Znam drug idem na tekme sarajevoa vec 10 godina ...Bosniacum Lilium je napisao/la:Desnog beka jos moze igratimacahz je napisao/la:a dje ce igratSarajlijc@ je napisao/la:Ako bude igrao u sredini bit ce dobro.... Fkt jedna cekam, pa da vidi Susic kakvog je dragulja imao, a nije ga pozvao, a ta mu je pozicija najdeficitiranija
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Balavci (znaju svi na koga se ovo odnosi), pravite problem! Neko će popušit! Toliko!
Ovo je prvi put da sam nešto napisao na ovoj temi!
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
Nisu bruda balavci, ekipe su to, ima i starijih, fkt. i ja mislim da ce na nekome kola dobro da se slome, al jbg. spremni smo, pa sta budeAdviser je napisao/la:Balavci (znaju svi na koga se ovo odnosi), pravite problem! Neko će popušit! Toliko!

macahz je napisao/la:Nisu bruda balavci, ekipe su to, ima i starijih, fkt. i ja mislim da ce na nekome kola dobro da se slome, al jbg. spremni smo, pa sta budeAdviser je napisao/la:Balavci (znaju svi na koga se ovo odnosi), pravite problem! Neko će popušit! Toliko!

BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
- storm_raider
- Kontakt:
Gdje je Hordas Doboj?
Imali smo par nesuglasica ovdje na forumu, ali covjeku zelim sve najbolje i nadam se da ga ove poplave nisu pogodile.. Ebesh navijanje i sve kada se ove stvari dese...
Imali smo par nesuglasica ovdje na forumu, ali covjeku zelim sve najbolje i nadam se da ga ove poplave nisu pogodile.. Ebesh navijanje i sve kada se ove stvari dese...
Sport je lijek za tijelo i duh.
storm_raider je napisao/la:Gdje je Hordas Doboj?
Juce se javio, ziv i zdrav

nema potrebe da o ovim stvarima pisete na ovom forumu, i nisu bili balavci i postojao je veliki razlog za sve !!!macahz je napisao/la:Nisu bruda balavci, ekipe su to, ima i starijih, fkt. i ja mislim da ce na nekome kola dobro da se slome, al jbg. spremni smo, pa sta budeAdviser je napisao/la:Balavci (znaju svi na koga se ovo odnosi), pravite problem! Neko će popušit! Toliko!
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Svaka cast storme moj. Imas odg na ppstorm_raider je napisao/la:Gdje je Hordas Doboj?

Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
@Hordas Dobojgio10 je napisao/la:Ako neko zna forumaša @Hordas Doboj, da nam prenese informacije kako je taj momak, kakva je njegova situacija i tako to, maloprije sam se sjetio njega pa baš da pitam ovdje na temi
Drago mi je momčino da si živ i zdrav, i nadam se da će se što prije stabilizovati situacija kod vas, sve najbolje

macahz je napisao/la:Nisu bruda balavci, ekipe su to, ima i starijih, fkt. i ja mislim da ce na nekome kola dobro da se slome, al jbg. spremni smo, pa sta budeAdviser je napisao/la:Balavci (znaju svi na koga se ovo odnosi), pravite problem! Neko će popušit! Toliko!

Ja te volim, volim Željo..
- storm_raider
- Kontakt:
Ma nista drug, drzi se!Hordas Doboj je napisao/la:Svaka cast storme moj. Imas odg na ppstorm_raider je napisao/la:Gdje je Hordas Doboj?
Sport je lijek za tijelo i duh.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Izvinite sarajevski mangupi.Adviser je napisao/la:Balavci (znaju svi na koga se ovo odnosi), pravite problem! Neko će popušit! Toliko!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Kazu da je Vuletu sutra posljednja utakmica u karijeri,i da se oprasta 90 % . 

Sarajevo ljubavi moja.
ne idi Vule
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Opasne prijetnje.mentalitet87 je napisao/la:vidimo se u rp
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Nije mi jasno kako ovoj djeci, dozvoli uopsta da se registruju.
Velik brate grad pa se pomlatite,a ovde neke prijetnje ostavite,i onako nam je dosta losih desavanja u drzavi.
Sto se tice igrackog kadra ,odlazi Vule, Jajalo,Delac,i na tim pozicijama dovesti zamjenu.Treba nam jos jedan napadac te desni bocni.
Treba sacekati da osvojimo kup,pa ce onda neke stvari biti mnogo jasnije.
Velik brate grad pa se pomlatite,a ovde neke prijetnje ostavite,i onako nam je dosta losih desavanja u drzavi.
Sto se tice igrackog kadra ,odlazi Vule, Jajalo,Delac,i na tim pozicijama dovesti zamjenu.Treba nam jos jedan napadac te desni bocni.
Treba sacekati da osvojimo kup,pa ce onda neke stvari biti mnogo jasnije.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 22 maj 2014, 11:55, ukupno mijenjano 1 put.
Problemi sa manijacima, tucemo ih zadnjih par dana...BeSha1992 je napisao/la:macahz je napisao/la:Nisu bruda balavci, ekipe su to, ima i starijih, fkt. i ja mislim da ce na nekome kola dobro da se slome, al jbg. spremni smo, pa sta budeAdviser je napisao/la:Balavci (znaju svi na koga se ovo odnosi), pravite problem! Neko će popušit! Toliko!
Ovo je prvi put da sam nešto napisao na ovoj temi!![]()
-
- Kontakt:
Za pojačanje ...ne brinite. Biče pored Duljevića još 3-ca. . Čujem da svi ostaju a za Dupovca se još ne zna...ima dobru ponudu a izgleda da je i taj klub spreman platiti nama EXTRA OBEŠTEČENJE. Ipak , u vezi njega treba sačekati nekih 20 dana
Trenutno stanje igrackog kadra:
Dosao: Haris Duljevic
Odlazak: Matej Delac, Mato Jajalo, Vule Trivunovic, Anid Travancic (99 %)
Mogucnost prodaje: Amer Dupovac
aS_Roma je napisao/la:Trenutno stanje igrackog kadra:
Vule se oprasta,a ako ode Dupovac to vec nije dobro, jer mijenjamo citavu zadnju liniju.
Veliki nam je hendikep i odlazak Jajala, i njega je nemoguce nadoknaditi.Sto se tice Travancica s'njim se nikad ne zna ,i nije neki hendikep njegov odlazak.
Trenutno korisnika/ca: atomskaNavika, ErosViverosViv, feniksptica, Hajdeee, muhamedhulk, riki46, Sanchez87hz, tajsamja i 76 gostiju.