Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Sutra imaju slobodan dan. Ako ne bude pretjerivali, nema problema.Head je napisao/la:Dzeko sa Ibricicem i jos nekim likom veceras festuje umjesto da je u hotelu..
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
ma nema qrac..sinoc na Jani veceras vani opet a pripreme pocele.Ocito u svojim glavama rijesili da idu u Brazil rekreativno.Sramota sto su u klubovima misevi a kad dodju u Sarajevo ne izlaze iz kafana...Cartman je napisao/la:Sutra imaju slobodan dan. Ako ne bude pretjerivali, nema problema.Head je napisao/la:Dzeko sa Ibricicem i jos nekim likom veceras festuje umjesto da je u hotelu..
1946
- sagitarius
- Kontakt:
Zato se i nisu htjeli pripremati u Zenici..Head je napisao/la:ma nema qrac..sinoc na Jani veceras vani opet a pripreme pocele.Ocito u svojim glavama rijesili da idu u Brazil rekreativno.Sramota sto su u klubovima misevi a kad dodju u Sarajevo ne izlaze iz kafana...Cartman je napisao/la:Sutra imaju slobodan dan. Ako ne bude pretjerivali, nema problema.Head je napisao/la:Dzeko sa Ibricicem i jos nekim likom veceras festuje umjesto da je u hotelu..
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Nisam zloban niti bilo sta..al mislim da je svima jasno sto je Susic primoran od strane pojedinih da odradi pripreme u rajvosa..fol da bude na usluzi novinarima..ma hoce da se igraci provode..
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Ostari i on jbg, 22:00h max.legenda reala je napisao/la: šteta što je Virtu lego ranije pa ovo nije vidio

Ja jedva cekam ove pripremne meceve 

kad ih mladi mlatnu po usima 

Solidarišem se sa reprezentativcima, u krevetu do 23hmandraX je napisao/la:Ostari i on jbg, 22:00h max.legenda reala je napisao/la: šteta što je Virtu lego ranije pa ovo nije vidio

Momci moraju izaći, sve je dobro dok ne pretjeraju, mislim da su oni svjesniji od nas šta smiju a šta ne.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nikome se ne bi svidjalo da oni to sad praktikuju skoro svaku noc, da ostaju do kasno ili sta ja znam, ali treba i njih razumjeti. Dzeko godinu dana nije bio u svom rodnom gradu i logicno je da ce izaci sa starim drustvom. Nema tu nista lose, ako je to neki normalan izlazak bez opijanja i nekih gluposti. Garantujem da bi svi mi isto uradili da smo na njegovom mjestu. I, uostalom, sacekajmo prvenstvo, da vidimo da li ce nas ovo kostati losih rezultata, pa cemo onda osuti drvlje i kamenje na sve njih. 

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
ocigledno niko od ovih sto pisu nije bio na vidikovcu... Pijes kafu, pogled na grad, uzivas, u 11 h razlaz 

ja bi bio gori od adriana da imam džekine parekobe24 je napisao/la:Garantujem da bi svi mi isto uradili da smo na njegovom mjestu.

FORZA MARŠAL !!!
ne bi curama kupov'o poklone na siranu nego u londonuhodža je napisao/la:ja bi bio gori od adriana da imam džekine parekobe24 je napisao/la:Garantujem da bi svi mi isto uradili da smo na njegovom mjestu.

Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
ocm, na jamajku bi je odveo i rek'o proberi koju ćeš majcu
a ovi dižu frku zbog dernečenja po bosni..pih

FORZA MARŠAL !!!
odveo bi je da se slika pored kipa onog Boba Marleya, a ne da ti neko u fotošopu riktahodža je napisao/la:ocm, na jamajku bi je odveo i rek'o proberi koju ćeš majcu![]()
![]()
![]()

Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
-
- Kontakt:
Pa jel stid Dzeku i Spahica sto svi ostali igraci dolaze u busu u Gradacac kako i dolikuje profesionalnoj ekipi a ova gospoda dolazi s BMW-om i mislim da ga vozi Amir Spahic. Pa jel vas stid?? Dokad cete toliki šabani bit i kurcit se kad dodjete na pripreme?? Pa ovo je smijesno ba. Zavrsava utakmica i taj isti BMW dolazi do ulaza u stadion i vuce gospodu na neko sijelo bezbeli, nece u hotel garant.
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Sad ce neko reci nek se qurce al ovo je nigdje veze.jasko_juve je napisao/la:Pa jel stid Dzeku i Spahica sto svi ostali igraci dolaze u busu u Gradacac kako i dolikuje profesionalnoj ekipi a ova gospoda dolazi s BMW-om i mislim da ga vozi Amir Spahic. Pa jel vas stid?? Dokad cete toliki šabani bit i kurcit se kad dodjete na pripreme?? Pa ovo je smijesno ba. Zavrsava utakmica i taj isti BMW dolazi do ulaza u stadion i vuce gospodu na neko sijelo bezbeli, nece u hotel garant.
1946
Samo neka Dzekson odigra odlicne partije kada bude najvaznije Argentina, Nigerija. I sve te sitne greskice i greske biti ce zaboravjene. On bi trebao da bude taj igraca koji ce prelomiti najvaznije utakmice. Ako bude dobijao dovoljan broj upotrebljivih lopti.
Mozda nisi znao da su Dzeko, Spahic i Misimovic, zajedno sa predsjednikom saveza obisli Maglaj. Zato su i dosli u Dzipovima.jasko_juve je napisao/la:Pa jel stid Dzeku i Spahica sto svi ostali igraci dolaze u busu u Gradacac kako i dolikuje profesionalnoj ekipi a ova gospoda dolazi s BMW-om i mislim da ga vozi Amir Spahic. Pa jel vas stid?? Dokad cete toliki šabani bit i kurcit se kad dodjete na pripreme?? Pa ovo je smijesno ba. Zavrsava utakmica i taj isti BMW dolazi do ulaza u stadion i vuce gospodu na neko sijelo bezbeli, nece u hotel garant.

Amir Spahić, Džekina vjerna sjenka.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.