Sejad odmah poslusao Papeta i ode za Turkiye

Fener ili Besiktas?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
hoće da nam s.ebu reprezentaciju pokupovase nam sve jos sad DZeku i Salihagu da poklopeCartman je napisao/la:Ubise nas braca.
drummer je napisao/la:Sejo ce karijeru zavrsiti u Hofenheimu gdje je vec sad legenda.
Odbio Bayern 2009 a sad da ide u Tursku.Smijesno.
Pjanić definitivno najviše... Sejo se još malo lovisigurnoable je napisao/la:Je li neko primjetio kako je Salihovic napredovao sto se tice Bosanskog jezika. Kad se sjetim prijasnjeg intervju a jedva si ga mogao razumijeti. Pjanic isto mozda cak i najvise od njih svih. Jos cekamo naseg momciluka Kolasinca.![]()
![]()
![]()
Nije nikad ni znao s loptom nesto, osim slobodnjake pucat.LenBias je napisao/la:najgori igrac prvog poluvremena, bez ikakve dvojbe, izgubljen u vremenu i prostoru je bio
Sejo apsolutno ima mjesta u veznom redu. Puno korisniji od Medunjaninu za ovu ekipu. Momak trci i bori se, a i njegovi slobodni mogu bit odlucujuci.bodi123 je napisao/la:Nije nikad ni znao s loptom nesto, osim slobodnjake pucat.LenBias je napisao/la:najgori igrac prvog poluvremena, bez ikakve dvojbe, izgubljen u vremenu i prostoru je bio
Zao mi je ali na SP mu je klupa
bodi123 je napisao/la:Nama protiv Argentine ne treba neko da leti na sredini pored Besica jos ko muha bez glave, kao sto Sejo nekada zna, on je lijevi bek i tu mora traziti svoje mjesto, a Medunjanin nam itekako moze pomoci jer je momak hladne i stabilne glave i ima puno precizniji pas od Seje, sto moze biti od velike vaznosti na sredini terena u paru sa trkacem Besicem i Pjanketom, tako da mislim da je Medunjanin mnogo korisniji.
+1bodi123 je napisao/la:Nama protiv Argentine ne treba neko da leti na sredini pored Besica jos ko muha bez glave, kao sto Sejo nekada zna, on je lijevi bek i tu mora traziti svoje mjesto, a Medunjanin nam itekako moze pomoci jer je momak hladne i stabilne glave i ima puno precizniji pas od Seje, sto moze biti od velike vaznosti na sredini terena u paru sa trkacem Besicem i Pjanketom, tako da mislim da je Medunjanin mnogo korisniji.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], Dinhooo, Fudbalbr1, kakarut, L-Train, ovisnik, Proximic, s4mke, sagitarius i 90 gostiju.