Kakav ba Pereyra

Ako se nastavi trend kupovanja polovnjaka iz Udinesea,Atalante i sl. mi nemozemo ocekivat neki dobar rezultat u evropi,vec nadat se da sto prije ispadnemo,pa se maksimalno fokusiramo na skudeto

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
PIRLO89 je napisao/la:Pereyra je nas novi igrac.
Sissoko je napisao/la:On je za širine i mlad je igrač, mozda cu izazvat zestoke rekacije al on nista nije slabiji od Marchisia, ako cemo realno.
bravo,,svaka cast za komentar,,ljudi ovdje lupaju a veze nemaju o ovom igracu,,,,prosle sezone smo ga htjeli kupiti,,to dobro znam,,ali je propalo,,nadam se da ce ove doci,,,gledao sam ga vise puta,,,a pogledajte vi koji trolate,,a neznate nista o njemu,,zadnju tekmu protiv samdorije i njegov prodor sa skoro pola terene i asistenciju za Di Natalea,,,sve ce vam biti jasno,,za mene duplo bolji od markisia, jer se netrebamo lagati,,markisiso nije ni blizu onaj stari,,niti ce biti,,u to sam siguranSissoko je napisao/la:On je za širine i mlad je igrač, mozda cu izazvat zestoke rekacije al on nista nije slabiji od Marchisia, ako cemo realno.
Ne znam sta podrazumjevas pod europski Juve? Ako ocekujes da osvojimo LP naredne sezone bez potrebe se onda sikiras oko merkata jer mi to ne mozemo uradit, sem ako nam se posloze mnoge stvari.Juve a niti jedan drugi ITA klub nema te pare za taj europski rezultat. Mislis da bi mi kupovali Pereyru i Drogbu,Nania da imamo para i da sa tim parama kreiramo taj Juve za Europu. Nemojte previse ocekivat od Juventusa jer mi nismo u poziciji da dajemo mnogo novca i da kupujemo zvijezde, jbga tako je.Pogba je napisao/la:A Verona otkupila Iturbea. Takav igrač je trebao, mali Keita da ne pričam, ali mi ćemo Pereyru.![]()
Već vidim u kom smjeru mercato ide. A branio sam ih uvijek.
Ovo evropskog Juventusa vidjeti neće, ali ovo im je zadnja šansa svakako.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.