj put protivnik će biti ekipa Lučkog, 2. HNL.
...Život za Široki...
čitam danas da nas je Hajduk zvao da odigramo prijateljsku na poljudu ali da nisu nasi prihvatili jer se ne uklapa u raspored..bas mi zao..i da ih je dobit..
sto je hajduk navalio na bh klubove....
dobio bi hajduk par komada

dobio bi hajduk par komada
-
- Kontakt:
široki razvalio 6 momčad 2 hnl lučko sa 7-0 u prvom poluvremenu j bilo čak 6-0,3 gola karoglana,ovo im je 7 pripremna utakmica bez poraza 5 pobjeda i 2 remija.
Sigurno. Prica mi momak, inace fanatik za ovu nasu ligu, ja bih dodao i prefiks - ludjak
...Gledao je Siroki protiv Sibenika, a gledao je, naravno, i sve ostale ekipe u jacim prijateljskim tekmama.... Njegov komentar je jednostavan---trenutno ste daleko najspremnija ekipa u BiH....Posto cete vjerovatno izboriti Europu, pa mozda i sigurno, zelim vam da iduce godine idete i jos jednu stepenicu dalje....Mislim da mozete..Cestitke na radu...

Povratkom Kozula borbenog igraca i dolaskom tehnicki potkovanog Karoglana koji uz vezni red Wagner,Silic,Ivankovic i najboljeg napadaca Wareu Siroki je najblizi tituli,Sarajevo zadrzalo kostur al sumnjam da mogu ugrozit Sirokog,Borac ostao bez Bilbije i Vranjesa dvojca koji je gurao Borac ka vrhu stoga njima bi bio uspjeh zadrzati 2. poziciju,Velez i Zeljo vise nego dobri,nastavak ce biti najzanimljiviji u regiji !carina je napisao/la:Sigurno. Prica mi momak, inace fanatik za ovu nasu ligu, ja bih dodao i prefiks - ludjak...Gledao je Siroki protiv Sibenika, a gledao je, naravno, i sve ostale ekipe u jacim prijateljskim tekmama.... Njegov komentar je jednostavan---trenutno ste daleko najspremnija ekipa u BiH....Posto cete vjerovatno izboriti Europu, pa mozda i sigurno, zelim vam da iduce godine idete i jos jednu stepenicu dalje....Mislim da mozete..Cestitke na radu...
HSK Zrinjski Mostar
sasvim sigurno..samo nam dajte tv prijenose i neka sve bud fer i korektno..da gledamo pravi nogomet..a tribine pune..Babilon je napisao/la:Povratkom Kozula borbenog igraca i dolaskom tehnicki potkovanog Karoglana koji uz vezni red Wagner,Silic,Ivankovic i najboljeg napadaca Wareu Siroki je najblizi tituli,Sarajevo zadrzalo kostur al sumnjam da mogu ugrozit Sirokog,Borac ostao bez Bilbije i Vranjesa dvojca koji je gurao Borac ka vrhu stoga njima bi bio uspjeh zadrzati 2. poziciju,Velez i Zeljo vise nego dobri,nastavak ce biti najzanimljiviji u regiji !carina je napisao/la:Sigurno. Prica mi momak, inace fanatik za ovu nasu ligu, ja bih dodao i prefiks - ludjak...Gledao je Siroki protiv Sibenika, a gledao je, naravno, i sve ostale ekipe u jacim prijateljskim tekmama.... Njegov komentar je jednostavan---trenutno ste daleko najspremnija ekipa u BiH....Posto cete vjerovatno izboriti Europu, pa mozda i sigurno, zelim vam da iduce godine idete i jos jednu stepenicu dalje....Mislim da mozete..Cestitke na radu...
JEDVA ČEKAM!
Kaze Alaim boji se zakulusnih radnji a nije se bojao pic... mu materina kad se Sarajevu stelilo da bude prvak a Zrinjskog lomilo po Orasju i ostalim selendrima samo da ne osvoji prvenstvo umjesto Sarajeva ,jos kad se sjetim oduzimanja bodova....Sugo sugavi pitarski!
HSK Zrinjski Mostar
Babilon je napisao/la:Kaze Alaim boji se zakulusnih radnji a nije se bojao pic... mu materina kad se Sarajevu stelilo da bude prvak a Zrinjskog lomilo po Orasju i ostalim selendrima samo da ne osvoji prvenstvo umjesto Sarajeva ,jos kad se sjetim oduzimanja bodova....Sugo sugavi pitarski!
nasla k urva o postenju

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
adnanhz je napisao/la:Babilon je napisao/la:Kaze Alaim boji se zakulusnih radnji a nije se bojao pic... mu materina kad se Sarajevu stelilo da bude prvak a Zrinjskog lomilo po Orasju i ostalim selendrima samo da ne osvoji prvenstvo umjesto Sarajeva ,jos kad se sjetim oduzimanja bodova....Sugo sugavi pitarski!
nasla k urva o postenju

I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Hajdeee, MostarskiSin, Pact1921 i 15 gostiju.