Muhamed Bešić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

AllGunsBlazing
Kontakt:

Re: Muhamed Bešić

Post Postao/la AllGunsBlazing » 22 maj 2014, 22:07

Besic je napisao/la:Mislim danas je pokazo da je doktor za Zahirovića,Hadžića i ostale koji se forsiraju na toj poziciji..
Mislim da je danas igrao protiv jedne osrednje U-21 ekipe, ne vidim zasto on koji je prerastao tu reprezentaciju ne bi i valjao protiv njih? A da li je doktor za Zahirovica ce ipak Argentina/Nigerija/Iran pokazati.
Celik!3,2,2.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 22 maj 2014, 22:09

Head je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Njega smo apsolutno svi prizivali, jedna od rijetkih situacija kada nismo bili podijeljeni.
Cartman ga bas i nije miris'o. :kafa:
Koga ba? Uvijek sam podrzavao njegov poziv, samo sam govorio da je sam kriv za nastalu situaciju jer je se ponasao kao kreten. Znas sta ja mislim o Susicu, ali on za ovo nije bio kriv. Nije mogao dopustit da mu 20-godisnjak pljuje u lice. Pojavio je se na ono proslo okupljanje mlade i onda nije bilo problema. Kao igrac je davno zasluzio poziv.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 22 maj 2014, 22:46

Sve ima zapisano. Pljuvan je od velikog broja stručnjaka. Gulaš liga i slično. Posebno Zenicani da bi opravdali panja Zahu. Naci ćemo postove ako ih Mr. Muscolo sa han pijeska nije očistio.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 22 maj 2014, 22:55

Ne branimo mi Zahu sto je Zenicanin, yebo gradove mi gledamo uspjeh nase drzave.
Gledamo da smo tanki na poziciju destruktivnog zadnjeg veznog, koji je znaci defanzivno orijentisan.
Da nije Besica zovno igro bi to Medunjanin pa bi nam se Slovacka ponovila.
Koga ce biti briga kad pocne Svjetsko jel navijas za Čelik, Selju ili Sarajevo.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 22 maj 2014, 23:03

bhsport je napisao/la:Sve ima zapisano. Pljuvan je od velikog broja stručnjaka. Gulaš liga i slično. Posebno Zenicani da bi opravdali panja Zahu. Naci ćemo postove ako ih Mr. Muscolo sa han pijeska nije očistio.

Ja ga ne pljujem, ali odma porediti sa Zahirovićem i nije baš pametno. :crazy: Sa zahom nismo kako treba izgubili utakmice, previše omalovažavate momka, al' tako se to desi. Prije Zaha, sad Medo, sve kao nevaljaju, a to su mašinice, kotači u velikoj mašineriji ;) I ja bi da imamo Busquetsa i Gundogana, ali nema
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 22 maj 2014, 23:03

Zahirovic je panj. Kvazi-igrac koji nije uspio skupiti vise od 500 minuta profesionalnog fudbala u posljednje dvije godine.

Besic je za njega Xabi Alonso iz najboljih dana.

ARGUMENT
Kontakt:

Post Postao/la ARGUMENT » 22 maj 2014, 23:06

karajlo je napisao/la:decko je danas bio malo pogubljen...skoro da se nije sastavio sa loptom...protiv meksika je mnogo bolje izgledao na terenu
Jarane, koja je to travka sto ti trosis..daj reci i nama, da se i mi malo osamutimo :mrgreen:

Celikovac
Kontakt:

Post Postao/la Celikovac » 22 maj 2014, 23:10

bhsport je napisao/la:Sve ima zapisano. Pljuvan je od velikog broja stručnjaka. Gulaš liga i slično. Posebno Zenicani da bi opravdali panja Zahu. Naci ćemo postove ako ih Mr. Muscolo sa han pijeska nije očistio.

Ja nikog druze ne pljujem, ali cinjenica je da iz Sarajeva najvise dolaze otrovne strelice prema Zahirovicu i Vrsajevicu, bez ikakvog valjanog razloga. Ljudi igraju korektno, pogotovo Avdija, medjutim ono sto nije top klasa i sto nije vase...automatski je panj, kloc, smece itd. Ako cemo vrijedjati daj da budemo potpuno liberalni pa da i ja nekom **** mater a ne da me se banuje i brisu postovi...
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 22 maj 2014, 23:10

Ja ne znam sta se pojedinci cude, a neki kao govore vidjet cemo ga u jacim utakmicama, pa samo pogledajte na yt video njegov u tekmi protiv Meksika.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 22 maj 2014, 23:12

Celikovac je napisao/la: Ja nikog druze ne pljujem, ali cinjenica je da iz Sarajeva najvise dolaze otrovne strelice prema Zahirovicu i Vrsajevicu, bez ikakvog valjanog razloga. Ljudi igraju korektno, pogotovo Avdija, medjutim ono sto nije top klasa i sto nije vase...automatski je panj, kloc, smece itd. Ako cemo vrijedjati daj da budemo potpuno liberalni pa da i ja nekom **** mater a ne da me se banuje i brisu postovi...
:facepalm: :facepalm: :facepalm:

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 22 maj 2014, 23:18

Mozambik je napisao/la:Zahirovic je panj. Kvazi-igrac koji nije uspio skupiti vise od 500 minuta profesionalnog fudbala u posljednje dvije godine.

Besic je za njega Xabi Alonso iz najboljih dana.
Ne nije panj, to što mu ne ide sad, jbg. Al' ja mu nikad neću zaboraviti određene utakmice ;)
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 22 maj 2014, 23:19

Celikovac je napisao/la:

Ja nikog druze ne pljujem, ali cinjenica je da iz Sarajeva najvise dolaze otrovne strelice prema Zahirovicu i Vrsajevicu, bez ikakvog valjanog razloga. Ljudi igraju korektno, pogotovo Avdija, medjutim ono sto nije top klasa i sto nije vase...automatski je panj, kloc, smece itd. Ako cemo vrijedjati daj da budemo potpuno liberalni pa da i ja nekom **** mater a ne da me se banuje i brisu postovi...
De molim te, prati samo Avdiju na terenu 90 minuta, njegovo postavljanje, kretanje bez lopte, driblinge, ubačaje, duele i onda reci jel korektno odigra :facepalm:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 22 maj 2014, 23:19

Celikovac je napisao/la: Ja nikog druze ne pljujem, ali cinjenica je da iz Sarajeva najvise dolaze otrovne strelice prema Zahirovicu i Vrsajevicu, bez ikakvog valjanog razloga. Ljudi igraju korektno, pogotovo Avdija, medjutim ono sto nije top klasa i sto nije vase...automatski je panj, kloc, smece itd. Ako cemo vrijedjati daj da budemo potpuno liberalni pa da i ja nekom **** mater a ne da me se banuje i brisu postovi...
Nema to nikakve veze odakle je. Vrsajevic se pljuje jer je los igrac. A Zahirovic je sam sebi sjebao karijeru. Jer se nije izborio u svom klubu. Inace bi igrao sada umjesto Besica.

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 22 maj 2014, 23:20

Avdija je taraba, ali Zahirović je bio sasvim korektan, ne znam što pričate nebuloze. Jel' se ikako iko požalio tokom kvalifikacija da je zaha bio flop? :)

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 22 maj 2014, 23:21

Celikovac je napisao/la:

Da je Avdija iz Sarajeva na isti nacin bi ga se "pljuvalo". U njegovom slucaju je nekvalitet toliko ocit da te oci zabole kada ga gledas. Njemu pod normalnim okolnostima nema mjesta u reprezentaciji, to jeste pod okolnostima kada Germanija ne vodi glavnu rijec.

Zahirovic je zaista odradio svoj posao korektno, i kakav god da je sada, za Tina Susica i onog duha Hadzica je space shuttle. Samim time ti pada u vodu konstrukcija kako se Zenicani po defaultu pljuju, jer neki od nas cijene Zahirovica a Vrsajevica ne mogu organski podnijeti.
Zadnja izmjena: JackTheStripper, dana/u 22 maj 2014, 23:23, ukupno mijenjano 1 put.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 maj 2014, 23:23

Zahirović je veoma korektno odradio svoje za reprezentaciju, siguran sam da će se već u narednim kvalifikacijama vratiti.

Nadam se da će i Bešić njegovim stopama, ne mora biti bolji, samo nek bude na Zahinom nivou, to je sasvim dovoljno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

ARGUMENT
Kontakt:

Post Postao/la ARGUMENT » 22 maj 2014, 23:24

Virtu4l je napisao/la:Zahirović je veoma korektno odradio svoje za reprezentaciju, siguran sam da će se već u narednim kvalifikacijama vratiti.

Nadam se da će i Bešić njegovim stopama, ne mora biti bolji, samo nek bude na Zahinom nivou, to je sasvim dovoljno.
Reci mi da se zajebavas?!?

Celikovac
Kontakt:

Post Postao/la Celikovac » 22 maj 2014, 23:24

Senijad Ibricic u reprezentaciji igra godinama, iako nije odigrao nikad utakmicu kako treba protiv ekipe jace od San Marina. Muratovic je smijesno djelovao pri svakom kontaktu s loptom. Moram li se vracati na Biscevica i ostale bisere? Nikog od njih se nikad nije pljuvalo koliko se pljuje Avdiju i Zahu.
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 22 maj 2014, 23:25

ZahaKING je napisao/la:Avdija je taraba, ali Zahirović je bio sasvim korektan, ne znam što pričate nebuloze. Jel' se ikako iko požalio tokom kvalifikacija da je zaha bio flop? :)
Dzeko i vjerovatno Spahic. Njih dvojica su jedina dvojica igraca koji bi kod Papeta igrali u prvih 11. Sto se tice Pjanica to je vec pitanje. Cak i ako bi igrali oko 30% za svoj klub i nijedan vise. Zahirovic nije odigrao cak ni tih 30% za svoj klub. To je premalo, da bi mogao igrati standardno u reprezentaciji iz vise razloga.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 22 maj 2014, 23:27, ukupno mijenjano 1 put.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 22 maj 2014, 23:26

Ibricic nije korektne utakmice nikako odigrao reprezentaciji? :facepalm: Sta sve neces procitati.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Homelander, RajvoSA03 i 23 gosta.