FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

PerryFred
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la PerryFred » 22 maj 2014, 21:38

.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 13 mar 2020, 21:18, ukupno mijenjano 1 put.

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 22 maj 2014, 21:49

hilmo je napisao/la:Malo sam danas uspio pogledati ovu utakmicu reprezentacija, i slažem se sa većinom da je Gojko naš najbolji igrač na proljeće i danas je to pokazao. Kao što reče @bordobijeli ne treba ga previše hvaliti jer poznavajući naš mentalitet slava brzo udari u glavu, ali da je doba jeste, i treba nastaviti kvalitetno raditi.
Biće mi jako žao ako ga ne mognemo zadržati još bar jednu sezonu...ne znam da li kod nas u ligi ima neko ko bi ga mogao zamjeniti.

Joj što bi valjalo kada bi kako Stanića mogli dovesti...kako me taj igrač oduševi svaki put kada ga gledam..

A vas dvojica, ako ste toliko silni uhvatite se lopata i put Maglaja, Žepča, Olova pa pomozite narodu tamo a ne ovdje da pišete kojekakve nebuloze, nadam se da će administracija reagovati na ovo..

@vedatore jesi li ovu uspio snimiti, volio bih je opet pogledati?

slika
gdje si ti bio SEFE ovog foruma,kucio tipkao,dok smo u Maglaju,Zivinicama po pola metra mulja,izbacivali,nosili pomoc koju smo organizovali po mjestima gdje rijetko ko ode?prije nego pocnes nesto prozivat raspitaj se malo i uhvati se tastature to ti najbolje ide,al kao i uvijek nisi upucen u nista a pratis FKS

FKS1946
Kontakt:

Post Postao/la FKS1946 » 22 maj 2014, 22:13

Ovako da ti objasnim. Ovaj forum nije za ovakav vid prepucavanja, na ovom forumu se prepucava oko vlastitih klubova, desavanjima u klubu, pojacanjima, igrama, igracima,upravi i po zelji bi bilo da je to na temu tvog kluba, ali hajde nema veze, a ne o navijackim skupinama, koreografijama, bakljama, tucama,okupljanjima i tim fazonima. Imas facebook i tamo se prepirite i prijetite.
M.Delac 2

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 22 maj 2014, 22:24

ljudi neznam koliko mi ovaj baca bombe ali nasi opet pregovarajus a grahovcem koji kao ima ponudu iz inostranstva ali su mu i nasi ponudili dobar ugovor sad nezna ni sam stace ali nasi se nadaju...ali ovo mi malo zvuci i kao bomba ali on kaze nasi ganjaju stanica i kao usli su u neke pregovrekao nasi kazu on je nekada pitar bio ima tu jos te krvi mogao bi se on i preveslati a i nebi zalili pare jer kazu da igra bas na poziciji koja im je najslabija u ekipi...a dali je uopste istina da je nekada bio pitar ja neznam
Samo Sarajevo

OdStruke
Kontakt:

Post Postao/la OdStruke » 22 maj 2014, 22:29

kanarinac je napisao/la:ljudi neznam koliko mi ovaj baca bombe ali nasi opet pregovarajus a grahovcem koji kao ima ponudu iz inostranstva ali su mu i nasi ponudili dobar ugovor sad nezna ni sam stace ali nasi se nadaju...ali ovo mi malo zvuci i kao bomba ali on kaze nasi ganjaju stanica i kao usli su u neke pregovrekao nasi kazu on je nekada pitar bio ima tu jos te krvi mogao bi se on i preveslati a i nebi zalili pare jer kazu da igra bas na poziciji koja im je najslabija u ekipi...a dali je uopste istina da je nekada bio pitar ja neznam
Jest bio i baš zato ne želim da ga vidim kod nas. Pokazao je u zadnjih par derbija koliki je pitar. Prelivoda!

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 22 maj 2014, 22:31

kanarinac je napisao/la:ljudi neznam koliko mi ovaj baca bombe ali nasi opet pregovarajus a grahovcem koji kao ima ponudu iz inostranstva ali su mu i nasi ponudili dobar ugovor sad nezna ni sam stace ali nasi se nadaju...ali ovo mi malo zvuci i kao bomba ali on kaze nasi ganjaju stanica i kao usli su u neke pregovrekao nasi kazu on je nekada pitar bio ima tu jos te krvi mogao bi se on i preveslati a i nebi zalili pare jer kazu da igra bas na poziciji koja im je najslabija u ekipi...a dali je uopste istina da je nekada bio pitar ja neznam
BIO.........ovo provjereno znam i da stana ne ode vani kod vas nece 100%,prije ce zolotic preci nego stana,toliko o tim pricama,ovo za zolotica sam dao kao usporedbu(nemoguci prelazak).......budi pozz
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 22 maj 2014, 22:32

Tatko sutra vjerovatno na sjeveru :cool:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 22 maj 2014, 22:33

Teško će biti dovesti i jednog i drugog. Opet Grahovca bi mogli lakše, ali ako ima finu ponudu iz inostranstva i njega teško.......
Stanić bi nam legao na desnu stranu ko... ali teško, jako teško.

Ne znam jeste li upratili akciju zmajića na početku utakmice koju su kombinovali Cimirot, Zolotić, Stanić i Grahovac ma Barca je mala maca za njih :clap: :clap: :clap:

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 22 maj 2014, 22:34

super je napisao/la:
BIO.........ovo provjereno znam i da stana ne ode vani kod vas nece 100%,prije ce zolotic preci nego stana,toliko o tim pricama,ovo za zolotica sam dao kao usporedbu(nemoguci prelazak).......budi pozz
ja ti govorim sta sam cuo ali ako je vec bio pitar a sada manijak i nije neki pitar bioo kao sto ovaj rece prelivoda a to zoletic jbg po meni on i nema mjesta u ovom sarajevu
Samo Sarajevo

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 22 maj 2014, 22:40

super je napisao/la:
Ja mogu razumjeti da ljudi mijenjaju vjeru,naciju,mjesto prebivalista,ali da tako lako mogu promijeniti klub koji vole. :crazy:

Ako je Stanic stvarno bio zagrizreni Pitar pa postao Manijak onda s tim likom nesto nije u redu.

JosipBukal
Kontakt:

Post Postao/la JosipBukal » 22 maj 2014, 22:40

Stvarno mi je muka od glupih navijčkih priča. Ne mogu zaboraviti kada smo slavili jednu od titula pred vječnom vatrom a jadni huligančići iz mraka udarali djecu i invalide a onda nam još bacili i suzavac pred Grbavicu. To pod hitno treba zaustaviti jer če nekad nekom otiči glava a onda je kasno.

Tarantino
Kontakt:

Post Postao/la Tarantino » 22 maj 2014, 22:44

HzSM je napisao/la:
super je napisao/la:
Ja mogu razumjeti da ljudi mijenjaju vjeru,naciju,mjesto prebivalista,ali da tako lako mogu promijeniti klub koji vole. :crazy:

Ako je Stanic stvarno bio zagrizreni Pitar pa postao Manijak onda s tim likom nesto nije u redu.
pa i vaš privremeni trener uščuplić je bio željovac pa je sad pitar,dešava se kad u nekom od ta naša dva kluba igrači provedu duži period.
ali nema para,sve se rastalilo....

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 22 maj 2014, 22:46

Tarantino je napisao/la:[
pa i vaš privremeni trener uščuplić je bio željovac pa je sad pitar,dešava se kad u nekom od ta naša dva kluba igrači provedu duži period.
To se samo u Sarajevu moze desiti. :lol:

OdStruke
Kontakt:

Post Postao/la OdStruke » 22 maj 2014, 22:47

super je napisao/la:
Ne valja ti priča. Šta to Stana moralista neki pa neće kod nas? Neće jer zna kako bi bio dočekan. Pa izd'o je svoj matični klub, što ne bi vas? Svojevremeno je Pelak bio šikaniran i bilo mi ga je žao, ali takvi su sami sebi krivi.

Tarantino
Kontakt:

Post Postao/la Tarantino » 22 maj 2014, 22:48

ko zna šta oni osjećaju privatno,meni je najvažnije da se stana profesionalno i srčano ponaša na terenu i daje sve od sebe,za mene je to dovoljno pa taman u duši bio najveći pitar.
ali nema para,sve se rastalilo....

Armala
Kontakt:

Post Postao/la Armala » 22 maj 2014, 22:49

JosipBukal je napisao/la:Stvarno mi je muka od glupih navijčkih priča. Ne mogu zaboraviti kada smo slavili jednu od titula pred vječnom vatrom a jadni huligančići iz mraka udarali djecu i invalide a onda nam još bacili i suzavac pred Grbavicu. To pod hitno treba zaustaviti jer če nekad nekom otiči glava a onda je kasno.
Cuj udarali djecu i invalide pa je GESTAPO :lol:

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 22 maj 2014, 22:50

Tarantino je napisao/la:ko zna šta oni osjećaju privatno,meni je najvažnije da se stana profesionalno i srčano ponaša na terenu i daje sve od sebe,za mene je to dovoljno pa taman u duši bio najveći pitar.
To je svakako najbitnije,za svaki klub i za svakog igraca. :thumbup:

Najvaznije je biti profesionalac i ne zaigrati nikada za gradskog rivala. :mrgreen:

OdStruke
Kontakt:

Post Postao/la OdStruke » 22 maj 2014, 22:54

JosipBukal je napisao/la:Stvarno mi je muka od glupih navijčkih priča. Ne mogu zaboraviti kada smo slavili jednu od titula pred vječnom vatrom a jadni huligančići iz mraka udarali djecu i invalide a onda nam još bacili i suzavac pred Grbavicu. To pod hitno treba zaustaviti jer če nekad nekom otiči glava a onda je kasno.
Sva sreća pa su tvoji zlatni i nikad nisu nasrnuli ni na kog. Objektivan si pravo. Ovo je sve otišlo predaleko i tome treba stati u kraj, ali prvo u svoju avliju pogledaj haveru.

JosipBukal
Kontakt:

Post Postao/la JosipBukal » 22 maj 2014, 23:04

OdStruke je napisao/la:
Sva sreća pa su tvoji zlatni i nikad nisu nasrnuli ni na kog. Objektivan si pravo. Ovo je sve otišlo predaleko i tome treba stati u kraj, ali prvo u svoju avliju pogledaj haveru.

Dobro ajd možda si u pravu da treba prvo pogledat u svoju avliju ali najgore od svega je govoriti kako su svi isti i na taj način u stvari podržavati huligane jer sve što sam napisao je istina i to svi znamo. Još malo pa se van Grbavice neče moći ni plava majca obuči da te ne bi neki pobješnjeli huligan napao bez obzira što se zna da Željo ima više navijača u Sarajevu.

mstar
Kontakt:

Post Postao/la mstar » 22 maj 2014, 23:06

slika

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, fks74, Fudo, Hajdeee, JuricaSpindl, mosarajvosa83, Oerde, pierce, Proximic, THEC i 109 gostiju.