Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ti izgleda nisi gledao Avdiju protiv Intera.Cartman je napisao/la:Niko normalan ne moze rec da je Avdija bolji od Stanica.
pa pola Nigerije sto ce sa nama igrati ima unucad jbteterabajt je napisao/la:Kao onaj sedamnaestgodisnjak sto je dosao u LazioArmala je napisao/la:Stanic 24 godine a igra za U-21
majke mi sad dumam o tome : koliko je mogao napredovat da je bio svo ovo vrijeme sa repkom hehkimbo je napisao/la:Potvrdjiva se ono sto smo znali koja je nepravda ucninjena Besicu zadnje dvije godine i njemu i repci. Decko odskace iako igra sa pola snage. A Med postao gori od Misketa radius kretanja 5 metara a davi loptu. Vidi se kako Salihovic ima problema sa brzinom ... pretrcavaju ga ovi mladici prelako a sta bi tek bilo protiv Argentine
Kako ne kontaš sta sam ti rekao?soccerfan je napisao/la:Batko bilo koji od ove trojice da se povrijedi, meni iskreno nebi nedostajali. Ne kontam te.![]()
![]()
BadrHari je napisao/la:Besic od nasih najbolji, od njihovih Gojkovic
Batko je napisao/la:Sent from my Home using fingers
legenda reala je napisao/la:Znači poslati Avdiju,Tina i Hadžića kući, a u Brazil povesti Stanića i malog Zolu, bar je zadnji vezni
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.