NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

BABADZO
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la BABADZO » 21 maj 2014, 01:08

Joj dijaspore udruzenih snagama,sad jedno ozbiljno pitanje jel ima neko ko stvarno prati nfl il su ovdje svi fanboyi patsa i bearsa ??

Rodman
Kontakt:

Post Postao/la Rodman » 21 maj 2014, 01:17

:rol: :rol: :rol:

ps: @rio, de bgti neku novu anketu, tipa ko osvaja diviziju ili tako nešto. Počni sa NFC Sjever. ;)
Zadnja izmjena: Rodman, dana/u 21 maj 2014, 01:51, ukupno mijenjano 1 put.
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic

- FK Sarajevo

BOSANSKA KRAJINA !

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 21 maj 2014, 01:42

Kakav lik kako se promjenio dolaskom u Bearse...kakva spika o bi rekao da ce ovako razmisljati..pogledat video obavezno

http://espn.go.com/chicago/nfl/story/_/ ... ernal+-via" onclick="window.open(this.href);return false;
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 22 maj 2014, 19:58

BABADZO je napisao/la:Joj dijaspore udruzenih snagama,sad jedno ozbiljno pitanje jel ima neko ko stvarno prati nfl il su ovdje svi fanboyi patsa i bearsa ??
neka, stipu ih, zabavno je ovdje pravo kad počne sezona :mrgreen:
tu i tamo pretjeraju ali može se čovjek barem slatko nasmijat' :mrgreen: :mrgreen:

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 22 maj 2014, 20:02

NYG fan, mislim da nas ima jos troica :D
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 maj 2014, 05:56

jestamaji je napisao/la:
BABADZO je napisao/la:Joj dijaspore udruzenih snagama,sad jedno ozbiljno pitanje jel ima neko ko stvarno prati nfl il su ovdje svi fanboyi patsa i bearsa ??
tu i tamo pretjeraju ali može se čovjek barem slatko nasmijat' :mrgreen: :mrgreen:
Pa sta je to smjesno? Smjesno je da lik ubraja dva recivera prije Marshalla koji su imali tek jednu dkbru godinu i uz to kao da je Marshall imo nesto losiju od njih? Imao je manje yardi jer je imao Jeffereya pa imamo i Benneta i Fortea tako da se trebalo raspodjelit ali 12 TD i preko 1300 yardi i j3dini uz Megatrona koji ima preko 1000 yaardi u zadnjih 7 godina od aktivnih recivera ..i bas je ivaj lik smjesan upravo taj sto spomenu nesto dijasporce ..pa hajde barem mi vamo imamo vise mogucnosti da pratimo te americke sportove
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 23 maj 2014, 08:06

Go, dijaspora go! :bih:

Otkako je rio postao moderator (naravno, mojom zaslugom :rol: ) ne mozes se vise ni na koga ni okomiti, malo uvrijediti, ismijati, odmah brise post.

Isti si Roger Goodell, No Fun Forum pravis.
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 23 maj 2014, 11:22

The Patriots continue to do their homework on the veterans in the free agent pool, as today, they brought in former Giants cornerback Terrell Thomas for a workout, several outlets have reported.
Umjesto da dovodi TE-ove i eventualno SS-ove (jedine dvije pozicije koje u timu skripe), on dovodi CB-a iako ih imamo na bacanje...

Stvarno onaj ko skonta BB-a je pravi genije.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 23 maj 2014, 11:45

randy_moss je napisao/la:Go, dijaspora go! :bih:

Otkako je rio postao moderator (naravno, mojom zaslugom :rol: ) ne mozes se vise ni na koga ni okomiti, malo uvrijediti, ismijati, odmah brise post.

e da nam nije tebe ... :mrgreen:

nego ideš li na evropsko prvenstvo u američkom fudbalu, to je kod tebe u komšiluku :mrgreen:

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 23 maj 2014, 11:50

Najgora moguca anketa :P
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

BABADZO
Kontakt:

Post Postao/la BABADZO » 23 maj 2014, 13:04

SaltCityAttack je napisao/la:
jestamaji je napisao/la:
Pa sta je to smjesno? Smjesno je da lik ubraja dva recivera prije Marshalla koji su imali tek jednu dkbru godinu i uz to kao da je Marshall imo nesto losiju od njih? Imao je manje yardi jer je imao Jeffereya pa imamo i Benneta i Fortea tako da se trebalo raspodjelit ali 12 TD i preko 1300 yardi i j3dini uz Megatrona koji ima preko 1000 yaardi u zadnjih 7 godina od aktivnih recivera ..i bas je ivaj lik smjesan upravo taj sto spomenu nesto dijasporce ..pa hajde barem mi vamo imamo vise mogucnosti da pratimo te americke sportove
i kod nas u Bosni se prenose utakmice :shh:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 maj 2014, 21:36

Jest prenese se koliko utakmica? Za ostalo se jagmis da nsdjes link ubi se...mi barem ovdje imamo vece mogucnosti za praćenjem ..barem ponekad mozemo i na tekmu otici ili se susresti sa nekim koji sigurno poznaje ovaj sport od me e i od tebe i svih ostalih..dobro malo mi je glupo o tome pisat ispada da sam neki expert zato sto sam ovdje a ustvari nisam ali ti si ovdje dosao predstavio se nekakav sveznalica ono nesto zna nigdje veze
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 23 maj 2014, 22:41

meni više bode oči to što je većina duboko ubjedjena da se dobro razumije u taj sport :D

ali nije puno drugačije ni sa fudbalon, košarkom ...... bitno je da se gleda i uživa .... još da nije po noći.... :D :)

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 24 maj 2014, 09:09

jestamaji je napisao/la:
randy_moss je napisao/la:Go, dijaspora go! :bih:

e da nam nije tebe ... :mrgreen:

nego ideš li na evropsko prvenstvo u američkom fudbalu, to je kod tebe u komšiluku :mrgreen:
VIP lozu zauzeo. :mrgreen:

Upisan u historiju ove, nasiroko poznate, miroljubive, tolerantne teme kao prvi banovani. :lol:

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 24 maj 2014, 13:52

amerosm je napisao/la:
The Patriots continue to do their homework on the veterans in the free agent pool, as today, they brought in former Giants cornerback Terrell Thomas for a workout, several outlets have reported.
Umjesto da dovodi TE-ove i eventualno SS-ove (jedine dvije pozicije koje u timu skripe), on dovodi CB-a iako ih imamo na bacanje...

Stvarno onaj ko skonta BB-a je pravi genije.
Dovest ce ih poslije 1. juna, kako se ne bi racunali za compensatory draft pickove naredne sezone.

BABADZO
Kontakt:

Post Postao/la BABADZO » 24 maj 2014, 14:16

SaltCityAttack je napisao/la:Jest prenese se koliko utakmica? Za ostalo se jagmis da nsdjes link ubi se...mi barem ovdje imamo vece mogucnosti za praćenjem ..barem ponekad mozemo i na tekmu otici ili se susresti sa nekim koji sigurno poznaje ovaj sport od me e i od tebe i svih ostalih..dobro malo mi je glupo o tome pisat ispada da sam neki expert zato sto sam ovdje a ustvari nisam ali ti si ovdje dosao predstavio se nekakav sveznalica ono nesto zna nigdje veze
Dajem glavu da sam odgledao vise utakmica od tebe prosle sezone,sta ti imas imas priccati i footballu dok nisi otiso u USA nisi znao sta je to..

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 24 maj 2014, 16:37

nemojte se zajeb.avati momci, banovaće vas rio, pitajte randiy-a :mrgreen:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 maj 2014, 18:19

BABADZO je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:Jest prenese se koliko utakmica? Za ostalo se jagmis da nsdjes link ubi se...mi barem ovdje imamo vece mogucnosti za praćenjem ..barem ponekad mozemo i na tekmu otici ili se susresti sa nekim koji sigurno poznaje ovaj sport od me e i od tebe i svih ostalih..dobro malo mi je glupo o tome pisat ispada da sam neki expert zato sto sam ovdje a ustvari nisam ali ti si ovdje dosao predstavio se nekakav sveznalica ono nesto zna nigdje veze
Dajem glavu da sam odgledao vise utakmica od tebe prosle sezone,sta ti imas imas priccati i footballu dok nisi otiso u USA nisi znao sta je to..
Hahaha a ti si gledao? Placem nema dalje ..ono nesto gledalo bjezi ba nemoj se provaljivat vise covjece ...vidis da do sad takvog nismo imali na ovom djelu foruma...jednostavno svi su prepoznali.da veze nemas o ovom sportu pa koliko god ga ti pratuo u sto sumnjam da jesi
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 25 maj 2014, 00:13

Ambiciozan ulazak mladog Babsona, drugim post na temi vrijedja mene, kaci se s @amerom, i to bi ti covjek i mogao oprostiti, ali sto si nam u Mede dirao... :nene:

Rodman
Kontakt:

Post Postao/la Rodman » 25 maj 2014, 00:58

Nek se jave izdajice :kafa:
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic

- FK Sarajevo

BOSANSKA KRAJINA !

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.