FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ne sekiraj se ti kralju. 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
termin za raju iz drugih gradova vise nego dobar 
p.s. daanas vidjen Ivan Sesar u klubu, da li to sta znaci, vidjet cemo...

p.s. daanas vidjen Ivan Sesar u klubu, da li to sta znaci, vidjet cemo...
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
-
- Kontakt:
Dobar je Ivan, 24 godine a pun iskustva. Samo da zna pogledati prema golu igrao bi u reprezentaciji odavno
Bil' ja mog'o 'vako k'o navijač Čelika u petak doći na tekmu, istok ili zapad..
#samoČelik
ja mislim da mozes, nece niko gledati LK, k'o ovi vasi, kupis kartu dodjes na tekmu i gledasLawer_88 je napisao/la:Bil' ja mog'o 'vako k'o navijač Čelika u petak doći na tekmu, istok ili zapad..

BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
I ja imam informaciju, da je prvi dan ciscenja, pronadjemo preko 100 leseva.. al to nije tema..BelminM23 je napisao/la:Moze ovo 30 mrtvih al kad još jednu nulu dodaš, Doboj ima najviše samo se ne smije u javnost sa tačnim brojem...fcsforever je napisao/la:Praviti neko slavlje poslije tekme jednostavno NE IDE. Pola zemlje devastirano sa nekih 30 mrtvih...ne ide nikako. Neka bude extra navijanje i to je sasvim dovoljno.![]()
Kup, Kup, Kup je naš !
Naprijed bordo bjeli, za citavu Bosnu
Omladinci razbili Travnik.
Rezultat ?Steph je napisao/la:Omladinci razbili Travnik.
3:0 kadeti
5:0 juniori
5:0 juniori
- BernardBarnjak
- Kontakt:
male87 je napisao/la:oce li biti koreografija i korteo![]()
![]()
![]()
![]()
Ovo ti je pravo mjesto gdje ces to pitati...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
http://www.timeanddate.com/countdown/ge ... jio+trofej" onclick="window.open(this.href);return false;
Treba ovo opet napraviti, nadam se da nećemo dugo čekati
Treba ovo opet napraviti, nadam se da nećemo dugo čekati

- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Sad ide za titulu... 

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Molim te lijepo, ovdje piše trofej...Baja_Zvjerka je napisao/la:Sad ide za titulu...

Pretpostavljam i nadam se da će se u petak ovaj sat morati resetovati

Hoce li Gojkara sutra igrati za mladu, ako nece da ne geldam ? I ima li iko jos od nasih u mladoj za sutra ?
Ivan Tirić (Rudar Kakanj), Nikola Vasilj (Zrinjski), Haris Muharemović (Sarajevo), Srđan Stanić (Željezničar), Jozo Špikić (Široki Brijeg), Renato Gojković (Čelik), Safet Šivšić (Olimpic), Dženan Bureković (Čelik), Srđan Grahovac (Borac), Nermin Zolotić (Željezničar), Gojko Cimirot (Sarajevo), Damir Sadiković (Željezničar), Amer Gojak (Olimpic), Fedor Predragović (Borac), Samir Radovac (Sarajevo), Toni Livančić (Vitez), Ademir Čolić (Zvijezda Gradačac), Armin Hodžić (Željezničar), Asim Zec (Olimpic), Mićo Kuzmanović (Zvijezda Gradačac).macahz je napisao/la:Hoce li Gojkara sutra igrati za mladu, ako nece da ne geldam ? I ima li iko jos od nasih u mladoj za sutra ?
E super braca, taman da geldamo kako ce Cimi da stavi u djep manekena MisimovicaPerryFred je napisao/la:Ivan Tirić (Rudar Kakanj), Nikola Vasilj (Zrinjski), Haris Muharemović (Sarajevo), Srđan Stanić (Željezničar), Jozo Špikić (Široki Brijeg), Renato Gojković (Čelik), Safet Šivšić (Olimpic), Dženan Bureković (Čelik), Srđan Grahovac (Borac), Nermin Zolotić (Željezničar), Gojko Cimirot (Sarajevo), Damir Sadiković (Željezničar), Amer Gojak (Olimpic), Fedor Predragović (Borac), Samir Radovac (Sarajevo), Toni Livančić (Vitez), Ademir Čolić (Zvijezda Gradačac), Armin Hodžić (Željezničar), Asim Zec (Olimpic), Mićo Kuzmanović (Zvijezda Gradačac).macahz je napisao/la:Hoce li Gojkara sutra igrati za mladu, ako nece da ne geldam ? I ima li iko jos od nasih u mladoj za sutra ?

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ako bude igrao u sredini bit ce dobro.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
a dje ce igratSarajlijc@ je napisao/la:Ako bude igrao u sredini bit ce dobro.

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Desnog beka jos moze igratimacahz je napisao/la:a dje ce igratSarajlijc@ je napisao/la:Ako bude igrao u sredini bit ce dobro.... Fkt jedna cekam, pa da vidi Susic kakvog je dragulja imao, a nije ga pozvao, a ta mu je pozicija najdeficitiranija
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, enzo1, ErosViverosViv, Galantni, PapakIzSa, samoFKS, Varijantas8 i 68 gostiju.