Ako ne znas cemu sluzi forum, pitaj googlaGorki je napisao/la:Ne znam samo što te toliko zanima Sloboda?I da se borimo za opstanak ili za prvo mjesto jel treba ti nama da govoriš kako i šta misliš o svemu tome?Svašta

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ako ne znas cemu sluzi forum, pitaj googlaGorki je napisao/la:Ne znam samo što te toliko zanima Sloboda?I da se borimo za opstanak ili za prvo mjesto jel treba ti nama da govoriš kako i šta misliš o svemu tome?Svašta
Hamzabegović je po meni jedan od najboljih golmana trenutno u BiH.Samo njegov karakter neće ga dovesti daleko.Nešto čitam da je novi golman Veleža?? Jel istina to??Bihac96 je napisao/la: Da je Sloboda u PL Mehidic bi igrao sigurno za mladu repku decko je prejak igrac.Ima u ovoj ligi jos igraca koji bi mogli igrat za repku ali problem sto je druga liga,i cudi me da je Tiric dobio poziv.Iz Jedinstva bi mali Nuspahic komotno mogao igrat za U-21,Hamzabegovic bi bio clan A-repke da igra samo u PL,pa cak i vas Hadzic.Mada nije tema,ali kad si vec spomenuo Mehidica da se nadovezem
oko 1 500 KM bi bio prosjek za službene osobe po jednoj utakmici,zavisi odakle suintercontinental je napisao/la:Zna li neko tačno koliko koštaju sudije u Prvoj ligi FBIH???Ali posebno koliko glavni sudija,koliko pomoćni,koliko delegat i kontrolor????
nemamo sta pametno i argumentovano rec...hajd sad urbani londonac razligu a patetiku ostavi za temu o selji..tu do mile volje mozete n.ap.r.d.j.e.v.a.t o velicini a vec u julu ce vas neka poluamaterska ekipa u predkolku predkola raskovat i rastavit na proste faktore...zatoBIHfAnatiC86 je napisao/la:tipicno za tebe i tebi slicne, nemate nikad nista argumentovano reci, nego seljacki komentari i primitivizam, vrijedjanje drugih forumasa dok moderatori bacaju *rkicu...staragarda je napisao/la:koga ba boli k.u.r.a.c za tvojim misljenjemBIHfAnatiC86 je napisao/la:na ovom forumu balavurdije ko u prici i jel' neko rekao nesto protiv slobode, to je odmah neki provokator iz bihaca, pa taman ne bio...
usli ste u ligu zahvaljujuci parama, jer se drugacije iz ove lige ne ide, a sad kad nam dodjete u PL cete vidjeti koji su vam stvarni dometi, po meni borba za ostanak.......gas
Druze gdje si to procitao ili cuo da je Hamzabegovic na meti Rodjenihintercontinental je napisao/la:Hamzabegović je po meni jedan od najboljih golmana trenutno u BiH.Samo njegov karakter neće ga dovesti daleko.Nešto čitam da je novi golman Veleža?? Jel istina to??Bihac96 je napisao/la: Da je Sloboda u PL Mehidic bi igrao sigurno za mladu repku decko je prejak igrac.Ima u ovoj ligi jos igraca koji bi mogli igrat za repku ali problem sto je druga liga,i cudi me da je Tiric dobio poziv.Iz Jedinstva bi mali Nuspahic komotno mogao igrat za U-21,Hamzabegovic bi bio clan A-repke da igra samo u PL,pa cak i vas Hadzic.Mada nije tema,ali kad si vec spomenuo Mehidica da se nadovezem
Ipak moja greška,vijest stara ima 2 godine...Piše da je bio moguća zamjena Banddoviću kad je ovaj odlazio...NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Druze gdje si to procitao ili cuo da je Hamzabegovic na meti Rodjenihintercontinental je napisao/la:Hamzabegović je po meni jedan od najboljih golmana trenutno u BiH.Samo njegov karakter neće ga dovesti daleko.Nešto čitam da je novi golman Veleža?? Jel istina to??Bihac96 je napisao/la: Da je Sloboda u PL Mehidic bi igrao sigurno za mladu repku decko je prejak igrac.Ima u ovoj ligi jos igraca koji bi mogli igrat za repku ali problem sto je druga liga,i cudi me da je Tiric dobio poziv.Iz Jedinstva bi mali Nuspahic komotno mogao igrat za U-21,Hamzabegovic bi bio clan A-repke da igra samo u PL,pa cak i vas Hadzic.Mada nije tema,ali kad si vec spomenuo Mehidica da se nadovezem
Koje si ti dosadan lik u pm..de sjasi ili ga uzjasi **** te sunce koji si napor od lika..hajde ba razguli ne zanima nas tvoje mišljenje hajde razguliBIHfAnatiC86 je napisao/la:na ovom forumu balavurdije ko u prici i jel' neko rekao nesto protiv slobode, to je odmah neki provokator iz bihaca, pa taman ne bio...
usli ste u ligu zahvaljujuci parama, jer se drugacije iz ove lige ne ide, a sad kad nam dodjete u PL cete vidjeti koji su vam stvarni dometi, po meni borba za ostanak...
iz Ši Selaintercontinental je napisao/la:Odakle je Mehidić,je li iz Tuzle ili iz okoline Tuzle??
Tačno, mogla bi vam Iskra uzet tri boda sutraChinaglia je napisao/la:nemoj živ bio, sačekajmo tri kola, onda ćemo slaviti
Trenutno korisnika/ca: prisonbreak i 8 gostiju.