HKK Široki

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

Kevin
Kontakt:

Re: HKK Široki

Post Postao/la Kevin » 18 maj 2014, 22:38

Android je napisao/la:Oko 5000 KM je prikupljeno danas

Sto se tice utakmice...obrana jako losa,uvijek jedan sam igrac ostane na trici,bojim se da je ovo kraj,sanse su minimalne da pobjedimo gore
i ovo je dobro sto su napravili s ovom ekipom..

igokea je pogodila 19 trojki :shock:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 18 maj 2014, 22:47

Kevin je napisao/la:
Android je napisao/la:Oko 5000 KM je prikupljeno danas

Sto se tice utakmice...obrana jako losa,uvijek jedan sam igrac ostane na trici,bojim se da je ovo kraj,sanse su minimalne da pobjedimo gore
i ovo je dobro sto su napravili s ovom ekipom..

igokea je pogodila 19 trojki :shock:
Ma naravno da je dobro,ali eto...steta,imali smo prednost domaceg terena,ali na kraju presudi iskustvo,sirina klupe...
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 20 maj 2014, 14:31

Samo da se podsjetim kako je pisati ovdje.. :D Inace uzimamo Igose gore samo tako.. :cool:
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 21 maj 2014, 23:14

igokei čestitke na naslovu..naša mlada momčad igrala odlično do finala i sad kad je trebalo najvise, najgore smo odigrali..a opet smo egal zavrsnicu igrali..

jones katastrofalan u ovoj finalnoj seriji..i u prošloj je najviše poena dao kad je sve bilo gotovo al realno nemamo mi šta traziti ovdje..to se znalo od početka..sve ovo što se dogodilo je SF..

bojim se da ćemo se teško iz ovog izvuci..para nema i tako i tako, ispali smo iz aba lige..a bh liga ne zanima nikog..

daj boze da se varam, ali nisam optimistican da cemo se izvuc iz ovog..jedinu nadu vidim da se prijavimo na eurochallenge ako mognemo i da nas uzme feal ili tako neka jaka firma pa da gradimo pravu ekipu iduce sezone..

šteta..
svima svaka čast ali ekonomska situacija je losa pa se na sve odrazilo..

aco93
Kontakt:

Post Postao/la aco93 » 22 maj 2014, 11:44

zasto su igraci sirokog otisli prije dodjele pehara? to nije bilo lijepo za vidjeti, pogotovo jer je utakmica bila i humanitarnog karaktera

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 22 maj 2014, 15:06

Očito je momke zabolio ovaj poraz ,veliku su priliku imali...nemate VI sta pricat zadnju titulu Širokog ste isto uradili cak se i potukli pred kraj i srednju prst Komatine itd.Čestitke na tituli iako je sramotna brojka na tribinama

filip13

Post Postao/la filip13 » 22 maj 2014, 19:57

slabo pratim domaću košarku,je li moguće da peršić igra 4 u širokom?

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 22 maj 2014, 20:21

filip13 je napisao/la:slabo pratim domaću košarku,je li moguće da peršić igra 4 u širokom?
je...
imamo jonesa i peršića od starijih, rikić, katić i bilinovac i to je to..ostalo sve balavurdija :D

filip13

Post Postao/la filip13 » 22 maj 2014, 20:25

Kevin je napisao/la:
filip13 je napisao/la:slabo pratim domaću košarku,je li moguće da peršić igra 4 u širokom?
je...
imamo jonesa i peršića od starijih, rikić, katić i bilinovac i to je to..ostalo sve balavurdija :D

čudna situacija baš bila kad sam vidio da čuva jorovića

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 19 jun 2014, 18:41

Dalibor Persic potpisao za Timisoaru

HRHB

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 19 jun 2014, 20:09

Android je napisao/la:Dalibor Persic potpisao za Timisoaru
sretno Dalibore! :thumbup:

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 19 jun 2014, 20:32

Klub je napustio i Opacak,nek im je sretno

Nasi mladi reprezentativci:Mateo Čolak,Marko Prskalo,Dragan Pervan,Jure Soldo,Josip Batinić(HRVATSKA),Dario Drežnjak i Bože Galić(BOSNA I HERCEGOVINA)

HRHB

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 19 jun 2014, 23:41

Android je napisao/la:Klub je napustio i Opacak,nek im je sretno

Nasi mladi reprezentativci:Mateo Čolak,Marko Prskalo,Dragan Pervan,Jure Soldo,Josip Batinić(HRVATSKA),Dario Drežnjak i Bože Galić(BOSNA I HERCEGOVINA)
mislim da opačak neće više igra nikako

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 20 jun 2014, 00:05

Kevin je napisao/la:
Android je napisao/la:Klub je napustio i Opacak,nek im je sretno

mislim da opačak neće više igra nikako
Steta ako je tako,a mogli su ga nasi ostaviti barem jos jednu godinu,treba ce momcima netko sa iskustvom

HRHB

nesto
Kontakt:

Post Postao/la nesto » 20 jun 2014, 07:59

Kevin je napisao/la:
Kevine izgleda da svi prate tvoje savjete po forumima i napuštaju ovu našu ligu, amatersku. Dalibor je to na vrijeme shvatio. Nadam se da si na vrijeme savjetovao i Domagoja da to uradi isto, jer ipak je on sa 17 igrao ABA ligu, a sad će sa 20 amatersku. A ima tu još talenata kojima će veliki korak nazad biti igranje ove amaterske lige. Ništa zlonamjeno nego samo činjenice i savjet. Pozzz

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 20 jun 2014, 08:06

nesto je napisao/la:
Kevin je napisao/la:
Kevine izgleda da svi prate tvoje savjete po forumima i napuštaju ovu našu ligu, amatersku. Dalibor je to na vrijeme shvatio. Nadam se da si na vrijeme savjetovao i Domagoja da to uradi isto, jer ipak je on sa 17 igrao ABA ligu, a sad će sa 20 amatersku. A ima tu još talenata kojima će veliki korak nazad biti igranje ove amaterske lige. Ništa zlonamjeno nego samo činjenice i savjet. Pozzz
:lol:
ne amaterska, polu amaterska :thumbup:

nesto
Kontakt:

Post Postao/la nesto » 20 jun 2014, 08:34

Kevin je napisao/la:
nesto je napisao/la:
Kevin je napisao/la:Dalibor Persic potpisao za Timisoaru
:lol:
ne amaterska, polu amaterska :thumbup:
"polu amaterska" ne postoji :nene: , u stepenovanju postoji samo amaterska, polu-profesionalna i profesionalna, ali ne brini ima vremena naučit ćeš. Tako da je ovo amaterska liga, ali nije bit u nazivu već u kvaliteti, a igrati u nekvalitetnoj ligi će se katastrofalno odraziti na mnogobrojne talente koji se nakon ozbiljnih minuta u ABA ligi sada morati igrati neku amatersku ligu. Tako da im preostaje jedino da traže raskid ugovora i hitno u jače lige jer pitanje je da li će ponovo zaigrati u nekoj jačoj ligi ako sad ne odu, a navika je čudna ....
Sreća je jedino što nisu bili prijavljeni za NBA draft, valjalo bi sad povlačiti prijave .... :lol: što bi bila velika sramota :oops: .

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 20 jun 2014, 08:59

nesto je napisao/la: "polu amaterska" ne postoji :nene: , u stepenovanju postoji samo amaterska, polu-profesionalna i profesionalna, ali ne brini ima vremena naučit ćeš. Tako da je ovo amaterska liga, ali nije bit u nazivu već u kvaliteti, a igrati u nekvalitetnoj ligi će se katastrofalno odraziti na mnogobrojne talente koji se nakon ozbiljnih minuta u ABA ligi sada morati igrati neku amatersku ligu. Tako da im preostaje jedino da traže raskid ugovora i hitno u jače lige jer pitanje je da li će ponovo zaigrati u nekoj jačoj ligi ako sad ne odu, a navika je čudna ....
Sreća je jedino što nisu bili prijavljeni za NBA draft, valjalo bi sad povlačiti prijave .... :lol: što bi bila velika sramota :oops: .
ne znam šta si se svezao..liga je loša do bola i ne znam šta to pokušavaš meni ovdje dokazat..
laprdaš bezveze

nesto
Kontakt:

Post Postao/la nesto » 20 jun 2014, 09:57

Kevin je napisao/la:
nesto je napisao/la: "polu amaterska" ne postoji :nene: , u stepenovanju postoji samo amaterska, polu-profesionalna i profesionalna, ali ne brini ima vremena naučit ćeš. Tako da je ovo amaterska liga, ali nije bit u nazivu već u kvaliteti, a igrati u nekvalitetnoj ligi će se katastrofalno odraziti na mnogobrojne talente koji se nakon ozbiljnih minuta u ABA ligi sada morati igrati neku amatersku ligu. Tako da im preostaje jedino da traže raskid ugovora i hitno u jače lige jer pitanje je da li će ponovo zaigrati u nekoj jačoj ligi ako sad ne odu, a navika je čudna ....
ne znam šta si se svezao..liga je loša do bola i ne znam šta to pokušavaš meni ovdje dokazat..
laprdaš bezveze
Jedini ko laprda si ti jer sam citirao tebe. A to što ne znaš naučit ćeš ....
I nemoj vrijeđati jer ni tebe niko nije, samo sam iznosio činjenice .... :lol:

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 20 jun 2014, 10:05

nesto je napisao/la:
Kevin je napisao/la:
laprdaš bezveze
Jedini ko laprda si ti jer sam citirao tebe. A to što ne znaš naučit ćeš ....
I nemoj vrijeđati jer ni tebe niko nije, samo sam iznosio činjenice .... :lol:
šta si mi citirao aj pogledaj ponovno..citirao si što sam napisao sretno Dalibore (i kazes laprdam tu nesto :damn: ) i onda si se nadovezao na nešto što pokušavaš dokazat, a ni sam ne znaš što.a kao neke činjenice si iznosio :roll: ..laprdati znači pričati gluposti, pa ne vidim po čemu te vrijeđam?

činjenica je da je liga loša do bola..sviđalo se to tebi ili ne..a vidim da si čitao moje postove oko sparsa, drafta mega giga talenata vrabca i buze pa si se nadovezao na temi hkk širokog gdje se to uopće ne spominje..vidim da si očito vezan nešto za spars pa ti zasmetalo, šta ću ti ja..pogledaj i ostale forumaše šta su pisali za to što sam ja napisao..što njih ne citiras :zviz: :wave:

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.