On je Ibrin drug, nije mojlegenda reala je napisao/la:da nećeš pljuvati druga kapitena

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
On je Ibrin drug, nije mojlegenda reala je napisao/la:da nećeš pljuvati druga kapitena
Šta joj fali?Head je napisao/la:Joj Virtu4l k'o da karinjdas Svetlanu Broz pa branis ovdje ideologiju Tite.
Virtu4l je napisao/la:Šta joj fali?Head je napisao/la:Joj Virtu4l k'o da karinjdas Svetlanu Broz pa branis ovdje ideologiju Tite.
Virtu4l je napisao/la:![]()
![]()
Ova ti je najjača još od 'dođi najdraži'
Jednom Zmaj, uvijek Zmaj.Muslimović kaže da će biti uz ekipu iako nije dio tima koji ima priliku da zlatnim slovima ispiše bh. nogometnu budućnost.
- Sa svima sam u kontaktu. Svakog dana se čujemo, kao da sam s njima u Brazilu. Želim im mnogo sreće, vjerujem u njih i očekujem da me obraduju već u prvoj utakmici protiv Argentine. Neka se i cijeli svijet pripremi za iznenađenje - kazao je Muslimović.
ljiljanVirtu4l je napisao/la:Jednom Zmaj, uvijek Zmaj.Muslimović kaže da će biti uz ekipu iako nije dio tima koji ima priliku da zlatnim slovima ispiše bh. nogometnu budućnost.
- Sa svima sam u kontaktu. Svakog dana se čujemo, kao da sam s njima u Brazilu. Želim im mnogo sreće, vjerujem u njih i očekujem da me obraduju već u prvoj utakmici protiv Argentine. Neka se i cijeli svijet pripremi za iznenađenje - kazao je Muslimović.
Zlatan Alani Muslimovic
4 mins ·
Veceras je cijela ex Juga VATRENA ! Idemo Hrvatskaaaa !
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Dinhooo, Goalgetter, LaMeloBall, MrPink, Sheyi, skoJaa, zikerrz21 i 66 gostiju.