Sport i TV

legenda reala
Kontakt:

Re: Sport i TV

Post Postao/la legenda reala » 17 maj 2014, 22:23

Admir_Sa je napisao/la:jel još neko ima problema sa arenom1, nema je na tv-u vec 2 dana :roll: dal je do ovih poplava ili opet moja kablovska sere (ask ilidza) :roll:
Nema je ni na Moja TV, ove Arene Sport BIH dok srpske sve rade
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

edo07
Kontakt:

Re: Odg: Sport i TV

Post Postao/la edo07 » 17 maj 2014, 22:23

Admir_Sa je napisao/la:jel još neko ima problema sa arenom1, nema je na tv-u vec 2 dana :roll: dal je do ovih poplava ili opet moja kablovska sere (ask ilidza) :roll:
Hrvatska arena 1 ima nekih problema, dok bosanska i srbijanska rade sasvim normalno

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 17 maj 2014, 22:32

arelinho je napisao/la:
ako ti je ta arena 1 hd onda je do signala iz Bg,posto kod mene nema nijedne arene u hd formatu dok obicne analogne arene imaju na tv-u.Ja zvao svoju kablovsku kazu prekinut neki link iz Bg.
ma nije hd, obicna je. onda je garant do tog signala
nema potpisa

primasquadra
Kontakt:

Post Postao/la primasquadra » 19 maj 2014, 19:19

Ima li iko iskustva sa ovim Bein sport pay tv kao plati se preko interneta godišnje ili mjesečno i može se gledati na više uređaja mobitel , laptop , pc ... iako je kao blokirano to za našu državu može skentrati nešto preko vanish ip dodatnih 6 dolara izađe . ima li neko neka iskustva ? Zapinje li slika pošto je HD ? nezanima me tko ima na satelitskoj

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 19 maj 2014, 21:12

Ma nema ti šta zapinjat ako je taj IP changer dobar, ja sam koristio Holu koja je džabe i opet je ferceralo, sa ovim IP changerima koji se plaćaju to može biti samo bolje. A bukvalno sve imaš na Be in Sportu (izuzev NHL-a i Bundeske), a dobiješ još i onaj NBA i Fox Sports kanal :D
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

primasquadra
Kontakt:

Post Postao/la primasquadra » 19 maj 2014, 21:21

rio_Ferdy88 je napisao/la:Ma nema ti šta zapinjat ako je taj IP changer dobar, ja sam koristio Holu koja je džabe i opet je ferceralo, sa ovim IP changerima koji se plaćaju to može biti samo bolje. A bukvalno sve imaš na Be in Sportu (izuzev NHL-a i Bundeske), a dobiješ još i onaj NBA i Fox Sports kanal :D
hvala možda probam i sa tom holom .
edit : evo pokušavam se registrirat sa holom ali loša je skroz stalno sam blokiran na beinsports .. probat cu ove što se naplaćuju

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 20 maj 2014, 21:04

Jel ima ikakve sanse da se ilegalno gleda Bein Sport ?

Neki player ili nesto slicno ?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 21 maj 2014, 11:00

Ima li prenosa sutra ove priljateljske između U21- A Selekcija

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 21 maj 2014, 13:09

Bayern@heart je napisao/la:Ima li prenosa sutra ove priljateljske između U21- A Selekcija
BHT1 17:00 :bih:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 21 maj 2014, 13:39

Otelo je napisao/la:Jel ima ikakve sanse da se ilegalno gleda Bein Sport ?

Ako imas windows phone skini global tv i tamo imas dva njihova programa koja se mogu gledati..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 21 maj 2014, 20:56

jasko_juve je napisao/la:
Otelo je napisao/la:Jel ima ikakve sanse da se ilegalno gleda Bein Sport ?

Ako imas windows phone skini global tv i tamo imas dva njihova programa koja se mogu gledati..
Nemam.

Mislio sam vise na one liste za VLC ali izgleda niko nema (ili ako ima nece da podjeli) :cry:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 21 maj 2014, 21:04

Otelo je napisao/la:
Mislio sam vise na one liste za VLC ali izgleda niko nema (ili ako ima nece da podjeli) :cry:
ovo :mrgreen:
slika
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 21 maj 2014, 21:10

Hvala ali kad sam ja baksuz pa se desi http://prntscr.com/3lay8j" onclick="window.open(this.href);return false;

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 21 maj 2014, 21:13

Otelo je napisao/la:Hvala ali kad sam ja baksuz pa se desi http://prntscr.com/3lay8j" onclick="window.open(this.href);return false;

Druze ove liste jako kratko traju jer se dijele svakom tako da nemas efekta

Edit: ovo su ti liste za Simple tv player
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 21 maj 2014, 21:22

Otelo je napisao/la:Hvala ali kad sam ja baksuz pa se desi http://prntscr.com/3lay8j" onclick="window.open(this.href);return false;
Ruske traju iha ha :rol:
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 21 maj 2014, 21:29

dr.van nostrand je napisao/la:
Ruske traju iha ha :rol:

Kad nece niko da ih gleda zato rusi i traju ove bolje nemas rasta traziti jer nece raditi
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

incara
Kontakt:

Post Postao/la incara » 30 maj 2014, 20:12

Treba mi RTV TK (radio-televizija Tuzlanski Kanton) preko interneta.. Sutra Sloboda-Igman prenosi na tom kanalu, a koristim Telemach kablovsku na kojoj nema tog kanala, a nema ga ni na Moja Web TV..

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 07 jun 2014, 13:20

Odose Britanci legendo, stadose u kraj CS-u :(
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 07 jun 2014, 13:25

rio_Ferdy88 je napisao/la:Odose Britanci legendo, stadose u kraj CS-u :(
C+ Španski i SKY DE nek ne diraju, za ostale me boli k :P :P a staće u kraj Englezi svemu, oni staju svima u kraj, Tring skoro da su ugasili hahhaha a nekad je imo tonu utakmica EPL al nisu se pridržavali ugovora i nema zajebancije, sve ti je to zbog onih njihovih pabova, koji neće da plaćaju prava nego uzimaju CS ili resivere od Total-a i Tringa

Ali možda je i dobro što su zatvorisli SKY UK, nadam se da će se hakeri naljutiti i da će sve probiti, iako dosad za ovo uparivanje nisu imali rješenja :thumbdown:

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 07 jun 2014, 14:00

Morat cu narucivati original risiver i placat preplatu Skyu, ne mogu bez njih, sve bi druge pakete prezalio, al` njih nikako :(
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.