Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Susicu .. dobro odradjeno sa Besicem u 5 do 12. Sada samo utrpaj Stanica i to je to !!!!!!! Momak puca od snage , brz , izdrzljiv , zna s loptom, igra u obadva pravca. Ne postoji nijedan parametar koj semoze uzeti kao argument protiv njega.
Nema cekanja.
Nema cekanja.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Goalgetter je napisao/la:
Golman Nigerije: Mozemo biti prvi u grupi
Pape: Bitch please

Ima li neko stream za BHT1, da gledamo taj intervju sa Murinjom.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
izvoli druzeVirtu4l je napisao/la:Ima li neko stream za BHT1, da gledamo taj intervju sa Murinjom.
netraja.net/2013/06/bht_10.html
Neće mi taj, kao nemam neki plugin za njega a ne piše koji mi treba. Da nije Veetle?DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:izvoli druze
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Evo, druže, ovaj http://www.bhrt.ba/bht1-uzivo/" onclick="window.open(this.href);return false;Virtu4l je napisao/la:Neće mi taj, kao nemam neki plugin za njega a ne piše koji mi treba. Da nije Veetle?DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:izvoli druze

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Odmah je ova voditeljica postala omrazena kod pojedinih forumasa jer je pocela sa "Večeras razgovaramo sa najboljim selektorom koji je ikad vodio našu repku"

P.s.Zahtjev moderaciji da uvedu smajli :SvesamSAFETE:

P.s.Zahtjev moderaciji da uvedu smajli :SvesamSAFETE:
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
nije veetle. VLC player se zove.Virtu4l je napisao/la:Neće mi taj, kao nemam neki plugin za njega a ne piše koji mi treba. Da nije Veetle?DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:izvoli druze
Imas ovdje
http://www.videolan.org/vlc/index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: DzemoVoliMarmeladu, dana/u 22 maj 2014, 22:15, ukupno mijenjano 1 put.
Hvala i tebi, ali taj je samo za posjetioce iz BiH 
EDIT: Hvala Džemo, instaliram VLC, ali kako je krenulo stići ću na odjavnu špicu.

EDIT: Hvala Džemo, instaliram VLC, ali kako je krenulo stići ću na odjavnu špicu.
Zadnja izmjena: Virtu4l, dana/u 22 maj 2014, 22:15, ukupno mijenjano 1 put.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
" Sto se tice Tina , ja MOZDA nisam objektivan pri slanju poziva doticnom " ???
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ko jos moze potrosit sat vremena na intervju u kojem ce biti iznesena hrpa gluposti. Papetovi intervjui su u rangu pinkovih reality emisija.
Sanela Prasovic Gadzo i Safet Susic, pa puskom me ne bi mogli natjerat da to gledam
Sanela Prasovic Gadzo i Safet Susic, pa puskom me ne bi mogli natjerat da to gledam

- donniedarko
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem da je javno priznao svoj nepotizam

Treabao si ovo cuti drug . Sta covjek rece u vezi TInaMozambik je napisao/la:Ko jos moze potrosit sat vremena na intervju u kojem ce biti iznesena hrpa gluposti. Papetovi intervjui su u rangu pinkovih reality emisija.

To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
kakav kralj 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Eto, najbolji dio sam već propustio. Sanela je jedna od nas!Sheyi je napisao/la:Odmah je ova voditeljica postala omrazena kod pojedinih forumasa jer je pocela sa "Večeras razgovaramo sa najboljim selektorom koji je ikad vodio našu repku"![]()
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Vidi se da je Susic dobar covjek...samo eto ponekad ima nekakve ispade..sve u svemu treba ga pustiti nek radi svoj posao...ne moze se svakom ugoditi
-
- Kontakt:
moguce da si upravu ,ja hajrovica nesto puno nisam ni gledao ono sto vidim glavna mu je odlika šut ima baš dobru ljevicu al nisam siguran da je i on igrac koji moze 90 min protiv argentine trkacki izdrzati .a viscu sam i prije gledao i u zelji i uvijek mi je se svidjao narocito me odusevio protiv argentine brzinom, okretan,zatvarao svoju stranu a bio i opasan naprijed .vjerovatno si upravu da ce hajrovic biti prije njeg al eto ovo je moje misljenje.Ajax je napisao/la:Hajrovic je bolji od Visce. ( mada je Visca danes bio igrac utakmice ). Ima mnogo jaci sut i bolji centarsut. Brzi su obojica. A Lulic je bez konkurencije. Znaci Hajrovic bi trebao da bude ispred Visce. Visca je odlicna zamjena sa klupe za zadnjih 20,30 min. Ili ako se neki igrac povrjedi. Pa da uskoci umjesto njega.bordobijeli je napisao/la:ove dvije formacije su sasvim ok i vjerovatno ce nesto slicno ili isto i pape izvesti .moje neko misljenje da bi tu negdje i Višća mogao dobiti priliku ,bio je medju boljim u onom prijateljkom mecu s Argentinom,jak je u igri prema nazad a moze dosta uraditi i naprijed .a i nekako je omalen kao i argentinci mislim da bi im mogao dobro parirati
To je vec davno izjavio. Samo je sada ponovio, sto jos jednom dokazuje koliko je samo drzak. Covjek bez obraza.jasko_juve je napisao/la:" Sto se tice Tina , ja MOZDA nisam objektivan pri slanju poziva doticnom " ???
A tu novinarku treba uhapsit za tu izjavu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- JackTheStripper
- Kontakt:
Sanela je milfaca samo takva. Sta bi joj sve radio...
Oprasio bih je.
A virtual, calcio, elegant i njima slicni bi da ih oplodi Safet.

A virtual, calcio, elegant i njima slicni bi da ih oplodi Safet.

Zadnja izmjena: JackTheStripper, dana/u 22 maj 2014, 22:35, ukupno mijenjano 1 put.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
Joj Saje kralja.
Kaze Safet kad vec necete da budem skroman koga god da su stavili da me cuva tu utakmicu ne bi mi mog'o nista.Radio sam sta sam htio.(komentar na utakmicu kad je Argentincima zabio 3 komada
)

Kaze Safet kad vec necete da budem skroman koga god da su stavili da me cuva tu utakmicu ne bi mi mog'o nista.Radio sam sta sam htio.(komentar na utakmicu kad je Argentincima zabio 3 komada

Zadnja izmjena: Head, dana/u 22 maj 2014, 22:23, ukupno mijenjano 1 put.
1946
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 4 gosta.